Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbalanque - heros księżyca.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nowy skin "Shinobalanque"

SfDCMx8.jpg

Boże fuj... to mi się w ogóle nie podoba. Wszystko takie same, ten skin mi się mega kojarzy z Belloną.. pewnie jeszcze będzie kosztował 600 gemów.. 

Opublikowano

Nowy skin "Shinobalanque"

SfDCMx8.jpg

A no przyznaję że ciekawy skin - podobają mi się takie bo nie ośmieszają boga (np. afrodisco) lecz nadają mu dobry wygląd. 

Postać ogółem dobra i mocna ze wzgledu na to że jednym skillem ma ucieczke od stuna itp. Ult jak na tą postać to przeciętny mimo to sprawia że Xbal jest prawdziwym zabójcą. 

Opublikowano

A no przyznaję że ciekawy skin - podobają mi się takie bo nie ośmieszają boga (np. afrodisco) lecz nadają mu dobry wygląd. 

Postać ogółem dobra i mocna ze wzgledu na to że jednym skillem ma ucieczke od stuna itp. Ult jak na tą postać to przeciętny mimo to sprawia że Xbal jest prawdziwym zabójcą. 

Większość adc ma dashe xD, ult przeciętny? :O Dostajesz movement speed, stun dla przeciwnika jeśli nie ustanie oraz zwiększony zasięg aa. No nie wiem :F

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Większość adc ma dashe xD, ult przeciętny? :O Dostajesz movement speed, stun dla przeciwnika jeśli nie ustanie oraz zwiększony zasięg aa. No nie wiem :F

No właśnie dlatego przeciętny bo taki ult powiedzmy Artemis daje odrazu stuna + dmg 

Medusy - stun + dmg 

A u niego da rade tego "stuna" ominąć bez użycia aktywki . 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Często się z nim spotykam i muszę przyznać że go zazwyczaj niedoceniam, aż do momentu jak soluje nasz team xD Mocny jest skubany, świetny escape z 3 no i ten splash dmg :s

Opublikowano

Podoba mi się ten skin, tylko szkoda, że nie zmienia znacząco wyglądu umiejętności....

Jak dla mnie nic specjalnego, chociaż w sumie to zmienia cały jego ''styl'' - panterka mi się znudziła. 

Szkoda, że faktycznie się te skille tak bardzo nie zmieniają, ale ja i tak go nie kupię. :P 

Opublikowano

Tam też nie ma za bardzo co zmieniać... Trochę źle przemyślany ten skin. Aktualnie (po dwóch latach kiedy była to moja główna postać) baardzo rzadko gram Xbalanque.

Opublikowano

Tam też nie ma za bardzo co zmieniać... Trochę źle przemyślany ten skin. Aktualnie (po dwóch latach kiedy była to moja główna postać) baardzo rzadko gram Xbalanque.

dlaczego już nie grasz? Jak dla mnie to trochę za mocny jest nawet?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...