Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Waternox

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie musi Cie to ruszać, bylebyś wiedział, że zaraz pewnie ruszy 10 takich samych serwerów jak Twój.

no tak ale jest jedno ale w tym co Wy macie ;) lecz zachowam to dla siebie . sprzedający to był cwaniaczek :D / chyba że jesteś współwłaścicielem ;)

Kupione pliki ...

serio ? czytaj prezke od początku a nie udzielasz się spamując :)

hwye.jpg

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wbiję na serwer, ale musi być dużaaaaaaaa reklama żeby to wypaliło, bo nawet jeżeli coś umiecie i nie porzucicie tego po miesiącu to i tak byt tego serwa zależy od ilości osób które będą tu grały ;)

Opublikowano

wbiję na serwer, ale musi być dużaaaaaaaa reklama żeby to wypaliło, bo nawet jeżeli coś umiecie i nie porzucicie tego po miesiącu to i tak byt tego serwa zależy od ilości osób które będą tu grały ;)

kurcze wiesz co .. myślimy nad tym ! ;P Jutro może będzie niezła bomba z reklamą ;) na pewno Was poinformuje o tym :D

2 screeny weryfikacyjne, 2h

jak się spóźnimy 30-40 min to proszę wybaczyć ale ssy dzisiaj się pojawią na 100% :) - mamy pewien problem z komputerem technika.

hwye.jpg

Opublikowano

Eventy będą wcześniej zapowiadane przynajmniej raz na tydzień jakiś ox i tego typu sprawy.Możemy także robić eventy sporadyczne typu , wejdzie GM do gry i bez zapowiedzi jakiś evencik .

hwye.jpg

Opublikowano

@EDIT - Również w cliecie będą się pojawiać informacje dotyczące eventów ( będzie trzeba uruchamiać autopatchera )

Poprosiłem jednego z moderatorów o dodanie ankiety :)

hwye.jpg

Opublikowano

Server super się zapowiada , całkiem ciekawy system ulepszeń , być może wpadnę z gildią , odp na PW w sprawie Team Speak'a .

nie mam żadnej wiadomości od Ciebie tylko od kogoś kto zrobił straszne błędy ortograficzne i bardzo mnie do siebie zraził :)

@ Postaram się na jutro zrobić Wam EnterPage oraz Forum do Waszego Użytku .

hwye.jpg

Opublikowano

no nie grałem na fallence bo grałem na lepszy serwach ale padły więc będę mógł zagrać tutaj :D

nie pożałujesz :) Staramy się dla Was robić jak najlepiej . Dziś skończę forum oraz stronę główną będziemy mogli na forum spamować :P

hwye.jpg

Opublikowano

Grałem na Fallance z tego co pamiętam to był Hard i to już się robi męczące. Mam nadzieję, że to nie jest hard tylko medium/easy lub po prostu sam medium.. Z chęcią zagram wpadnę i zobaczę bo widać, że jest warto.

Opublikowano

w bonach napisaliście 2x 2000PZ i 1000PZ chyba powinno być PE?

Tak pomyłka, dobrze że zauważyłemś :)

Bardzo fajnie sie zapowiada I mam trzy pytanka

-Czy będzie anty exp

-Czy będzie woda na magie czy rosa ?

-Jak u was z bs dozwolony ?

1. NIE

2. NIE

3. Hm.. powiem tak, nie popieramy tego ale utrudniać Wam tego nie mamy zamiaru. Przynajmniej wh nie będzie Wam działało i mod :)

Grałem na Fallance z tego co pamiętam to był Hard i to już się robi męczące. Mam nadzieję, że to nie jest hard tylko medium/easy lub po prostu sam medium.. Z chęcią zagram wpadnę i zobaczę bo widać, że jest warto.

Grałeś chyba z samego początku. Też byłem ich graczem i ciężko było spota w m1 wziąć na klatę lecz te błędy i niedoskonałości zostały wyeliminowane . Pliki są sprawdzane przez Nas pod każdym względem . Zawitaj i sprawdź jak to będzie wyglądało bo słowami ciężko przekonać ;) Pozdrawiam ! Do godziny 13:00 postaram się włączyć Wam forum ! :)

hwye.jpg

Opublikowano

Forum skończone ? :P

forum skończone lecz muszę zrobić regulaminy forum oraz gry . lecz można już z niego swobodnie korzystać . teraz będę starał się skończyć enterpage żebyście mogli swobodnie korzystać :)

hwye.jpg

Opublikowano

Dziękuję za zaproszenie, na pewno wejdę i zapraszam też innych. Na fallance bardzo mi się podobał system run i ulepszanie Tygrysów Bengalskich, to było genialne. Jednak nie lubię hardów i sobie odpuściłem ;)

Opublikowano

Dziękuję za zaproszenie, na pewno wejdę i zapraszam też innych. Na fallance bardzo mi się podobał system run i ulepszanie Tygrysów Bengalskich, to było genialne. Jednak nie lubię hardów i sobie odpuściłem ;)

tak jak wspomniałem wyżej sam tam grałem i cięzko było w m1 z eq na hp spota ogarnąć lecz później poprawili to :)

Do 15:30 skończę dla Was EnterPage :)

hwye.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...