Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkty za rankedy

matiszon066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prawdą jest że przed moja przerwą od MPC widywałem po 3 tematy dziennie z tytułem : "mało punktów za rankedy" "mało LP" "mały wzrost" itp,itd,etc.

Stawiam jednak, że nawet po pół roku znajdą się ludzie, którzy nie będą wiedzieli o MMR. Wtedy zamiast pisać im co i jak linkujesz ten tut i z głowy.
Polecam autorowi dodać punkt ze zdobywaniem LP w dywizjach pierwszych (np. Silver I), gdzie testowane są nasze możliwości pozostania w wyższych "Tierach".
Wtedy poradnik będzie prawdziwie kompletny.

wikmk9.jpg

Opublikowano

Dodam jeszcze, że to było wiadome od dłuższego czasu. Tutorial marny, 0 stylistyki, pisane na szybko.

Ta strona pokazuje wam przybliżone MMR, nie ma nigdzie prawidłowego. ;)

Jest dokladna jezeli grasz sam(nie duo) wtedy bardzo dokladnie pokazuje Ci mmr .

sstwc.jpg

Opublikowano

Ta strona z obliczeniami mmr mi nie chodzi.

Uprzedzam, mam 30 lvl i gralem rankedy.

Wpisuje swoj nick i region a tu takie cos:

Unknown MMR pattern information. There is a possibility for a lack of recent data of solo rank game; Please play more Ranked Games to check your MMR.

* Ta usługa jest dostępna tylko dla graczy na poziomie 30 grających gry rankingowe. Tylko MMR z kolejki solo jest obsługiwane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...