Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jesteś oszustem czy uczciwy w grach?

Multiman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez kilka lat gry w metina nie okradłem nikogo. Była taka jedna niemiła sytuacja, ponieważ ,kolega' z gildii okradł kilku członków ale był na tyle głupi, że zaufał mi kiedy podawałem się za dziewczynę i eq odzyskałem :)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Jestem uczciwy, nie okradam, nie naciągam, nie hackuje ;)

Opublikowano

Czasem mi zdarzy się oszukać (gdy coś mi nie wyjdzie) a ogólnie to jestem uczciwy ;)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Odkąd gram w gry mmorpg nikogo nie oszukałem, a posiadałem wiele kont znajomych z gier.
Czasami jakieś słabe, a innym razem dobrze prowadzone/zrobione.

Moim zdaniem oszukiwanie innych to głupota, chyba że mowa o 'dopalaczach' :P

Opublikowano

zawsze przystawiam NPCtom nóż do gardeł, i żądam wyższych cen za sprzedawane itemy, nie jestem pewien czy to oszustwo...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

O2Idshc.pngjestem oszustem

Pls

Half-Life 2
Half-Life 2: Deathmatch
Half-Life 2: Lost Coast
Half-Life 2: Episode One
Portal
Half-Life 2: Episode Two
Team Fortress 2
Spacewar
Team Fortress 2 Beta
Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer
Zombie Panic Source
Age of Chivalry
Synergy
D.I.P.R.I.P. Warm Up
Eternal Silence
Pirates, Vikings, & Knights II
Dystopia
Opublikowano

SB jak najbardziej ale wh dh itd to dla mnie tragedia.Mialam ostatnio sytuację na priwku rest*a gdzie koleś w m2 bił metki na wh, no ludzie jeśli takich metków nie można ubić bez hacków to radzę w mario bros pograć

Opublikowano

Jeżeli chodzi o handel to nikogo nie oszukałem a jeżeli chodzi o cheaty to jak najbardziej używałem chams'y,gps,aimbot itp :P

1386361287-U962219.png

By Maxio.

Opublikowano

Nigdy nikogo nie oszukałam. :f Nie ukradłam nic, nie pomagałam nikomu niczego ukraść czy coś w tym stylu.

Cheatów raczej też nie używałam, bo psuło mi to całą rozgrywkę (przynajmniej w LC). :f

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...