Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norystt.pl [Dedyk] [Medium]

IndecoMT2 Art

Norystt.pl  

132 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz u nas na Serwerze ?

• Tak
      72
    • Nie
      23
    • Jeszcze nie wiem
      37
  2. 2. Czy Nagrasz co? z serwera ?

• GamePlay
      13
    • Lest`Ply - Seria
      24
    • Nic nie nagram !
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Grubo ja robiłem skana i nie mam ani jednego wirusa :) co do was polecam ściągnięcie kasperskiego i usunięcie wszystkich wirusów jakie macie na kompie bo wam infekuje pliki :)

Ty polecasz Kaspersk'ego, a on od 2011 roku jak dla mnie nie jest antywirusem. Kod Kaspersky'ego wyciekł do sieci, więc wybacz, jeśli nie będzie on dla mnie autorytetem. VirusTotal, McAfee oraz pozostałe antywirusy wykrywają całą masę wirusów. Zgodnie z regulaminem temat powinien zostać zamknięty a autor ukarany, za rozpowszechnianie zawirusowanych plików.

http://niebezpiecznik.pl/post/wpadka-kasperskyego-wyciekl-kod-zrodlowy-antywirusa/

Opublikowano

Ty polecasz Kaspersk'ego, a on od 2011 roku jak dla mnie nie jest antywirusem. Kod Kaspersky'ego wyciekł do sieci, więc wybacz, jeśli nie będzie on dla mnie autorytetem. VirusTotal, McAfee oraz pozostałe antywirusy wykrywają całą masę wirusów. Zgodnie z regulaminem temat powinien zostać zamknięty a autor ukarany, za rozpowszechnianie zawirusowanych plików.

http://niebezpiecznik.pl/post/wpadka-kasperskyego-wyciekl-kod-zrodlowy-antywirusa/

Ja mam klienta od isaira jest czysty więc nie wiem co ty gadasz ...

Serwer of do jutra do 12:00

dziś w nocy pojawi się pełny klient serwera nie będzie żadnych patcherów

Konta / Postacie / SM`Y Zostają !

Zaraz dodam informacje na stronę główną

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Start serwera może być prędzej . To zależy czy zdążymy z clientem . Proszę nie pisać że na serwie jest pełno bugów jak nie mieliście pełnego clienta. Jutro zagracie i wtedy będziecie mogli zgłaszać te " Bugi "

Mam pełnego clienta ze wszystkim co było możliwe do pobrania i stwierdzam, że z tymi 1000% yang, to wielka bujda. Do 45'lvl'a miałem może 7kk, z czego wydałem połowę na zmianki. Ceny w sklepie są niedostosowane do dropu yang. Takie jest moje zdanie.. co do dropu, to gdzie lecą te kamyki duchowe ? Ubiłem metka 80 i dropły jakieś łzy ''ulepszacz'' i nic innego .

+ nie dropią przedmioty do biologa.

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

To powiem wam tak nie dość że mieliście mało chętnych na serwer do grania na serwerze bo myślę max było 200-300 to po tym numerze wątpię że będą na nim tłumy to ja się pytam po co był patcher jak już jest nie potrzebny ja osobiście nie będe 2 raz ściągał clienta i tyle szukanie kolejnego serwera czas zacząć

Opublikowano

To powiem wam tak nie dość że mieliście mało chętnych na serwer do grania na serwerze bo myślę max było 200-300 to po tym numerze wątpię że będą na nim tłumy to ja się pytam po co był patcher jak już jest nie potrzebny ja osobiście nie będe 2 raz ściągał clienta i tyle szukanie kolejnego serwera czas zacząć

Podpowiem Ci tylko, że jutro ''jakiś'' startuje .

AW: Czy na tym kliencie co mam, będę mógł grać ?

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Zwiększcie drop yang bo za mały ;/

Naprawcie clienta na cacy.

Jak to zrobicie to można będzie elegancko pograć bo server na pierwszy rzut oka(15min gry^^) wydaje się fajny :)

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Poprawcie clienta, bo mi zaśmieciliście system, są wirusy. Zresztą drop yang też nie jest zbyt boski, podczas przerwy go możecie poprawić.

Opublikowano

Podpowiem Ci tylko, że jutro ''jakiś'' startuje .

AW: Czy na tym kliencie co mam, będę mógł grać ?

jeśli masz całość (1.02GB) pobrane patcherem, to będziesz mógł na nim grać.

Zwiększcie drop yang bo za mały ;/

Naprawcie clienta na cacy.

Jak to zrobicie to można będzie elegancko pograć bo server na pierwszy rzut oka(15min gry^^) wydaje się fajny :)

nie ma co naprawiać, jeśli ktoś pobrał całość patcherem wszystko działało. na jutro będzie cały client uploadowany na kilka hostów.

Opublikowano

Nie wiem co się dzieję bo nie ma mnie w domu obiecuję że dopilnuje jak wrócę tak żeby wszystko było dobrze, art chciał dobrze i namieszal w patcherze

aFMA3pg.png

Opublikowano

Na chwilę obecną serwera nie polecam ;)

-Mówisz adminą o bugach i że grać się nie da dostajesz odpowiedź typu "wypierdalaj" "spierdalaj" + hejt

-Nie potrafią nawet dobrze clienta zrobić nie widać budynków,mostów itdp

-Buguje postacie w V2... i chyba jeszcze na innych mapach

-Na chwilę obecną serwer traci graczy a admini 0 info...

Opublikowano

Drop yang zostanie zwiększona x2-3 .

Ceny zmianek u NPC wównież spadną .

Ogólnie będę miał czas to troche to edytuję :/ sr za to że nie wypalił start ale to nie moja wina :D

Jutro będzie już dobrze ;)

Client będzie naprawiony i wrzucony nowy jak najszybciej .

Up client jest dobry tylko nie miał wszystkich plików ;/

Opublikowano

Jeszcze żaden client nie zaśmiecił mi tak systemu wirusami jak ten wasz, chyba będę zmuszony jutro postawić od nowa system bo to jest masakra po 10 minutach skanowania 6000 zainfekowanych plików pozdrawiam

Opublikowano

Jeszcze żaden client nie zaśmiecił mi tak systemu wirusami jak ten wasz, chyba będę zmuszony jutro postawić od nowa system bo to jest masakra po 10 minutach skanowania 6000 zainfekowanych plików pozdrawiam

Mi jakoś nic nie wykrywa. Wszystko płynnie chodzi tak jak powinno być :)

Opublikowano

Mi jakoś nic nie wykrywa. Wszystko płynnie chodzi tak jak powinno być :)

U mnie z samego Waszego clienta jest 28 wirusów. :) Umowa prosta - poprawicie clienta, wszystkie błędy wewnętrzne to się widzimy ponownie.

Opublikowano

U mnie z samego Waszego clienta jest 28 wirusów. :) Umowa prosta - poprawicie clienta, wszystkie błędy wewnętrzne to się widzimy ponownie.

Wszystko jest ok już wiem skąd się wirusy brały ja mam na kompie z 10 wirusów przez ten patcher 2 tyś xD kompa skończyłem skanować pogadam sobie jutro z InterComem co to za gówno dodali bo ja pier przez to wam wirusy wykrywało [GM]KuXeT Już Upna Klienta na Multi Upload

Bezwłocznie proszę usunąć tamtego patchera jak i klienta z wirusami a ja całą sprawę muszę wyjaśnić bo jako firma nie powinni udostępniać syfu

Start jutro 12:00

- Konta / Postacie / EQ /SM Zostają !!

- Klient Będzie dostępny

http://www.multiupload.nl/ZUZQLWA7GN

Skan :

http://iv.pl/images/75116839467624231230.png

Klient i skan od KuXeT

Ja mam dość koniec zajmowania się z mojej strony serwerem wszelkie pytania kierować do [GA]Isari / [GA]LenY / [GM]KuXeT

Pozdrawiam Art

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...