Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Redbot Pro Crack pod 10.22

dawidboss

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 121
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

100% usuniecie to reinstalacja windowsa

A tak poza tym to nie trzeba ściągać tego "rezLauncher" wystarczy ze masz orginalna instalkę ze strony, fiddlera i do niego 2 pliki w formacie txt i xml.

Ja nie używam tego rezlaunchera, tylko robię tak jak napisałem wyżej

Opublikowano

wykasuj wszystko co mozliwe w hijackthis... (w miare rozsadku, musisz ogarniac co)
przeczysc komputer adwcleaner, ccleaner, spybot/ad-aware,

DOBRY antywirus to podstawa, lepiej sobie skrakuj nod'a32 jak miec avasta darmowego

Opublikowano

dlatego podałem w temacie o używanie orginalnego redbota z oficjalnej stronki jak sie nie znasz to nic nie mów... dopuki nie uzyjesz automatycznego lauchera czyli "rLauncher.exe" użyj "rezLauncher.exe" i odpal tylko fiddlera i usun folder uinstallem tak?

Niech ktoś wytłumaczy jak zapisac skrypt poprawnie bez zadnych odnosników do pliku na moim dysku typu<action:(sciezka do pliku-200-SESSION_1.xml> to wywale download stamtad i wgram swój skrypt do fiddlera bo tylko po to ten launcher tu jest ;o

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pozatym w tamtej instalce nic nie ma plik .exe jest wykonywalny wiec musi być w procesach ja go niemam i mam tamtego cracka od kiedy był na 276 rl na x1 nie dostalem hacka teraz wyżuciłem download z tamtąd i wzuciłem poprawny skrypt dziekuje ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Wgralem z tibia-bot.pl zadnych dc20.exe nie widze gościu, sciagasz jakies smeicie z for i pozniej płacz

instalka byla sprawdzana programami i sposobami o ktorych tobie nie wiadomo, przetrzyj lzy jak jest placz

@up

rozwaliles mi polaczenia w mozgu

Jezeli plik jest wykonywalny to znaczy ze ma istniec w procesach ? nie chce mi sie tego tlumaczyc naprawde, nie mam checi ani czasu, poczytaj nt ukrywania procesow

Opublikowano

Cala ponizsza tresc dotyczy tej strony -

http://tibia-bot.pl/redbot-pro/

kto sciagal, lepiej niech zmieni haslo na innym komputerze i niech nie loguje sie przez pewien czas na swoim do momentu wykrywania go przez antywirusy

w instalce kurwa... (plik exe) dc20.exe o ile mnie pamiec nie myli... podczas instalacji wychodzi plik w %temp%, kto kumaty ten wie, antywirusy jeszcze niewykrywaja, ale zaczna, plik juz wrzucony na jotti przedwczoraj wiec to kwestia czasu

A na stronie tego goscia -

nie wpiszesz tresci ktora nie odpowiadalaby mu, bo ta tresc jest pierw poddawana pod ocene a potem wyswietlana...

wiec jesli ktos napisze :: wirus nie sciagac - hackneli mnie... to tresc nie zostanie wyswietlona, radze uwazac

ustaw w panelu sterowania opcje pokaz ukryte pliki/foldery wejdz w start>uruchom...>wpisz "%temp% i znajdz tu te swoje dc20.exe życze ci powodzenia ;) wedle życzenia usuniety download stamtąd ale zapewnie gostek był tak zdesperowany w szukaniu bota ze sciagał nie tylko z tamtej stronki teraz możecie robić wg tematu

instalka byla sprawdzana programami i sposobami o ktorych tobie napewno nie wiadomo, przetrzyj lzy jak jest placz

i pisze to gościu z 3 postami i niema płaczu ja nie dostałem hacka i mam w dupie jak macie sciagac syf po googlach i pozniej placz na strone na ktorej bot działa

Downloady sa z officjali a do skrypta jest skan 100% czysty NIE CHCESZ NIE ŚĆIĄGAJ!!!

@up jak widzisz gdzieś dalej download z tamtej stronki w temacie to mi pokaż teraz nie musisz sie obawiać problemu którego niema -.-

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ustaw w panelu sterowania opcje pokaz ukryte pliki/foldery wejdz w start>uruchom...>wpisz "%temp% i znajdz tu te swoje dc20.exe życze ci powodzenia ;) wedle życzenia usuniety download stamtąd ale zapewnie gostek był tak zdesperowany w szukaniu bota ze sciagał nie tylko z tamtej stronki teraz możecie robić wg tematu

Wcale nie znaczy ze go nie bylo... a w niektorych momentach moze sie pojawiac, np jezeli klucz w rejestrze istnieje to plik nie zostanie skopiowany

Sciagalismy tylko z tej stronki, wiemy tyle ze ow program byl pisany w borland c++, uzywa systemowych programow odpowiedzialnych za ftp, wersje windowsa, dostep do shella

Opublikowano

Wcale nie znaczy ze go nie bylo... a w niektorych momentach moze sie pojawiac, np jezeli klucz w rejestrze istnieje to plik nie zostanie skopiowany

Sciagalismy tylko z tej stronki, wiemy tyle ze ow program byl pisany w borland c++, uzywa systemowych programow odpowiedzialnych za ftp, wersje windowsa, dostep do shella

Tego downloadu juz niema człowieku... to sobie włacz opcjie pokazywania ukrytych plików systemowych i sprawdzaj dalej w tym swoim %temp% i nie pisz juz o tym bo usunołem download ^^

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

dlatego podałem w temacie o używanie orginalnego redbota z oficjalnej stronki jak sie nie znasz to nic nie mów... dopuki nie uzyjesz automatycznego lauchera czyli "rLauncher.exe" użyj "rezLauncher.exe" i odpal tylko fiddlera i usun folder uinstallem tak?

Niech ktoś wytłumaczy jak zapisac skrypt poprawnie bez zadnych odnosników do pliku na moim dysku typu<action:(sciezka do pliku-200-SESSION_1.xml> to wywale download stamtad i wgram swój skrypt do fiddlera bo tylko po to ten launcher tu jest ;o

wrzuc kod zrodlowy tych plikow co masz ^^, otworze je notatnikiem i daj ten kod

Opublikowano

Haha pro hacker jestes, znajdz mi rootkita który ukryje proces w Windows8 to zarobisz pare tys dolarow na czarnym rynku za takie cacko :) Zadnych keyow tam nie ma wszystko co sprawdzalem jest pisane w AUTOIT nie jakims C Borlanda sciagasz gowno pozniej masz hacki po miesiącu i srasz sie na forum

"a w niektorych momentach moze sie pojawiac"

ta pojawia sie i znika tak jak twoj rozum

Odpowiedz fiddlera wycietego z tego cracka z tibia-bot ale 0 propsow w temacie - tylko tam udostępnili free cracka, juz widze zapowiedz ze nowych crackow nei bedzie haha sami sobie grabicie pozniej platne cracki kupują za smsy :)

instalka byla sprawdzana programami i sposobami o ktorych tobie nie wiadomo, przetrzyj lzy jak jest placz

@up

rozwaliles mi polaczenia w mozgu

Jezeli plik jest wykonywalny to znaczy ze ma istniec w procesach ? nie chce mi sie tego tlumaczyc naprawde, nie mam checi ani czasu, poczytaj nt ukrywania procesow

Opublikowano

Dobrze może sie nie znam ale NIEMA JUZ DOWNLOADU W TEMACIE Z TIBIA-BOT.PL

JAKBYS ZAUWAZYŁ że temat został zaktualizowany działa w 100% sa skany i nikt nie zostawi pozytywnego komentarza to paranoja a ja lece teraz na mobilnym i trace swoje Mb na takich kretynów

Użytkownicy przeglądający ten temat: 14

7 użytkowników, 7 gości, 0 anonimowych

dawidboss, platers923, kedzior800, Samulak, veendrix, cyssiu13, boblik

Zostawi Ktos wkońcu komenta jakiegoś?!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

zostawie ci komenta podpierdzeililes pliki z tibia-bot i teraz plaszczysz sie o plusy

dno

@down

Dobrze ekspercie "skrypt zgrywałem z kompa" a ciekawe skąd ten skrypt wcześniej miales? :)

Opublikowano

nie o plusy tylko pozytywny komentaz ze działa dno bo siedzisz tu i szukasz bota albo jak inni kretyni wchadza napisac posta "a ja juz mam ale nie dam" zeby tylko wkó**** innych

Pozatym juz nie sa podpierdzielone bo skrypt zgrywałem z kompa wiec sie bujaj wrzuć jakiegokolwiek cracka przed oficjalna ver reda pod 10.22 ale ze juz wyszła to dalem download reda 1.5.4... podali w tamtym temacie do redbota ta str a dalej pytali o cracki wiec zrobiłem tamat bezpieczniejszy... sposób na cracka znalem juz 20 min po upie i boce od 11 a ty mi tu płaczesz a sam nic nie zrobisz

@UP ty sie nie mądżyj bo go nie miałeś wogole wystarczyło zmienic responda na plik który podałem w temacie i zmienic raught3 na raught 4 proste?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

no wlasnie dajcie aktualnego cracka, jak ktos wczesniej nie zrozumial moich postow to napisze jeszcze raz, zainfekowany plik byl na tej stronie http://tibia-bot.pl/redbot-pro/ i nie wiem o co tyle krzyku

Prazeciez jest aktualny z botem pod 10.22 -.- ??

@UP Sprawdz czy ci działa upewnij sie że zrobiłes to taj jak wyglada na zdjęciu który dodałem na koncu tematu przed chwilką ;)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

nie wiem ziomus ale ciagle wywala mi ten error http 404 ;/ co z tym plikiem -200 session_1 ? nie da sie go wgrac do fiddlera

masz na koncu tematu zjdecie dla niekumatych to az takie trudne? ten plik masz wzucic tu

C:\Documents and Settings\ThC\Moje dokumenty\Fiddler2\Captures\Responses

pisze w 2 lub 3 pkt przecież ThC to moja nazwa konta w windowsie wiec musisz w fiddlerze wpisac swoja nazwe w te miejsce jak zimportowales skrypt farx kliknij na ten skrypt u dolu bedziesz miał Rule editor w 2 linijce wklej to

C:\Documents and Settings\ThC\Moje dokumenty\Fiddler2\Captures\Responses\-200-SESSION_1.xml

i zamiast ThC wpisz nazwe swojego konta w windowsie Np Administrator omg -.-

I napisz czy hasa ;D

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Haha i co? błagaj o plusy wirtualny penis ci sam nei urośnie haha

+ za pomoc i wytłumaczenie? czego ty nie potrafisz bo sam nic nie rozumiesz z tego co tu pisze lepku penisa mam wystarczającego a twój jest pewnie mały jak wjeżdzasz na taki temat bo masz kompleksy ;)

A za to ty potrafisz tylko komentować i nic nie robic mama daje ci na ubrania bo zarobic nie umiesz ;P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...