Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Waternox

Waternox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dodajcie Fryzy te podstawowe do strażników ze skillami i możecie fryz(Dynia) tez to tak w ramach na Hallowen było by super.Zagram

Kiedy start?

Popieram, a start ponoć za tydzień.

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 96
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ps.te pliki są może z Mesti?

Z jednej strony szkoda że za tydzień, a z drugiej lepiej żeby dopracowali serw..Tymczasem jutro startuje ciach.to pogram chwilkę tam..aż ten nie ruszy :)

erfgreg.png

Opublikowano

Ps.te pliki są może z Mesti?

Z jednej strony szkoda że za tydzień, a z drugiej lepiej żeby dopracowali serw..Tymczasem jutro startuje Norystt.to pogram chwilkę tam..aż ten nie ruszy :)

No kur** 100 razy było pisane, że pliki są oryginalne fallence ! ODKUPIONE. I nie reklamuj innych serwerów w tej zapowiedzi ..

Waternox został zbanowany na forum, powodem był ''spam'' lecz jutro będzie wam odpisywał na wszystkie pytania, chciał żebym przekazał to info, myślę że pomogłem. Nie ma za co. :)

Opublikowano

Mamy prawa do plików jak i prezentacji więc po co mamy ją zmieniać jeżeli graficznie jest ładnie zrobiona ?

Dlaczego macie zmieniać ? A czy wszystko musicie kopiować , możecie pokazać że też umiecie zrobić prezentacje własną , "bo serwer to i prezentacja tez" , bez przesady ;d

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Okej nabite 30 postów mogę tutaj pisać ... Zaczynamy.

Gdzieś już się o tą grafikę obiłem tylko nie mogę sobie przypomnieć gdzie ;)
Serwer bardzo fajny :)

Fallence :)

Przepraszam czy na tym serwie GM-em jest moze Yeb?

Nie . Kto to jest ? w Team mamy 3 osoby i w nich nie ma Yeba żadnego :)

Ehh.. System ulepszania ( a raczej jego brak ) się nie sprawdzi.. Spędzę 2-3h ( mam strasznego pecha do bonów ), a za chwilę będę musiał znowu robić od nowa bony do innego eq..

od tego jest bs - nie oszukujmy się 90% go używa .

Dodajcie Fryzy te podstawowe do strażników ze skillami i możecie fryz(Dynia) tez to tak w ramach na Hallowen było by super.Zagram

Kiedy start?

jeżeli znajdziemy na to czas na pewno dodamy ;) Start za 6 dni o 17 czyt. 15.11.2013 Godz. 17:00

Dlaczego macie zmieniać ? A czy wszystko musicie kopiować , możecie pokazać że też umiecie zrobić prezentacje własną , "bo serwer to i prezentacja tez" , bez przesady ;d

Mamy pisać to samo co Oni tylko innym językiem ? PO CO ?

hwye.jpg

Opublikowano

No, no serwer wyglada bardzo ładnie zobaczymy jak sie wykaże przy starcie :)

Kiedy start bo nie wyczytałem ?

Mój PC 

Procesor: i7-6700k 4.0Ghz

RAM: GOOD RAM 16 GB DDR5 2400Mhz

Karta Graficzna: GTX 1060 6 Gb

Dysk: SSD

Opublikowano

No, no serwer wyglada bardzo ładnie zobaczymy jak sie wykaże przy starcie :)

Kiedy start bo nie wyczytałem ?

Przeczytaj ostatni post ;) w piątek o 17.

hwye.jpg

Opublikowano

Przeczytaj ostatni post ;) w piątek o 17.

Potwierdzam, że mają pełne prawa do plików. Pozdrawiam i życzę powodzenia ;)

^^

Opublikowano

od tego jest bs - nie oszukujmy się 90% go używa .

A więc zachęcasz do cheatowania ;x ... Jest Bs, nie mówię że nie, ale nadal trzeba poświęcić czas na to by zrobić to eq.. Rozwiązanie z dropieniem zbroi/broni jest głupie.. Poza tym jeśli są jakieś bony stałe ( ludzie, szycie itd. ) to już nie wejdą przy bonowaniu...

Zbieram like ;x

Opublikowano

A więc zachęcasz do cheatowania ;x ... Jest Bs, nie mówię że nie, ale nadal trzeba poświęcić czas na to by zrobić to eq.. Rozwiązanie z dropieniem zbroi/broni jest głupie.. Poza tym jeśli są jakieś bony stałe ( ludzie, szycie itd. ) to już nie wejdą przy bonowaniu...

Powiem Ci tak - ludzie jak to ludzie każdy chce mieć prościej w życiu, przenosząc to do gry będą używać BSa :) nie namawiam do takiego czegoś lecz nie ma co się oszukiwać .. a co do dropu i bonowania - bonujesz zawsze set który jest początkowy i praktycznie wszędzie tak jest :)

hwye.jpg

Opublikowano

Powiem Ci tak - ludzie jak to ludzie każdy chce mieć prościej w życiu, przenosząc to do gry będą używać BSa :) nie namawiam do takiego czegoś lecz nie ma co się oszukiwać .. a co do dropu i bonowania - bonujesz zawsze set który jest początkowy i praktycznie wszędzie tak jest :)

Bonuję pierwszy set i tak już zostaje do końca gry :)... Tutaj muszę za każdym razem ustawiać tego bsa i robić od nowa... Nie dość że męczę się z dropem to jeszcze z bonowaniem... Dodatkowo nie każdy używa BSa.. Oni mają mieć gorzej? Nie używają cheatów to mają pecha?

Zbieram like ;x

Opublikowano

Bonuję pierwszy set i tak już zostaje do końca gry :)... Tutaj muszę za każdym razem ustawiać tego bsa i robić od nowa... Nie dość że męczę się z dropem to jeszcze z bonowaniem... Dodatkowo nie każdy używa BSa.. Oni mają mieć gorzej? Nie używają cheatów to mają pecha?

Nie znam ludzi co nie używają BS'a :D

Co do BS'a, będzie on w kliencie ?

Opublikowano

właśnie to jest coś nowego ;P trzeba się namęczyć aby być 'kimś' :) nie używają tzn że grają uczciwie .

Nie znam ludzi co nie używają BS'a :D

Co do BS'a, będzie on w kliencie ?

nie nie będzie BSa w cliencie.

hwye.jpg

Opublikowano

właśnie to jest coś nowego ;P trzeba się namęczyć aby być 'kimś' :) nie używają tzn że grają uczciwie .

Coś nowego?... Zaczynasz robić jak polscy politycy :)... Inny, bogatszy od Polski kraj wprowadził jakąś ustawę, nie przyjęła się to ją wycofali.. Polacy wprowadzają tą samą ustawę z myślą że nam się uda tyle że nie jesteśmy tyle bogatym by takie ustawy wprowadzać i wycofywać kiedy chcemy bo jednak błędy kosztują.. Czemu nie możecie zrobić sprawdzonego systemu i ustawić zwykłego ulepszania? :) Jak napisałem wyżej - taki system jest już sprawdzony i ludzie nie narzekają..

Zbieram like ;x

Opublikowano

Coś nowego?... Zaczynasz robić jak polscy politycy :)... Inny, bogatszy od Polski kraj wprowadził jakąś ustawę, nie przyjęła się to ją wycofali.. Polacy wprowadzają tą samą ustawę z myślą że nam się uda tyle że nie jesteśmy tyle bogatym by takie ustawy wprowadzać i wycofywać kiedy chcemy bo jednak błędy kosztują.. Czemu nie możecie zrobić sprawdzonego systemu i ustawić zwykłego ulepszania? :) Jak napisałem wyżej - taki system jest już sprawdzony i ludzie nie narzekają..

okej zróbmy tak. zrobię ankietę jutro i zobaczymy okej ? :)

hwye.jpg

Opublikowano

To fake, rozmawiałem z TEJLI (autor plików) i jasno stwierdził,

że nie sprzedał wam plików. Dodatkowo kolejny dzień i

brak ss'ów weryfikacyjnych. Ludzie nie napalajcie się tak!

Opublikowano

To fake, rozmawiałem z TEJLI (autor plików) i jasno stwierdził,

że nie sprzedał wam plików. Dodatkowo kolejny dzień i

brak ss'ów weryfikacyjnych. Ludzie nie napalajcie się tak!

jesteś bity przez kogoś że takie bzdury piszesz? ( nie chodzi o to że nie mam kultury ale takim idiotycznym zachowaniem jakie sobą reprezentuje mnie lekko wyprowadza z równowagi )

Tak z Nim rozmawiałeś ? :

kd54.jpg

hwye.jpg

Opublikowano

jesteś bity przez kogoś że takie bzdury piszesz? ( nie chodzi o to że nie mam kultury ale takim idiotycznym zachowaniem jakie sobą reprezentuje mnie lekko wyprowadza z równowagi )

Tak z Nim rozmawiałeś ? :

kd54.jpg

I jaki to dowód? Dowodem może być ss (wraz z warstwami) pliku .psd o nazwie male eq, a nie rozmowa o prawdopodobnej transakcji :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...