Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Punkty za rankedy

matiszon066

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszstkich

A wiec tak niekórzy ludzie maja problem z punktami za rankedy np:za mecz idzie po 5 punktow itp...

Wszstko zalezy od naszego MMR

1.Jeśli jest ich dużo dobiera nam lepszych przeciwników lecz za wygraną idzie wieksza ilość punków...

2.Jeśli jest ich mało dobiera coraz słabszych przeciwników

MMR dobiera graczy wzgledem ELO... Duzo-przeciwnicy z wysokim lub wyższym od nas. Mało-słabsi lub na tym samym poziomie

Aby je zwiekszyć można grać z kolega który jest wyżej od nas wtedy za wygraną gre nasze MMR drastycznie rośnie...I dodawane punkty zostaja powoli zwiekszane...

Jest jeszce opcja taka żeby grac z kimś słabszym od nas wtedy za wygraną nasze MMR też rosnie lecz nie tak bardzo jak za wygraną z lepszymi

Jest jeszcze opcja dla zdesperowanych... przegrać troche meczy z żedu żeby nasze MMR spadło do poziomu LOW

Wtedy do naszego poziomu dobierani sa jeszcze słabsi gracze i system MMR wie że też jesteśmy słabi i za taki mecz dostajemy wiekszą ilość punktów...

Najepszym sposobem jest oczywiście

1.WYGRYWAĆ :unsure:

2.WYGRYWAĆ o.O

3.WYGRYWAĆ :angry:

4.WYGRYWAĆ :O

NAJWAŻNIEJSZE JAK SPRAWDZIĆ SWÓJ POZIOM MMR--------> http://op.gg/mmr/region=EUNE

Wystarczy wpisać swój nick region na którym gramy i gotowe :)

Mój pierwszy Tut wiec prosze o wyrozumiałość :D

Jeśli sie przydało daj like nie żałuj :)

Opublikowano

moje mmr:

Daniello99PL
1,940
Platinum 5 (97 LP)
Nice! You are beyond this league!
dobre?

słabe.

@top

tak czy siak jakby ktoś tego nie wiedział, bo są tacy ludzie, co nie mają pojęcia o mmr to i tak trochę za późno na takie tuty ;_;

Opublikowano

TA STRONKA NIE PODAJE MMR, możliwe, że nawet nie podaje przybliżonego więc nie wprowadzaj ludzi w błąd...

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Zerżnięty to jesteś ty w dupsko.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Dodam jeszcze, że to było wiadome od dłuższego czasu. Tutorial marny, 0 stylistyki, pisane na szybko.

Ta strona pokazuje wam przybliżone MMR, nie ma nigdzie prawidłowego. ;)

8372383248.png
Opublikowano
Yamada No1

1,904

Platinum 1 (13 LP)

Reasonable MMR. You have qualified for belonging to this leagues.

No.... W sumie walić to do diamentu nie dojde :/

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Zerżnięty to jesteś ty w dupsko.

Zgłoszony :) Następnym razem zastanów się co piszesz .

Opublikowano

Fajnie by było gdyby strona chociaz chciała się włączyć :angry: Mam nadzieje że później się to poprawi bo póki co strona nawet nie chce się złączyć...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jeszcze opcja dla zdesperowanych... przegrać troche meczy z żedu żeby nasze MMR spadło do poziomu LOW

Nie wiesz nic, a piszesz tutorial.

Strona op.gg jest fake'iem, MMR jest niewidoczne i jakaś stronka go nie pozna, sprawdza tylko średnie elo twojego konta i ostatnich 5 meczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...