Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kubion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę nic mówić bo mówiłem już wcześniej, ale jeśli dalej jedziecie na TC. To lepiej byście przeszli na WoD odrazu, bo MoP, CATA i WOTLK porzucili na rzecz WoDa właśnie.

Inna sprawa to patch, bo z tego względu że W patchu 5.4 usunięto daily dla Golden Lotus i tylko przez grind można wbić repę. Rozważcie patch chociaż 5.3 bo inaczej tak jak mówiłem. Katorga w farmie repy dla Golden Lotus.

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 67
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Na wniosek naszych graczy, Weekendowy Exp Event będzie wprowadzony na stałe aż do końca września. Zapraszamy wszystkich do zwiedzania świata Azerothu.

P.S. Już niedługo kolejne niespodzianki.

Opublikowano

Ten serwer był taki świetny 2 lata temu. Szkoda, że dość gwałtownie i nagle zaczęło się sypać. Oby kiedyś z aktualizacją powrócił do żywych.

tumblr_inline_nt05diSJ3v1r02w2j_500.gif

Opublikowano

Podarujecie mi instant lvl plus gear abym mógł robić dungeony z chęcią pogram.

Wykonuję strony internetowe, fora, ulotki, wizytówki. Atrakcyjne stawki.

Opublikowano

Podarujecie mi instant lvl plus gear abym mógł robić dungeony z chęcią pogram.

Co to za gra bez wprawy i znajomości postaci? Wejdź sobie na jakiś instant 80 pvp to zobaczysz ile później pierdzielenia z porządkowaniem skilli, a i gear na długo nie wystarcza ten domyślny.

Opublikowano

Jestem na tyle ogranym graczem, że bez problemu poradzę sobie z każdą klasą i specjalizacją :)

Po prostu nie widzę sensu lvlowania postaci jak online max wynosi 30 osób. Zbyt wiele już postaci w życiu wylevelowałem :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

"W dniu 12.07.2015 uruchamiamy transfery postaci z innych serwerów na nasz. Nikogo nie powinno zaskoczyć, iż taką decyzję podjęliśmy ze względu na licznik online na naszym serwerze. Nikomu nie gra się komfortowo w takich warunkach, dlatego chcemy to zmienić.

Ogólne zasady obowiązujace:
I. dotyczące serwerów macierzystych:

• transfer zarówno z polskiego, jak i zagranicznego serwera
    serwery będące maksymalnie na dodatku Cataclysm (Classic, TBC, Wotlk, Cata)
    exp raty - x1, x1.5, x2

II. dotyczące Waszych postaci:
    posiadany maksymalny poziom postaci (Classic - 60lvl, TBC - 70lvl, Wotlk - 80lvl, Cata - 85lvl)
    brak bana na danym koncie
    tylko jedna postać z konta może zostać przetransferowana
    dotyczy Cataclysm: rasy Worgena i Goblina zostaną zamienione odpowiednio na Humana oraz Orka
    dotyczy klasy Death Knight: nie jest wymagane posiadane na naszym serwerze postaci na 55 lvl
  •  

Za tydzień pojawi się specjalny portal, gdzie będziecie mogli przetransferować postać. Wszystko będzie działo się automatycznie i anonimowo - nikt nie dowie się, że transferujecie daną postać. Nie będziemy wymagać żadnych haseł ani dostępu do Waszych kont na serwerach.Nie usuwamy Waszych pierwotnych postaci z serwerów.Dostajecie dodatkową postać na naszym serwerze.

Po przetransferowaniu postaci otrzymacie od nas:
80. poziom postaci (niezależnie, na jakim dodatku wcześniej graliście)
możliwość zmiany rasy, nicku oraz wyglądu postaci
zestaw startowy itemów zależnie od wybranej klasy oraz specjalizacji (pve, pvp)
troszku golda oczko.gif
teleport do Dalaran
naukę latania oraz mounty (ziemny, latający)
podstawowe reputacje (bez tych z Northrend - trzeba wbić za pomocą chain questów) oraz skille (bronie, obrona,itp)

Nadal wiele zostało jeszcze do ubicia i zdobycia na naszym serwerze. Gorąco zapraszamy wszystkich chętnych. Zapraszajcie znajomych, całe gildie. Nic nie tracicie, a może właśnie zaczyna się Wasza przygoda na serwerze Theatre of Dreams.

P.S. Zastanawiamy się na uruchomieniem również House Eventu (domki gildyjne). To, czy wystartuje ten event, zależy już od Was - tj. od liczby graczy oraz gildii. "

Zapraszamy na server :)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy była jakaś główna przyczyna spadku liczby graczy? 

Polityka administracjii,szkoda że obudzili się dopiero jak na serwie zostało 50 osób hehe

Odpalili nową stronę wczoraj.

Opublikowano

Rzeczywiście coś im do głowy uderzyło, bo od wielu lat mieli najładniejszą stronę serwera wow'a a teraz tak trochę grafik płakał...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Polecam serwer, przeszedłem z innego prywatnego serwera wotlk i porównując te dwa serwery trzeba przyznać, że tod jest najlepiej oskryptowanym polskim serwerem wotlk. Ilość graczy z tego co widzę z tygodnia na tydzień rośnie więc polecam.

Opublikowano

Serwer kiedyś miał sporo graczy, jednak ze względu na gimbazę w Administracji jak i w grze ludzie poodchodzili, bo po prostu nie było sensu. Teraz w porywach wieczorami jest do 100 graczy.

Jedynym dobrym pomysłem jest zmiana nazwy, wprowadzenie świeżości i zresetowanie wszystkiego, bo inaczej nie ma po prostu sensu zaczynać grać, jeszcze na takich ratach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...