Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.6.4\1.7][16GB][120Slotów][Autorskie Skrypty][SURVIVAL+GILDIE][PARKOURY][KATAKUMBY][1vs1][AutorskaMapa] REKRUTACJA ON - MineGuild ZAPRASZAMY

MineGuild

------- MINEGUILD --------  

34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zawitasz na starcie?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 84
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Takie wypowiedzi motywują nas do dalej pracy :) Pozdrawiam Cię serdecznie i widzimy się na serwerze!

Przypominam że rekrutacja on! Zapraszam do składania podań !

Opublikowano

@up Cieszę się niezmiernie że zagrasz! Takie komentarze bardzo motywują nas do pracy! A co do do spamu, To zamkniecie tematu nie jest dobrym rozwiązaniem, Ponieważ temat zostanie zamknięty, A spamerzy nie zostaną ukarani. Więc jeżeli jest spam to się kara spamerów, A nie zamyka tematy. Bo zamknięcie Tematu to jest tak jakby ukaranie właścieciela prezentacji, A przecież nie on spamuje. Pozdrawiam Cię i do zobaczenia na serwerze!

Opublikowano

@up Nie, Nie ma GunGame. Jest to Survival+ Gildie z dodatkami: Katakumby, Parkoury, zresztą sam zobaczysz jak wbijesz :) Ogólnie nie myślieliśmy żeby serwer zapchać rużnymi dodatkami, Tylko dopracować wszystko aby wygłądało ładnie, Estetycznie i aby nie było błędów. Pozdrawiam Serdecznie!

Opublikowano

@up Zgadzam się z Tobą :) I zrobimy wszystko aby grało Wam się jak najlepiej :) Pozdrawiam

Piszcie swoje opinie, Sugestie, Co byście chcieli jeszcze na serwerze.

Opublikowano

@up Każdy czeka :D Aktualnie jesteśmy prawie gotowi do startu, Lecz cały czas sprawdzamy wszystko, Aby na starcie nie było żadnych nie miłych niespodzianek! Pozdrawiam Cię serdecznie i widzimy się w Sobote o 19:00 na serwerze!

Opublikowano

Napewno na serwerze zagram :) Bo brak dobrych i dopracowanych serwerów [survival+Gildie].

No i oczywiście jak można to czemu nie:

Imię: Konrad

Znajomość komend: Popularne pluginy (8/10) Niszowe pluginy (4/10)

Cierpliwość: (10\10)

Skype\TS (Czy posiadasz): I jedno i drugie, mikrofon trochę słaby ale rozmawiać można.

Ile bedziesz spedzał czasu na serwerze?: Dziennie spędzam przy komputerze czas od ok. 14:00 do 22:00 (Czyli 8h od poniedziałku do piątku), w Soboty ok. 3-4h rano i ok. 3-4h wieczorem, a w Niedziele jestem zazwyczaj do dyspozycji od rana do północy.

Dlaczego ty?:

Ponieważ mam duże dośwadczenie jako Moderator/Administrator/Właściciel serwerów, to po pierwsze i najważniejsze (doświadczenie - ważna sprawa).

Bo umiem pomóc i jestem dobrym rozjemcą. Jestem dyspozycyjny praktycznie cały dzień od PN-PT. Jestem dobrym i uczciwym graczem. I ostatnie,

jestem bardzo przekonujący i łatwo łagodzę konflikty.

Pozdrawiam

Pomogłem? Spodobał ci się mój post? Daj Like!

2m77rjt.png

Opublikowano

@up Cieszymy się, że zawitasz na starcie! Bardzo interesujące podanie! Dozobaczenia na starcie! Nie zapomnij zaprosić znajomych! Start Za niecałe 24h! Pozdrawiam

Opublikowano

Oczywiście że na starcie będe, bo serwer dobrze się zapowiada. Napewno zaproszę 2-3 osoby.

2m77rjt.png

Opublikowano

zlota-strzalka.gifImię: Kacper zlota-ruszajaca-sie-strzalka.gif
zlota-strzalka.gifWiek: 14 Jesieni zlota-ruszajaca-sie-strzalka.gif
zlota-strzalka.gifZnajomość komend (0\10): 11 :D Autorskich pluginów szybko się uczę. zlota-ruszajaca-sie-strzalka.gif
zlota-strzalka.gif Cierpliwość (0\10): 7, chyba że mam do czynienia z wszechobecnym debilem zlota-ruszajaca-sie-strzalka.gif
zlota-strzalka.gifSkype\TS (Czy posiadasz): Jak nie jak tak :D zlota-ruszajaca-sie-strzalka.gif
zlota-strzalka.gifIle bedziesz spedzał czasu na serwerze?: Ile będzie potrzebne i ile będę miał siłę/czas ;-) zlota-ruszajaca-sie-strzalka.gif
zlota-strzalka.gifDlaczego Ty? ​- Hah, zawsze trudny punkt ;-) Ogromna wiedza na temat ... wszystkiego co z minecraftem związane od błahostek jak Craftingi przedmiotów poprzez konfigurację pluginów i pisanie skryptów aż po umiejętność zarządzania serwerem na maszynie VPS. Opanowanie (choć w niektórych przypadkach jak się wkur*e ... ale wtedy wyjdę z serwera i się uspokoje :D zawsze tak robię), oraz umiejętność dyplomatycznego rozwiązywania konfliktów tzn. zamiast wlepić bana jednej i drugiej stronie wytłumaczę i załagodzę. zlota-ruszajaca-sie-strzalka.gif

Dobrze liczę na przyjęcie ;-) Czekamy na start.

Kacki out.

Opublikowano

@UP

To że dasz latające strzałeczki i kolorowe napisy raczej zniechęca niż odwrotnie.

Znajomość komend (11): Wymień mi dwie komendy pozwalające na wybranie klasy w pluginie Heroes, na wersji 1.4 (Nie używaj google, tak z pamięci :P)

No to takie podsumowanie twojego podania.

2m77rjt.png

Opublikowano

Podania na moderatora zamknięte!

Wszystkie osoby które złożyły podania tutaj pod tematem i na pw

Otrzymaja odpowiedz za ok. 2-3 dni po starcie serwera!

Pozdrawiam i dozobaczenia na serwerze za kilkanaście godzin!

Opublikowano

Ciekawie ile ludzi bedzie przy starcie :D

Dobijemy +80? Kto bedzie o 19:00 pisze "Ja!"

2m77rjt.png

Opublikowano

@up Tak, Skrypt Nie jest autorsko napisany przezemnie. Jest to skrypt na gildie By Dzikoysk. Żadna tajemnica :) Nigdzie tutaj nie napisałem że skrypt na gildie został napisany prze zemnie. Ale z Twojej wypowiedzi wynika, że wiesz lepiej co ja mam na serwerze niż ja sam. A serwer nawet nie wystartował. Pozdrawiam

@Marcin Możesz rozwinąć swoją wypowiedź? Nie bardzo rozumiem Twojego postu. Pozdrawiam.

Jak jesteś 0, to możesz tego nie rozumieć, ale sam w tym siedzę, więc wiem, że to nie twoi technicy, ponieważ rozmawiałem z autorem tego skryptu, a poznać go można po samym układzie komend.. itd.. Btw. to co piszesz jest trochę nie zrozumiałe, próbując mnie zaatakować, wcale się nie obroniłeś.

minegrawd.pl -- mini gry -- i wiele innych

Opublikowano

@up Nikt Tutaj Ciebie nie atakuje. Ja wyrażałem tylko swoją opinie tak jak ty teraz. Pozdrawiam

UWAGA! PRZYPOMINAM ŻE STARTUJEMY DZISIAJ O GODZINIE 19:00 !

Opublikowano

- Imię : Aneta.

- Znajomość komend (9\10)

- Cierpliwość (10\10)

- Skype\TS : Posiadam i Skype i TS'a. Chętnie uczestniczę w dyskusjach :>.

- Ile bedziesz spedzał czasu na serwerze?

Ogólnie to jest zależne tylko od dnia. Jeśli chodzi o tydzień, myślę, że około 3 godzinki.

W weekend zaś mogę siedzieć dłużej, ale chyba nie chodzi przede wszystkim o czas,

a o jakoś wykonywanej pracy, czyż nie?

- Dlaczego Ty? ​- Pierwszym argumentem jest posiadanie przeze mnie w okres wakacji Moderatora na słynnych serwerach

MC skyblock oraz budowniczy (w późniejszym czasie również MOD ) na mc4u

Lubię budować, a przy tym wykazuje się kreatywnością. Co do pomocy to chętnie jej udzielam i jestem cierpliwa - co łączy

się z tym, że nie krytykuje nikogo i staram zawsze się ze wszystkimi porozumieć.

Dość dobrze umiem komendy, ale cóż za problemem jest się ich jeszcze douczyć?

Organizuje liczne i ciekawe konkursy na serwerach, a przy okazji dobieram adekwatne nagrody.

Chciałabym po prostu pomóc w utrzymaniu porządku i kultury na serwerze.

Pozdrawiam.

Poza tym, serwer zapowiada się bardzo ciekawie i mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem :>.

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...