Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gry rankingowe 1 vs 1 na PBE

Eryk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I Dlatego za 2-3 lata nikt nie bd pamietal co to byl "LoL" na kompach bd widniała tylko Dota .

Up za 2-3 lata to nie wiadomo co bd ; p

za 3 lata będzie koniec 6 sezonu i nadal będą pytania:

-czy wbiję platyne w tym sezonie

-czy wyjdę z bronza5 do golda

i inne tego typu :)

ale jak na razie oby szybko dodali magma chamber :D

Hejo

Opublikowano

Hmm jak dla mnie nawet dobrze, bardziej preferuję skilla na 1 vs 1 bo na 5 vs 5 nie zawsze można to pokazać jak enemy jest nafeedowane :D No i nie będzie junglera, który będzie pomagał przegranemu -_- Jak dla mnie to +, że takie coś wchodzi

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Tylko mam jedno pytanie :

Jak to będzie z pickowaniem postaci? Będzie ktoś pierwszy pickował , a ktoś drugi?

To by było nie fair.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Haha, że niby przez to nikt nie będzie grał w LoL'a? Dzięki temu jeszcze więcej będzie grało. A na 1v1 nie będą graly bronze z soloq 5v5 bo nie beda mogli zrzucic na team swojego braku skilla

@Edit: JA PIERDOLĘ, JESZCZE NIE MOŻECIE* ZROZUMIEĆ, ŻE RANKEDY 1v1 NIE SĄ ZŁYMI ZMIANAMI? NIE PASUJĄ WAM? TO KURWA NA NICH NIE GRAJCIE!

@up to raczej będzie blind pick z banami, tak mi się wydaje.

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

2@UP

Chcesz grać Zedem to banujesz Kayle, Lissandre i Fizza i grasz Zedem, jaki masz problem?

Po to są bany aby zablokować postacie, które Ci przeszkadzają.

Opublikowano

Nie rozumiem czemu złe zmiany. Zmiany są spoko. Ktoś chce grac 1 vs 1 gra. Ktoś nie chce gra dalej tak jak grał i różnicy nie widzi.

Opublikowano

Kurwa jaki macie problem.

Jak tak kochacie 5v5 to sobie grajcie zasrane 5v5.

To ,że wy lubicie 5v5 nie znaczy ,że wszyscy muszą grać tylko 5v5.

Rankedy 1v1 będą dobre bo przynajmniej będzie widać na jakim poziomie ktoś gra. Nie będzie wymówek ,że team mu przegrał czy team go carrował...

Brązy silvery i tak na 1v1 też będą w brązie i silverze. Teraz sobie myślą "o wszystkich zjadę na 1v1 nie będzie noob teamów będę miał challenger" a i tak pierwszy lepszy gold-diax ich zje.

Opublikowano

NARESZCIE SIE SKONCZY PIERDOLENIE PROSÓW Z BRĄZU ZE PRZEGRYWAJA PRZEZ TEAM, A W 1VS1 I TAK BĘDĄ W BRĄZIE JEBANE CEBULAKI.

Opublikowano

Ale to bezsens... Wystarczy znaleźć sobie kolegę i grać 1 vs 1 i raz: nabijanie wygranych, dwa, bezsensowna gra... W pierwszym odczuciu mi się to spodobało, ale przy dłuższym namyśle, to bezsens...

Opublikowano

Up rozumiesz co to dobieranie przeciwnikow losowo -.-

raz na 10 tys razem, gralem razem z bratem na normalu, oczywiscie solo zaczynalismy

wiec pozdrowienia ;d

Opublikowano

Juz to Widze :

Rankedy 1v1

Rankedy 2v2

Ranked SoloQ

Team 3v3

Team 5v5

rok pozniej :

Team 30 v 30

ranked 1 v 5 ( 1 diament vs 5 silverow . . ;)

Opublikowano

"Wreszcie się wybiję z elo hell" pomyślało 90% graczy...

A tak serio to jestem ciekaw pickowania, bo draft pick? Nie "sondze", bo ktoś utrafi w "kontrę"(90% to gówna, ale czasami jedna postać kasuje drugą) , którą dobrze ogarnia/mainuje i drugi jest w dupie.

Pickowanie w ciemno? Też bez sensu:D
Być może będą określone typy champów(adc/mid/top) i tym będzie można się na rankach nawalać(może ktoś z PBE coś wie?:D jeśli było to sory, ale drugiej strony topicku nie czytałem)

Pozdro

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...