Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Nowy stwór w jungli (Sezon 4)

BuryRabarbar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna rzecz czy jak zrobimy Blue , tego duszka i wolfy ,bo jak tak to pierwszy gank przed 3 min na mida ;P

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Super głos chłopie xD

Ogółem myślałem, że coś ciekawszego będzie. Nie postarali się.

Za film like bo pięknie zrobiony.

Tak btw obrazek nasusa i lvl/HP. Fajnie wyglądają:D

1375198444-U163133.jpg

Opublikowano

Ciekawi mnie jedna rzecz czy jak zrobimy Blue , tego duszka i wolfy ,bo jak tak to pierwszy gank przed 3 min na mida ;P

Wydaje mi się, że początkowy route pozostanie jednak taki sam, tj. blue smiteless>red>wraithy>wilki. Wszystko jest bliżej siebie + mamy 2 buffy + mamy więcej hajsu i expa :)

Z drugiej strony koncepcja na szybkie ganki przeciwko np takiemu Fizzowi jest całkiem niezła. Wszystko się wypróbuje w nowym sezonie :D

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że początkowy route pozostanie jednak taki sam, tj. blue smiteless>red>wraithy>wilki. Wszystko jest bliżej siebie + mamy 2 buffy + mamy więcej hajsu i expa :)

Z drugiej strony koncepcja na szybkie ganki przeciwko np takiemu Fizzowi jest całkiem niezła. Wszystko się wypróbuje w nowym sezonie :D

Obiło mi się o uczy ,że creepy się szybciej rodzą ,więc chyba nie będzie pomocy na blue od mida i topa.

Wydaje mi się ,że będzie tak :

Blue-->Nowy--> Wolfy---> i od razu back

Ale obym się mylił o.O

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Obiło mi się o uczy ,że creepy się szybciej rodzą ,więc chyba nie będzie pomocy na blue od mida i topa.

Wydaje mi się ,że będzie tak :

Blue-->Nowy--> Wolfy---> i od razu back

Ale obym się mylił o.O

Konkretniej to Blue i Red 1:55 a reszta 2:05, więc przy buffach jest tak jak było :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ale chodzi mi o miniony z nexusa mają wcześniej "wychodzić".

Sprawdziłem teraz na PBE i jest normalnie, 1:30.

Ale wiadomo, to na razie beta i nie należy się sugerować, w praktyce może być zupełnie inaczej.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Yhh miałem nadzieję że Riot da jakiś bardziej ambitny wygląd nowemu stworkowi :P Niezbyt się postarali.

Opublikowano

Yhh miałem nadzieję że Riot da jakiś bardziej ambitny wygląd nowemu stworkowi :P Niezbyt się postarali.

Zgadzam się, niezbyt wymyślny ten stworek. On jest chyba ze starego Treeline'a, ale to tylko moje przypuszczenia.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Zasubowałem. Ciekawe filmiki z dobrym lektorem.
Apropo. Inaczej to sobie wyobrażałem, choć jest całkiem spoko, ale i tak moim zdaniem nie powinni dodawać tyle bajerów.

http://www.youtube.com/watch?v=vl0Kz_zjink

A ten film mnie jednym słowem rozwala. Beka.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...