Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Redbot Pro Crack pod 10.22

dawidboss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haha i co? błagaj o plusy wirtualny penis ci sam nei urośnie haha

tobie tez nie uroscnie, czepiasz sie ze ktos chce pomuc, nie kazdy jest tak madry jak ty i wszystko umie :)

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@platers923

Jak masz zostawiać tu takie bezmózgie posty jak ty to weś zamknij te forum bo tu takich nie potrzeba

Pozatym robisz offtopa twoim "nabijaniem postów"

Crack działa Mozecie ściagać B)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

sprawdzałeś na win7 i jak? działa?

na win 7,8,xp hasa

jezus sprawdz czy to zrobiłes

masz na koncu tematu zjdecie dla niekumatych to az takie trudne? ten plik masz wzucic tu

C:\Documents and Settings\ThC\Moje dokumenty\Fiddler2\Captures\Responses

pisze w 2 lub 3 pkt przecież ThC to moja nazwa konta w windowsie wiec musisz w fiddlerze wpisac swoja nazwe w te miejsce jak zimportowales skrypt farx kliknij na ten skrypt u dolu bedziesz miał Rule editor w 2 linijce wklej to

C:\Documents and Settings\ThC\Moje dokumenty\Fiddler2\Captures\Responses\-200-SESSION_1.xml

i zamiast ThC wpisz nazwe swojego konta w windowsie Np Administrator omg -.-

I napisz czy hasa ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

a moze to jest przez to ze mam angielskiego win 7 i trzeba co innego powpisywac ??

zrobilem to przez win było i musialem po angielsku wpisac :P

Opublikowano

a moze to jest przez to ze mam angielskiego win 7 i trzeba co innego powpisywac ??

zrobilem to przez win było i musialem po angielsku wpisac :P

czyli smiga?

17:12 You see a bag (Vol:8).

It weighs 31353.00 oz. Nieżle?? :D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

tam jest key

"Bot nadal działa. Otwieramy bota, logujemy się do bota. Potem otwieramy tibię, logujemy się na postać, klikamy find new client. Wyskoczy powiadomienie, ale bot się nie wyłączy -> Profit. "

facet jest dobry napisal to dzisiaj jak ja juz umiesciłem nowa wersje bota normalna pod 10.22 a o tym wiedziałem 5 min po upie hahaha

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Skrypt mojego autorstwa oczywiście :) dawidboss nie ma pojęcia jak takie rzeczy się robi :)

spodziewajcie sie że tutaj bedzie zawsze aktualny bot kiedy tylko wyjdzie

hehe zobaczymy co będzie gdy autor redbota zmieni autoryzację i czy tak ochoczo zrobisz cracka :D

Pozdrawiam

Opublikowano

Skrypt farx który dodałem pózniej należy do usera t-bot.pl który u siebie na stronce wrzuca keylogery a ja chce tu bezinteresownie pomuc wiec wrzuciłem bez keylogerów

Pozatym dodam iż u ciebie skrypt nie składał sie z .farx oraz z 2 pliku .xml który dodałem wczesniej oby 2 sposoby działaja wiec moge usunac download twojego skryptu bo mam w to wyjeba**...

Ja lubie se bocika posćic bo nie jestem no-life i nie siedze przed kompem 24/7 wiec moge sie nie znać ale sposób działa I to nie JA myśle jakby tu kogos poru***

Dlaczego nie skomentujesz tego ze sam zgapiłes mój pomysl z botem pod 10.21 na 10.22 dzień pozniej praktycznie może i się nie znam ale zawsze coś wykombinuje

Weś już skończ .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...