Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xbalanque - heros księżyca.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać bardzo niedoceniona,bo ulta łatwo uniknąć,dwójka zadaje mały dmg a jedynka jest jak pasywka.Otóż nie.Ulta się używa tylko gdy przeciwnik ma około 50% hp i go gonimy.Najpierw otruwamy go dwójką,gdyż trójka zada większe dmg wtedy.Jeśli się zatrzyma-łatwiej go ubić,bo po włączeniu jedynki,z itemem na kryta 600-800 wchodzi na luzie.Jak będzie uciekał to dostanie stuna.Dodatkowo z trójki można uciec,a podczas ataku doskoczyć do przeciwnika,zadać DMG i wrócić.

Opublikowano

Kiedyś (wrzesień, październik 2012 r.) praktycznie cały czas nim grałem, teraz gram nim jedynie na assaulcie. Są lepsi bogowie, ulti każdy unika (tzn stuna). Jedyna zaleta to kosmiczny dmg w połączeniu z 1 skillem.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Szibelonke to bardzo dobry ADC. Połączenie 2 i 3 lub na odwrót to bardzo dobra kombinacja. Ult nie zadaje DMG, ale jest bardzo przydatny, szczególnie w gankach lub team fightach. Dobry dmg, średnie AOE, dziękuję. C:

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zadaje bardzo duży damage, xba po prostu boli :D. Stąd jest praktycznie pierwszym pickiem na arena league. Jego ulti choć wydaje się słabe, gdyż łatwo można go uniknąć, dobrze wykorzystane (w szczególności na arenie) ma kolosalne znaczenie. Wystarczy wyczuć najwłaściwszy moment użycia.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Xbala jungle OP xD Polecam kiedykolwiek spróbować grę nim na jungli, o dziwo to działa :O

sypej builda na jungle, skurczybyku (:

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Xbalanque ^^ Mój main

• Jest (jak dla mnie) bardzo dobrą postacią potrafiącą zadać bardzo dużego dmg'a + ma escape
  • Nafeedowany w early potrafi rozgromić kilkoma atakami
  • Item na krytyki = szybkie kille :D

Zawsze Xbalanque buduje pod AS i AD

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

• 4 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

I ucichło :C 

Ja sobie spokojnie lece do X masterki, nie jest to ciężke zwalszcza na arenie, gdy leca 2 ataki na sekunde po 600 dmg (krytyki) z lifestalem 80/90 hp xD

Opublikowano

Według mnie ta postać jest mega silna (jedna z najsilniejszych). Tanki padają jak muchy. ^^

Nie mam pojęcia dlaczego jest niedoceniana przez innych. :)

Opublikowano

Według mnie ta postać jest mega silna (jedna z najsilniejszych). Tanki padają jak muchy. ^^

Nie mam pojęcia dlaczego jest niedoceniana przez innych. :)

A no dlatego ze "ultem ciężko trafić a jedynka żre dużo many". Owszem żre, ale za to zabija bardzo szybko :D

Opublikowano

Jak dla mnie zdecydowanie najlepszy ADC w grze. Z Q i nastakowanej pasywki (a każdy dobry player ją nastackuje full na luzie) mamy 80 dodatkowego DMG, do tego jak sie umie używać Q, to enemy nie ma życia, bo jest ciągle harrasowany. W robi spory DMG + slow, jego E to najbardziej mobilny spell w grze, nie dosc że dash, to jeszcze wyskok, podczas którego możemy się normalnie poruszać. NO i ult, jak dla mnie najpoteżniejszy ultimate w grze. Ciemnosć piekielnie mocno otumania, stuna łatwo wyłapać z niego w teamfighcie, a nawet jak nie, to i tak musimy stanąć. MOżemy dawać łatwe kille w early innym na liniach ( i przy okazji nam asysty), umożliwiać ucieczki. No i nie zapominać ozwiększonym range i movement speedzie. Gigantycznie możliwosci nam daje. Mainuje go sobie odkąd zacząłem grać, jest mega, żaden Hunter mu do pięt nie dorasta.

Whw6oFO.png

Opublikowano

Jak dla mnie zdecydowanie najlepszy ADC w grze. Z Q i nastakowanej pasywki (a każdy dobry player ją nastackuje full na luzie) mamy 80 dodatkowego DMG, do tego jak sie umie używać Q, to enemy nie ma życia, bo jest ciągle harrasowany. W robi spory DMG + slow, jego E to najbardziej mobilny spell w grze, nie dosc że dash, to jeszcze wyskok, podczas którego możemy się normalnie poruszać. NO i ult, jak dla mnie najpoteżniejszy ultimate w grze. Ciemnosć piekielnie mocno otumania, stuna łatwo wyłapać z niego w teamfighcie, a nawet jak nie, to i tak musimy stanąć. MOżemy dawać łatwe kille w early innym na liniach ( i przy okazji nam asysty), umożliwiać ucieczki. No i nie zapominać ozwiększonym range i movement speedzie. Gigantycznie możliwosci nam daje. Mainuje go sobie odkąd zacząłem grać, jest mega, żaden Hunter mu do pięt nie dorasta.

Ogarnołeś passive Neif Broken Weave??

jeżeli strzelisz w kulkę (kulka się tworzy po użyciu 3 skila (dla nieogarów)) a strzała jeszcze po drodze uderzy w przeciwnika wchodzi o 50% więcej obrażeń to jest bardzo dużo jak na niskich lv jak i na dużych 

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Jedni mówią iż postać jest niedopracowana , a drudzy iż jest szybka , zwinna oraz posiada dosyć dobry damage na full itemach !

Postacią jeszcze nie grałem , mam zamiar zagrać dziś.

14iq0zn.jpg

• 2 miesiące temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Postać mimo, że dosyć stara to na prawdę daje radę. Jak widzę czasami, że ma mnie w fazie ledwo początkowej na kilka hitów z tą swoją 1, to aż mnie coś chce strzelić. Dużo osób nie docenia tej postaci bo jest stara, bo są nowsze, bo się znudzili nią. Ja mimo, że nią nie gram to i tak uważam, że postać jak najbardziej można zaliczyć do udanych. 

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...