Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2.pl BAN -TAK/NIE

xTor3nTxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie.Jezeli na 1 ip zalogowałem 2 konta (glowna i fishbot) z fishbota przekladałem małze na glowna postac. to dostane bana na IP?, czy na tego fish bota? bo ja juz nie wiem niektorzy pisza ze mozna dostac a niektorzy nie prosze o pomoc :)

Opublikowano

Jeśli zrobił byś kilka kont na ten sam mail to dostajesz bana na te ko nta, natomiast nie dostajesz bana na IP bo oni tylko patrzą na maila / powiązanie z postaciami/kontami.

Opublikowano

tak jak wyzej napisalem... dostaje sie tylko na caly email... bo to by bylo bezsensu... przyklad:

Dziecinka gra w metina, wbilo 30level i probujac sie jakos dorobic idzie ta swoja glowna postacia bocic... po jakims czasie ma tam x rybek i zaczyna je otwierac ... z tych x rybek dropi malz... wiec taka dziecina chce zarobic i idzie sprzedac malz...wiec idzie do miasta i spamuje "sellmalz tanio" ... idzie kowalski i patrzy ze koles tanio sprzedaje malz wiec leci ja kupic ... kupuje od niego malz... po x godzinach dziecinka zostaje przylapana ze boci na rybkach i dostaje bana na all konta+powiazane...czyli pan kowaalski rowniez dostaje bana na konto bo kupil kolesia malz...i GF traci bota(dobrze) i gracza uczciwego (zle)

widzicie w tym sens ? ja nie...

powtarzam po raz kolejny... ban leci na email.. nasz team mt2 jest tak cholernie glupi i leniwy ze im sie niechce powiazan sprawdzac...wala odrazu na meila i wyebane maja... jak ktos mysli ze sprawdzaja to jest w bledzie.. kilkaset kont spamerskich i botow biega se dzisiaj po m1/m2 i sa na okraglo zglaszani... 6/10 jest zgloszonych a zbanowanych jest 0,5/10 ...

Potrzebuje ServerInfo dla Invoria.pl

PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...