Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry rankingowe 1 vs 1 na PBE

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ach te myślenie "skontruje i mam easy win" śmiechu warte :D

LCS to najlepszy dowód na to ,że counter picki to tylko w MAŁYM stopniu ułatwienie (tylko parę contr naprawdę daje dużą przewagę) tam mida topa pickowali czasami nawet na początku.

Opublikowano

Pickasz yoricka i easy win.. albo xeratha ktory bedzie cie jebal a ty go nawet nie bdziesz widziec

Opublikowano

"Wreszcie się wybiję z elo hell" pomyślało 90% graczy...

A tak serio to jestem ciekaw pickowania, bo draft pick? Nie "sondze", bo ktoś utrafi w "kontrę"(90% to gówna, ale czasami jedna postać kasuje drugą) , którą dobrze ogarnia/mainuje i drugi jest w dupie.

Pickowanie w ciemno? Też bez sensu:D

Być może będą określone typy champów(adc/mid/top) i tym będzie można się na rankach nawalać(może ktoś z PBE coś wie? :D jeśli było to sory, ale drugiej strony topicku nie czytałem)

Pozdro

Nie wiem czy to ma sens. Jedna osoba może tak bardzo skontrować drugą, że masakra.

Na turnieju all stars tez grali 1v1 i tam byl specjalny rodzaj wyboru championów: blind draft, polegal na tym ze kazdy mial 3 bany i wybieral postać tak że przecinik nie widział co ten pierwszy wybierał, moim zdaniem optymalne rozwiązanie w tej sytuacji

Opublikowano

Wszyscy cieszacy sie ciekawe jak beda zganiac na nub timy :O

Bronzy będą się mogłby wykazać swoimi zajebistymi umiejętnościami i w końcu nie będzie nub timów

NARESZCIE SIE SKONCZY PIERDOLENIE PROSÓW Z BRĄZU ZE PRZEGRYWAJA PRZEZ TEAM

Teraz co mecz będą trafiać na lagi, hackerów i BoL'owców ;) tak będzie

heh

Opublikowano

Takie kurwa koksy sie wypowiadaja ze 1vs1 rankedy diamond beda a nawet solo q to pewnie brazy ktore tylko na mid'a idą i farmy 50 w 30 minucie maja...

@Dla mnie calkiem spoko, tylko ludzie łatwą sie wybija bo jak ktoś ma swojego main'a to spokojnie wygra prawie wszystko. Pewnie bedą banować fizz'a/zed'a/(czasami)katarine/ryze/master/riven. To jest moje zdanie :)

qpos1x.png
Sygnatura wykonana przeze mnie.

Opublikowano

1v1 Dominion o kur** japier**** hahahah :D

Tego nie da się wygrać, raz przez przypadek wziąłem. I męczyłem się z kolesiem ok. 30 minut a nadal mieliśmy około 370 pkt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...