Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moja pierwsza stronka ...

Masterxx14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sieczka straszna. Połowa rzeczy w Twoim kodzie jest zbędna, a on sam jest strasznie chaotyczny. Jak już zrobiłeś CSS to treść też powinieneś w nim zdefiniować, a nie opierać się na komendach HTML. Autoplay kompletnie niepotrzebny, grafika z linków zewnętrznych (nie cała, ale jednak), ponadto wszystko jest oparte na gotowym szablonie.

To tylko trochę HTML + lichy CSS.

Do poprawy! :D

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

pod rozdzielczością mojego monitora 1366x768 mam slider na dole strony który prowadzi mnie na około 800px w lewo.

#edit

kod to syf od góry do dołu nie licząc syfu który dodał ci CBA pisz to od nowa i zmień host.

Opublikowano

Wyjeb tą muzykę po pierwsze, straszne pustki i jak masz zamiar robić to nie takie wielkie czcionki...

Zmień hosta na np. proserwer.pl - tanie serwery www z AdresStrony.xaa.pl

Opublikowano

Wyjeb tą muzykę po pierwsze, straszne pustki i jak masz zamiar robić to nie takie wielkie czcionki...

Zmień hosta na np. proserwer.pl - tanie serwery www z AdresStrony.xaa.pl

ProSerwer

to gówno.

Blokuje opcje w cpanelu i udostepnia je odpłatnie.

Administracja nic tam nie robi przy hostingu 0 nowości

Wooolnyyyy SUPPORT

Opublikowano

Nie podoba mi się szablon, kolorystyka nie pasuje do tematu, kodu nie skomentuję, nawet descriptions nie napisałeś ;p, widać, że nie jest to własna praca tylko po prostu kopia

Pozdrawiam :)

ale + za chęci :P

Uczony jest człowiekiem, który wie o rzeczach nieznanych innym i nie ma pojęcia o tym, co znają wszyscy.
~ Albert Einstein

• 3 tygodnie później...
  •  carbonx zmienił(a) tytuł na Moja pierwsza stronka ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...