Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sheron [Dedyk] [Medium]

Sheron�

Ukryty poziom  

439 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy jeste? za tym, aby poziom przy nicku by? ukryty? (Poziom gracza pokazywany jest na szepcie oraz po ?mierci)

• Tak
      197
    • Nie
      242

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam strój szermi. TUR dla Kobiety i nic z nim zrobić nie moge, nie widze go ale jak najade na puste pole to pisze co daje i że jest i nie moge na to miejsce nic dać.

Opublikowano

Ile osob jest obecnie na serwerze online ? bo nie wiem czy sciagac klienta

100-150 w porywach. Serwer fajny, ale nie ma reklamy co psuje całą rozgrywkę

Opublikowano

Witajcie,

polecacie serwer jakie ma minusy a jakie plusy ?

c5xw7d.png

Opublikowano

Witajcie,

polecacie serwer jakie ma minusy a jakie plusy ?

+:

-przyjemny exp

-dobry drop yang

-średni drop ulepek

-dużo nowości

-:

-kilka bugów

-bardzo mało graczy

Opublikowano

Hmmm, po dość sporej przerwie od priwów zagrałem na tym serwerze. Pozwólcie, że ocenie ten serwer.

Po pierwsze, exp:

W 5 min wbijamy 40-80, trochę za łatwo.

Exp od 90 do 100 to KATORGA, exp były miły gdyby co jakiś czas mi coś wypadło, bo przez te 10 lvli wydropiłem bambuska, dwie stale i łuk na 65 - tak sobie, bo specjalnie poszedłem na koniec av2, by coś podropić, nie jest tam łatwo, exp zdecydowanie dużo szybciej idzie na początku av2, więc zmarnowałem tylko czas.

Po drugie, itemy:

W v2 wypadają nam od razu itemki +9, zdecydowanie ciekawiej by było je ulepszać, na +7/8/9 perełki - które mogłyby mieć większą wartość, bo w tym momencie nie widze sensu ich istnienia w dropie, skoro u handlarzy są za tak małą sumę yang.

To tylko drobne 'minusy' tego serwera, gra mi się bardzo przyjemnie ;) Polecam !

Wymieniłem tylko minusy jako 'info' dla administracji, nie mam negatywnej opinii o tym serwerku, pozdrawiam.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Moja Ocena Serwera :

W ciągu maksymalnie 10 minut wbijamy 90 lvl, następnie kolejne 15 minut poświęcamy na dobicie 98. Pierwsza wtopa od 98-100 z pdkiem trzeba poświęcić 1.5h.

Po wejściu na mapke od 100 , 120 wbijamy w maxymalnie 3h z pdkiem :). EQ TO PIKUŚ WSZYSTKO +9 , dodatkowo wszystko leci z metków .

120-128 wbijamy kolejne kilka godzin i tu zaczynają się schody . exp między lvl 127 a 128 zmniejsza się 10 krotnie , gdzie za spot z pd'kiem otrzymuje się 0.40% .

myślę że jest to w topa bo znów trzeba poświęcić 2-4h ( zależy od umiejętności ) aby dobić 130 .

I TERAZ NAJWAŻNIEJSZE :

od 130 do 150 można śnić że lvl 140+ osiągniemy bez VIPA . VIP - 50% expa + PD 50% expa = 100% . Kolega z 134 na 135 z expem 200% wbijał całe 4 godziny . więc przy normalnych ratach sens jest wbijać 1 lvl aż 8 godzin ? Gdzie różnica jest taka że dostajemy tylko nową zbroje i miecz ? ... ( EPIKI ??? ) .

No i oczywiście nie wolno zapomnieć o klasach , możesz mieć MENTALA FULL PROFF 150 lvl , a i tak przyjdzie BM 90 lvl i składa Cię . TO SAMO ARCHER .

Na tym serwie najlepiej grać WP , tak mi się wydaję . Każdy ma własne upodobania , serwer polecam widać admin włożył dużo czasu w niego ale exp na tym serwerze mnie odstrasza . :) Bynajmniej to że 8 lvl wbija się w 6 minut a 2 w 1.5 h co opisałem wyżej ....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...