Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proźba Adminow MPC =)

dexjuko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo dobry pomysł. Ostatnio szukałem na forum faq dotyczacy komend na CM, ale nniestety byl wdziale juz usunietym przez administracje tego forum.

Opublikowano

ja też kupiłem 2 ver. CM i zgadzam się z pomysłodawcą.Bardzo przyda się dział private gdzie razem będziemy mogli do czegoś dojść nie ujawniając informacji tym któży ich znać nie powinni ^^

\m/ \m/

GG: 9261310

Opublikowano

Lodi ma przeciez spis ludzi z nickami, przynajmniej mial jak wrzucal starych userow cma do private. Wiec nie powinno byc z tym problemu.

JEszcze w private powinien byc moj post o tym jak odpalic Cma na dwu rdzeniowych i wiecej klockach jak nie chce chodzic :)

Opublikowano

też jestem za.

ten topic o dupe oglada zbyt duzo ludzi i zbyt duzo wiedzą.

gdy tylko tu sie pojawiły pakiety na random item to za 5 min nic nie działało .....

jestem za nowym działem dla posiadaczy cm :P

Opublikowano

CYTAT(cmsposób @ Jun 9 2008, 12:59 PM) <{POST_SNAPBACK}>
A ty masz 10 lATKA Z KĄD MORZESZ WIEDZIEC ILE MAM LAT ? .tY SIE WZIEŁEŚ Z TEGO ŻE TWOJĄ STARĄ KTOŚ ZRUCHAŁ PO PIJAKU I W CIEMNOŚCI BO TAK NIKT BY JĄ NIE CHCIAŁ

___

Ziomal, warn++++

hahahah wnioskujac po tym ze piszesz jak wielkie jest MORZE to strzelam ze masz 11 lat :D a "Z KAD" to wiem? secret ^^

bardzo dobry pomysl dex ;) mam nadzieje ze bedzie owy dzial :) bo kupilem all wersje cm'a

ta i do dzis nie wiesz jak zrobic zeby znowu dzialaly ^^

dołączam sie :) tylko wtedy do czegos dojdziemy :)

ta ty to na 100% dojdziesz - do orgazmu czytajac posty chyba ^^

jak to czytam to mam boski polew :) jeden koles wami obraca jak chce :D

dex - mam pomysl, zrob event - kto pierwszy przyjedzie i ci zrobi laske temu dasz "sposob" na dupowanie :D jestem pewien ze znalazloby sie wielu chetnych ^_^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...