Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proźba Adminow MPC =)

dexjuko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam prośbe do Admindow owego forum o otwarcie Sekcji Private tylko dla uzytkownikow CMa :))

Mam pewien pomysl ale nie moze wyjsc dalej. Bo do aktualnych tematow mają dostep wszyscy 'goscie':))

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano

Ja tez zwracam sie z uprzejma PROŚ

Popraw to w temacie bo az mnie oczy zabolaly ^^

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

mniej wiecej to wiesz co można ^^ .Jak lodi współpracował z forum to mógł udostepnić kto kupił cm a a teraz to nie wiem .Morze kto ma cm to niech wyśle firgenprinta aby dostęp uzyskać .Ale pomysł dobry popieram w 100%

Opublikowano

A co jezeli ktos mial CM'a?(zmiana sprzeatu) czy dla takich osob ten dzial rowniez bedzie stal otworem czy tez ta opcja tyczy sie tylko i wylacznie tych,ktorzy aktualnie MOGA uzywac cm'a?

@Up

naucz sie pisac...

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano
A co jezeli ktos mial CM'a?(zmiana sprzeatu) czy dla takich osob ten dzial rowniez bedzie stal otworem czy tez ta opcja tyczy sie tylko i wylacznie tych,ktorzy aktualnie MOGA uzywac cm'a?

@Up

naucz sie pisac...

o co ci kurwa chodzi ?

Jebnieci ludzie zawsze się do czegoś przypierdolą

Opublikowano
moRZe to ty sie naucz ortografii przygłupie... pomysl z fingerprintami sredni jak ktos chce to bedzie mial spreparowanego fingerprinta

GG: 4534539

Opublikowano

I tu masz racje...jebnieci ludzie zawsze sie przypierdola do tych,ktorzy im wytkneli blad.A moRZe i nie ;)

audiliftabsolutlyfinal.png
Opublikowano

Ja mniejwiecej wiem kto ma CMa :))

Programing Info:

[][][][][][][][][][] - 90% AutoIT

[][][][][][][][][][] - 70% C#

[][][][][][][][][][] - 30% Delphi

GG:321967

Opublikowano
moRZe to ty sie naucz ortografii przygłupie... pomysl z fingerprintami sredni jak ktos chce to bedzie mial spreparowanego fingerprinta

ale wielki bład 1 słowo i czesto mi się zdarza akurat w tym słowie bład popełniać .A przygłupa to sobie w rodzinie poszukaj z pewnością widać że masz ich wiele. Myślisz że tak każdego za 1 bład ortograficzny będziesz od przygłupów wyzywać ? To pewnie nie raz ci przez to głupią morde przejechali i prawidlowo .Jesteś taki idealny że nigdy błedu nie popełniłeś ? Wątpie .A nikt cie przesto od przygłupów wyzywał .Wiec zamknij morde i tyle . Jak miales coś to mojej ortografi to było mni upomnieć a nie od przygłopów wyzywać

Opublikowano

masz styl pisania 12 latka z pewnoscia widac ,kurwa skad wy sie bierzecie ?? Ogarniemy posiadaczy CM spokojnie... odchodzimy od tematu przez jakiegos pierdopeda

Opublikowano
masz styl pisania 12 latka z pewnoscia widac ,kurwa skad wy sie bierzecie ?? Ogarniemy posiadaczy CM spokojnie... odchodzimy od tematu przez jakiegos pierdopeda

A ty masz 10 lATKA Z KĄD MORZESZ WIEDZIEC ILE MAM LAT ? .tY SIE WZIEŁEŚ Z TEGO ŻE TWOJĄ STARĄ KTOŚ ZRUCHAŁ PO PIJAKU I W CIEMNOŚCI BO TAK NIKT BY JĄ NIE CHCIAŁ

___

Ziomal, warn++++

Opublikowano

CYTAT(cmsposób @ Jun 9 2008, 11:59 AM) <{POST_SNAPBACK}>
A ty masz 10 lATKA Z KĄD MORZESZ WIEDZIEC ILE MAM LAT ? .tY SIE WZIEŁEŚ Z TEGO ŻE TWOJĄ STARĄ KTOŚ ZRUCHAŁ PO PIJAKU I W CIEMNOŚCI BO TAK NIKT BY JĄ NIE CHCIAŁ

chocby morze z tego ;]

Opublikowano
czy wild proxy rowniez wchodzi w gre?

Sure ! Tak samo jak SpeedHack By Ziomal ;o

www.worldofminecraft.pl

Polskie Centrum Minecraft

Opublikowano

a ja proponuje o otworzenie dzialu dla sekcji VIP!

ja np. CM-a nie posiadam :/ wiec wolabym dzial typu VIP. Dostep tylko dla osob VIP

A kto mialby sie do nich zaliczac??? Ci ktorzy probuja do czegosc dojsc, ci ktorzy mogliby w czyms pomoc, i cos w tym kierunku robia, a nie dostep ogolny... Wiele osob czeka na gotowe hacki, na to az ktos zrobi cos a sam nie ma zadnego wkladu...

no coz i tak pewnie nie zostanie zrobione nic w tym kiedunku...

Opublikowano

Ja mniejwiecej wiem kto ma CMa

No to mam nadzieje ze mnie nie zapomniales ^^^dodalem cie nawet do gg kiedy wydawales bypass ))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...