Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Metin2.pl BAN -TAK/NIE

xTor3nTxMT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Otóż mam 6 kont . Wszystkie konta mają te same nicki tylko ,że kolejne mają 1,2,3, itpi hasła. Każde konto jest na innym e-mailu. Pytanie moje; jeżeli dostanę bana na 1 konto za fishbota to na pozostałe też dostane ?

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

@up

kurwa a co ma komputer do ip ?

ja pierdole co za cymbały na tym forum.

@top

Dostaniesz bana na email + na konto które dawałeś itemki za powiązanie z xxx hackiem.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

@up

@top

Dostaniesz bana na email + na konto które dawałeś itemki za powiązanie z xxx hackiem.

Właśnie to mnie ciekawi jak oni umieją wykryć z kim handlowałme ?

369011438114957985586.jpeg

Opublikowano

Właśnie to mnie ciekawi jak oni umieją wykryć z kim handlowałme ?

Takie rzeczy sprawdzić można w logach.

@Topic:

Jak banują fishboty to po ip wszystkie konta banują.

Nie, że nie będziesz mógł grać...tylko, że wszystkie konta aktywne na tym ip otrzymają perma.

Opublikowano

@up

@top

Że wszystkie konta zostały stworzone z tego samego ip więc bedą wszystkie powiązane "cymbale".

Tak jak Zarax napisał

Opublikowano

Nie czytałem tego spamu wyżej, więc nie wiem czy odpowiedź poprawna padła...

Najprawdopodobniej dostaniesz bana na jedno konto, które zostało "przyłapane", ale jeśli GM będzie dociekliwy to może dać Ci bana na wszyskie konta powiązane

Opublikowano

jest tak jezeli dostaniesz bana na konto 1 to wszystkie konta które są na emailu konta 1 zostaną zbanowanie pernamentnie a konto na które został przekladane itemy zostanie zbanowane na tydzień czasu za powiazanie z kontem które zostało zbanowane najlepszy sposób aby ominąć blokade tygodniwą za powiązanie jest zrobić konto xxxx które jest czyste i przekładać na to konto itemy w dodatku tym kontem xxx wystawić shop 1yang gdzies daleko od m1 aby nikt inny oprucz cb nie kupil tego i pokupywać te itemki w tym wypadku konto xxx zostanei zbanowane za powiązanie a konto główne ominie blokade konta ponieważ to już jest dalsza sprzedaż i mogli by zbanować osobe która nie jest zamieszana w całąakcje i Administracja Gameforge nie zachodzi już w tak odległy sposób rozpatrywania Botów :)

Opublikowano

Tak kiedyś tak było że tylko ban był na nazwe postaci i emila natomiast gameforge sei wycfanił :D bo logiczne ze fish boty sobie malze będą przekładać i sprawdzają powiazania :) jedyna opcja aby uniknąć bana na koncie głównym to medoda moja albo użytkownika

seba7746

Jeżeli można wiedzieć czego uzywasz kamera czy tego nowego magic cos tam :D? bo kamer coś ostatnio chyba jest niewykrywalny bo mam 24 boty na raz i kazdy +40 lvl aauto odpisywanie i ani 1 ban xD aż sie dziwie ^^

Opublikowano

Witam.

Otóż mam 6 kont . Wszystkie konta mają te same nicki tylko ,że kolejne mają 1,2,3, itpi hasła. Każde konto jest na innym e-mailu. Pytanie moje; jeżeli dostanę bana na 1 konto za fishbota to na pozostałe też dostane ?

Dostaniesz bana na konto i wszystkie inne konta ktore sa powiazane z tym samym adresem e-mail.

Nie daja bana na IP ale na calego maila tak, jednoczesnie banuje ci inne konta ktore maja taki sam e-mail

Opublikowano

Że wszystkie konta zostały stworzone z tego samego ip więc bedą wszystkie powiązane "cymbale".

Tak jak Zarax napisał

japierdole może ma zmienne ? co ma komputer do ip pytam się? japierdole nic, nic te forum nie wie ;<.

qxv1fr.jpg

by NovusOrdo

It is better to keep your mouth closed and let people think you are a fool than to open it and remove all doubt. ~Mark Twain

Opublikowano

Takie rzeczy sprawdzić można w logach.

@Topic:

Jak banują fishboty to po ip wszystkie konta banują.

Nie, że nie będziesz mógł grać...tylko, że wszystkie konta aktywne na tym ip otrzymają perma.

oj jak wy sie nie znacie.

Nie raz mi fishboty banowali.

Banują jeśli fishbocisz ponad 5h na dzien. - logi

banują wtedy wszystkie powiązane konta, tzn. Mail, handel(logi) (jeśli wyraźnie wskazuje na to, że drugie konto jest powiązane z banowanym tnz. handel za nic) zamiast tego możesz wyrzucać na glebe i podnosić.

Jeśli chodzi o fb. to gm często sprawdza aktywność łowiących, pisze wtedy na normalnym (nigdy na priv) i masz obowiązek odpisać cokolwiek podczas tego on zmienia swoje formy.

Zbieram "+" :) Pomogłem? NIE WAHAJ SIĘ Daj "+"

18706.png

21495.png

21571.jpg

Opublikowano

Tyle ci powiem ze tylko dostajesz blokadę konta , Nie wszystkich na Email

od tego czasu zgrzeszyłem przeciwko Bogu następującymi grzechami:

1. Double Post
2. Refresh przed 24H :C

więcej grzechów nie pamiętam za wszystkie grzechy bardzo żałuje, I Prosze O zdjęcie kilka procent : )

Opublikowano

oj dzieci dzieci ... nie dostaje sie bana na ip.. a dlatego iz gf samo by se noz w plecy wbilo.. bo jak wiadomo sa "kablowki" w blokach co maja takie same ip i jagby duzo osob z takowego bloku gralo a jeden by ttlko korzystal to caly blok by bany dostal.. ze swojego doswiadczenia wiem tez ze po ip nie dostaje sie bana ... przyklad ?

1. dnia dd.mm.rrrr zalozylem x2 konta na roznych pocztach... jedno to sklep drugie to fishbot... dia dd.mm.rrrr mam odpalone dwa konta fishbota i shopa ... w pewnej chwili pisze na fisha na priv (kolejny glupstwo obalone ze gm nie pisze na pw) wiadomosc od GM ... z ciekawosci mu nieodpisywalem bo jeszcze niewiedzialem co zrobi... a po minucie sie dowiedzialem log out i ban na fishbota .. shop jak stoi tak stal...

2. stoje sobie glownym!!!!! kontem (postac 80lv) na rynku ... 2 kontem mam fishbota... od ponad 7h... w pewnym momencie patrze a na liscie przyjaciol moj fish nie jest aktwny(mialem fishbota w przyjaciolach..) patrze i co ? ban i bana dostalem na wszystkie konta na poczcie na ktorej byl fishbot czyli inne fishboty i jakies lipne konta...

3.stoje sobie na rynku glowna postacia (ta sama..) 2 kontem mam spamera.... w pewnym momencie do spamera przychodzi wiadomosc ... od GM "Witam" .. moja reakcja byla spozniona ale odpisalem.. zbyt poznio bo ledwo zdarzylem odpisac i log out... i sure tez log out... oczywiscie banik na glowne konto i na spamera... obie postacie byly na jednym koncie...

wiec powtarzam na IP nie dostajemy bana tylko iw ylacznie na MEILA!!!! :)

Potrzebuje ServerInfo dla Invoria.pl

PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...