Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF COD w co grac?

master3738

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko :) Otóż moje pytanie jest proste. Kupiłem bf3 i trochę muli dlatego niedawno postanowiłem spróbować swoich sił w Battlefield play4free. Bardzo ciekawa gra gdyby nie p2w ;/ Jak myślicie czy zostać przy tym czy kupić sobie BF Bad Company 2? Ktoś jeszcze w ogóle w to gra? Albo może polecicie mi jakieś call of duty czy coś takiego ;D Myślałem nad Black OPS . Nie mam za dobrego sprzętu dlatego nie chce jakichś nowości ;)

Podsumowując xD BF Bad Company 2 się opłaca? Który z Call of Duty jest jeszcze popularny i opłaca się grac?

Wbijaj na moją stronę! http://momio-hack.pl/

Opublikowano

w bc2 nikt nie gra, juz nie te czasy. Niedawno nawet, okolo 2 miechy temu zainstalowalem dla czystej ciekawosci czy ktos gra, no ale 3 osoby na 20 osobowym serwerze - porazka. Teraz jest era bf3, a dokladnie juz wyszedl bf4 wiec odpowiedz jest prosta. Mozesz poczekac jeszcze na cod; ghost zapowiada sie fajnie ;].

A co do CoD'a to polecam Multi MW1 ;>

Opublikowano

To gra ktoś jeszcze w tego Bf 2? Raczej chodzi mi o polaków ;) A Cal of Duty to które w końcu ? modern Warframe 2/3 albo Black Ops 1/2?

Battlefield Bad Company 2 czy Battlefield 2? Call of Duty są podobne weź, które chcesz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Co wy pierdolicie? w bad company 2 gra w chuj ludzi, jedynie wietnam wieje pustkami, ale na goraczce / podboju w chuj ludu, bf4 to odgrzewany kotlet, czekam na COD ghosts, moze cos bedzie lepszego, w sumie, napewno bedzie cos lepszego, chociaz single dobry, nie to co w chujowym bfie

Opublikowano

chyba zdecyduje się nad Battlefield Bad Company 2 albo Cal of duty modern warfare 2/3

Lepiej weź Battlefield Bad Company 2. Świetna destrukcja na polu bitwy i sporo graczy.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

W BF: BC2 gra dużo ludzi, Polaków też trochę się znajdzie, także jeśli chcesz, to możesz instalować/wgrywać/kupować. Co do Call of Duty, polecam Ci MW3 (ale to na lepszy sprzęt), a tak to MW1/2 Multi only, sporo Polskich serwerów, jak i samych Polaków :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

W BF: BC2 gra dużo ludzi, Polaków też trochę się znajdzie, także jeśli chcesz, to możesz instalować/wgrywać/kupować. Co do Call of Duty, polecam Ci MW3 (ale to na lepszy sprzęt), a tak to MW1/2 Multi only, sporo Polskich serwerów, jak i samych Polaków :)

Nie trzeba polecać jednej części Call of Duty, ponieważ wszystkie są podobne.

graphic.pnggraphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...