Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] POPSTAR AHRI

Vanosh.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Skin jak skina jak dla mojej oceny jest on przeciętny jeżeli byłby za 975 rp to bym ko kupił, ale więcej on jak dla mnie nie jest warty. Jak dla mnie foxfire jest dużo lepszy.

1396292564-U784394.png
Opublikowano

Zbyt dziecinny... mimo tego że mainuje teraz Ahri i kupiłbym skina to niestety nadal kłaniam się ku Midnight Ahri niż to... zbyt różowy.

Zbyt dziecinny? Bo różowy? Taric też jest różowy i jakoś mają go za pedała (+ jego odzywki w polskim lolu o klejnotach), a nie za dziecinnego skina bo jest różowy ;x

Skin jest spoko ale nie grywam Ahri bo jest dla mnie za trudna do wymainowania, a nie chcę lamić więc nie tykam jej :D Gdybym był Isamu to bym kupił bo on to kupuje skórkę nawet do Lee Sina nie wiedząc jakiego ma pasywa i spamuje skillami bez AA xDD

Opublikowano

Dla mnie za dużo różu ,ale jedno mnie cieszy ,że mimo nadchodzących zmian i pracy jaką Riot musi wykonać w S4 znajduje czas na skórki JAK MIŁO.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Zbyt dziecinny? Bo różowy? Taric też jest różowy i jakoś mają go za pedała (+ jego odzywki w polskim lolu o klejnotach), a nie za dziecinnego skina bo jest różowy ;x

Skin jest spoko ale nie grywam Ahri bo jest dla mnie za trudna do wymainowania, a nie chcę lamić więc nie tykam jej :D Gdybym był Isamu to bym kupił bo on to kupuje skórkę nawet do Lee Sina nie wiedząc jakiego ma pasywa i spamuje skillami bez AA xDD

Taric nie jest dziecinny, jest pedalski :)

Opublikowano

Jak na moje to za dużo tego różowego.... Podoba mi się wygląd ulti i te nutki, a tak poza tym to żadna rewelacja ;x

Opublikowano

Skin na PBE kosztuje 975RP a jak wiadomo teraz na PBE cena skina będzie taka jak normalnie

Sądzę ,że najpierw 975RP potem na 1350 podwyższą

Skin teraz na prawdę wydany dla osób ,które w takie gustują :)

Nie każdy lubi nawiązanie do wschodniej kultury anime .

1370621278-U708240.png

By me

Obecnie nie wykonuje zleceń

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Teraz obecna jest skurka do Ahri jaki i do Nasusa . Ale czy to jest na zawsze dodana ta skurka ( że tak powiem xD ) czy tylko unikalna, okreslony czas kupna ? Tak jak katarina Cat . Zależy mi na skurce ale narazie nie mam jak ją kupić :D .

Opublikowano

Teraz obecna jest skurka do Ahri jaki i do Nasusa . Ale czy to jest na zawsze dodana ta skurka ( że tak powiem xD ) czy tylko unikalna, okreslony czas kupna ? Tak jak katarina Cat . Zależy mi na skurce ale narazie nie mam jak ją kupić :D .

Mnie też zależy na tej "skurce" bo ta "skurka" jest super

Opublikowano

Mnie też zależy na tej "skurce" bo ta "skurka" jest super

Zabłysłeś ;o każdy ma prawo popełnić błąd pytam grzecznie .. xD jesteś jak typowy " hejter " . A jeszcze co do Ahri to zajebiście im wyszła ta " sk "U" rka " xD

Opublikowano

Piszesz to już w kolejnym temacie.

PS: Nie ogarniam typów co grają na polskim LoLu.

Polski albo ruski, wóz albo przewóz.. lepszy polski niż ruski -.-

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...