Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o chińczykach ? ~•~ ~¥~

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nic tam nie mam do "chińczyków" jeżeli chodzi o chiny to moim zdaniem jest to największy kraj gdzie rozwija się dużo technologi czyli nowe telefony,roboty ITP.

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Ogólnie niech sobie są. Wkurzające jest tylko ich kopiowanie każdego możliwego do skopiowania przedmiotu.

Poza tym jest ok! Bardziej wkurwia mnie ten jebany islam, bo to są małpy niedorozwinięte, a nie ludzie.

@

Tania siła robocza.... No tak, racja.

Opublikowano

Ogólnie niech sobie są. Wkurzające jest tylko ich kopiowanie każdego możliwego do skopiowania przedmiotu.

Poza tym jest ok! Bardziej wkurwia mnie ten jebany islam, bo to są małpy niedorozwinięte, a nie ludzie.

Przecież to nie oni kopiują. To europejskie czy amerykańskie firmy zakładają fabryki w chinach i je produkują. Praca jak każda inna, zazwyczaj nawet nie wiedzą, że produkują coś, co jest podróbką.

Opublikowano

Nie lubię Chińczyków za ich materialistyczne podejście do życia.Wydaje mi się, że ich myślenie bardziej jest zbliżone do komputera niż do człowieka.Denerwuje mnie też ich chęć "opanowania" świata, ale przynajmniej robią sporo drogich rzeczy tanim kosztem.Nie wiem ile w tym prawdy, ale taka koszulka np. pumy jest szyta w chińskiej fabryce a płacimy tylko za ten napis i za fakt, że ta koszulka jest niby z firmy puma, a to i tak jest wszystko właśnie tam robione, tylko zależy dla jakiej firmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...