Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Norystt.pl [Dedyk] [Medium]

IndecoMT2 Art

Norystt.pl  

132 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Zagrasz u nas na Serwerze ?

• Tak
      72
    • Nie
      23
    • Jeszcze nie wiem
      37
  2. 2. Czy Nagrasz co? z serwera ?

• GamePlay
      13
    • Lest`Ply - Seria
      24
    • Nic nie nagram !
      95

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Start jest wkoncu w piatek czy sobote ? bo napisaliscie piatek 09 :D a 09 to sobota

Aa to sr. :D Start jutro . Drobna pomyłka . Brawa za spostrzegawczość :)

Zapraszam Do wypowiedzi w Temacie :)

http://www.mpcforum.pl/topic/1086781-easysemanthiapl/

Nie ma ma co dostałem 5% warna za dodanie DL Strony Grayst ;P

Opublikowano

Jeśli serwer będzie miał popyt i się wam spodoba to postaram się dodać aktualizację z kolejnymi nowościami( ja już coś wymyślę ! Zresztą mam troche przygotowanego, np: zielarstwo ) za jakiś tydzień max 2 tygodnie

aFMA3pg.png

Opublikowano

Jeśli serwer będzie miał popyt i się wam spodoba to postaram się dodać aktualizację z kolejnymi nowościami( ja już coś wymyślę ! Zresztą mam troche przygotowanego, np: zielarstwo ) za jakiś tydzień max 2 tygodnie

Nie dodawaj zielarstwa, całkowicie psuje klimat gry, komu się chce łazić i szukać jakiegoś badziewia ? :D Nie, nie, nie, nie ! Wymyśl lepiej coś pod zarobek, tak jak Art wspominał na filmiku, wieża metinów :)

10616653_1489419637980205_70507861520869

Opublikowano

Fajny serwer. Dawno w metina nie gralem, tutaj zagram. Mam nadzieje, ze bedzie stal i będzie się na nim tak samo dobrze grało jak czytało się prezkę. Jaka macie ochrone przed ddosami?

kyolkushinaki.jpg

Opublikowano

Chciałbym dodać iż , ponieważ , daliście tylko Mega.co.nz bez linku , pozdrawiam Frączewski .

Patchera pobierz i on ściąga klienta :D

Uwaga, jeśli ktoś nie wie jak pobrać clienta, to pierw pobieramy patcher a następnie przez patcher ściągamy klienta ! napisałem to, bo wiele osób spamuje mi na PW a w TEAM nie jestem :D

Opublikowano

Patchera pobierz i on ściąga klienta :D

Uwaga, jeśli ktoś nie wie jak pobrać clienta, to pierw pobieramy patcher a następnie przez patcher ściągamy klienta ! napisałem to, bo wiele osób spamuje mi na PW a w TEAM nie jestem :D

Nom Dzięki za Opis :) ale upam wam klienta prawie całego ;P bo mam chu** neta teraz coś download mam 140 Kb ;P

Klient nie będzie miał

MPCforum

Sound

Sound2

Nowe Moby

Nowe Mapy

ale to można bd uzupełnić Patchem :)

waży 600 mb taki by się zalogować i grać :)

Rano dodam linki Mega conz i Multi :) +/- 7 rano :)

Klient dodany na mega i multi !

Opublikowano

Art ty spałeś kiedyś? : D

@Nie siedź na niewidocznych kanałach na ts`ie.

spałem ;P poszedłem o 4:55 spać matka wbija rano 7:30 zjebie wstawaj do szkoły to aż z łóżka jebłem i nie wiedziałem co się dzieje ;P

ale wiesz u mnie to norma dzień w dzień tak ;P :)

- Klient Upnięty i dodany na stronę

Opublikowano

Już bym bardziej polecił sex w łóżku z FuBu niż gre na tym czymś

1. Administracja wchodzi na serwery Metin2.pl i reklamuje to gowno po chamsku !
2. Administracja to jakieś oszołomy
3. Mówię do admina na TS że mam problem w grze ponieważ ubiłem 12 metkow i nic nie dropi, a on na to że to nie jego sprawa pewnie pech.. ( na 12 metkow 0 dropu - fajnie )
4. To kolejny serwer teamu BloodWar który jest tylko pod IS i jak zawsze game over po dwóch tygodniach.

NIE POLECAM SERWERA

//Przecież serwer nawet nie wystartował...//Mastick

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

1. Administracja wchodzi na serwery Metin2.pl i reklamuje to gowno po chamsku ! To nie administracja tego serwera, tylko jakieś gówno, które myśli. że zaszkodzi serwerowi...

2. Administracja to jakieś oszołomy Nawet ich nie znasz...

3. Mówię do admina na TS że mam problem w grze ponieważ ubiłem 12 metkow i nic nie dropi, a on na to że to nie jego sprawa pewnie pech.. ( na 12 metkow 0 dropu - fajnie ) Serwer jeszcze nie wystartował, a jedyny administrator, które jest na ts, poszedł do szkoły.

4. To kolejny serwer teamu BloodWar który jest tylko pod IS i jak zawsze game over po dwóch tygodniach. Jaki team BloodWar? To 1 serwer Isair`a...

NIE POLECAM SERWERA POMYLIŁY CI SIĘ SERWERY :)

Art poszedł do szkoły, pytania związane z serwerem możecie kierować do mnie : D

1377531174-U173186.png
Opublikowano

1. Administracja wchodzi na serwery Metin2.pl i reklamuje to gowno po chamsku !

2. Administracja to jakieś oszołomy

3. Mówię do admina na TS że mam problem w grze ponieważ ubiłem 12 metkow i nic nie dropi, a on na to że to nie jego sprawa pewnie pech.. ( na 12 metkow 0 dropu - fajnie )

4. To kolejny serwer teamu BloodWar który jest tylko pod IS i jak zawsze game over po dwóch tygodniach.

NIE POLECAM SERWERA

A w tej bajce były smoki ?

Serwer startuje o 18:00 No chyba zgłosze post :) ;P

Opublikowano

A kiedy dokładny start itd bo jestem nie rozgarnięty i nie umiem czytać chyba :D

Dzisiaj o 18. Działa wam client? bo mi wywala jakieś błędy. Pobierałem patcherem

Opublikowano

Również pobierałem patcherem i mi klienta działa.

A Edit, faktycznie, jakiś LOG.. jednak wyskakuje mi błąd ;d

Mi antywirus coś wykrył w cliencie i powywalał, ale normalnie się odpala

@aw

Da rade samemu expic w av1/2 bez buffa?

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Nie polecam ...

Wiele bugów, client nie dopracowany ... nie działa po ściągnięciu, boję się startu. Pewnie server nie wypali, kolejny "niby" projekt, który wątpię, że nie wypali. Moim zdaniem wielki MINUS !!! Jak mozna startować z tak nie dokończonym serverem ...

Pozdrawiam

45025232242689268053.gif

Opublikowano

Nie polecam ...

Wiele bugów, client nie dopracowany ... nie działa po ściągnięciu, boję się startu. Pewnie server nie wypali, kolejny "niby" projekt, który wątpię, że nie wypali. Moim zdaniem wielki MINUS !!! Jak mozna startować z tak nie dokończonym serverem ...

Pozdrawiam

Cześć wróżbito Macieju, a w tej bajce były smoki ? ( bardzo mnie to ciekawi ) Wiele bugów powiadasz ? Ciekawe, bo ja jeszcze tutaj nie grałem, ponieważ nie ma startu serwera. Ponoć do poprawnego działania clienta, trzeba ściągnąć tego nwm clienta co ma 600 mb, tam jest wiele nowości. Pewnie serwer wypali a Ty i tak na niego wejdziesz, taka jest prawda. Napisałeś kolejny ''niby'' projekt, który wątpię, nie że wypali ( nie rozumiem tego zdania ) Minusem jesteś tutaj tylko Ty, hejcie. Oceniasz serwer po prezentacji, - Nie pozdrawiam .

Topic: Polecam serwer, będzie co robić .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...