Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Tyr - bóg wojny, walki, siły.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozpierdala mnie jego VP :P

"Retret midul lejn"

"Tanks"

"No"

"Retret"

itp.

Ogólnie postać dobra,tylko ulti trochu chujowe.

Albo dodatkowo 'Najs dziob', tak samo głupi VP ma sobek pirat :v

Nafeedowany Tyr to maszyna nie do zatrzymania, tyle defa, a taki dmg ~ boooli. ;_;

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Rozpierdala mnie jego VP :P 

"Retret midul lejn"

"Tanks"

"No"

"Retret"

itp.

Ogólnie postać dobra,tylko ulti trochu chujowe.

CC immune, możliwość doskoku do przeciwnika, możliwość ucieczki. tak, ulti jest chujowe.

Opublikowano

Wlasnie go kupilem i testowalem na botach. Powiem szczerze ze spodziewalem sie czegos gorszego a on i DMG ma ladny i obrone nawet nawet :)

ja to jak mam grac przeciwko niemu na lini to mam ochotę strzelić sobie kulkę w łeb xD nienawidzę tej postaci pod względem ogromu dmg, który ma kiedy jest nawet tankiem..

tyr + blink(jeżeli umie go używać) = gg wp xD

Opublikowano

Przeciw Tyr'owi na solo lane, jedynie postać mająca da rade (aphro, anubis etc etc) bo nie zadaje m2'giego dmg swoim wnerwiającym skill'em .... Ale i tak od 3'ciego lvla zadaje ogromny dmg, 1, 2, 3, 1, 2 4 i msz free kill'a....

Zapraszam i polecam ~Aliszja Secret

faaaaajpg_enprqxn.jpg

Opublikowano

ja to jak mam grac przeciwko niemu na lini to mam ochotę strzelić sobie kulkę w łeb xD nienawidzę tej postaci pod względem ogromu dmg, który ma kiedy jest nawet tankiem..

tyr + blink(jeżeli umie go używać) = gg wp xD

To jeszcze nie jest najgorsze. Najwyraźniej nie miałaś przyjemności grać z Tyrem, który miał fista. :D

Ja osobiście nienawidzę tej postaci od każdej strony - obojętnie czy gram przeciwko niej, czy nią.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jeśli to ten ze skinem pirata którego dzisiaj za chiny nie mogłem zabić na solo lane bo ciągle się leczył - to tak, okropna postać (choć przy ulti Chronosa nic nie mógł zrobić :*)

• 10 miesięcy temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Osobiście nie potrafię opanować tego boga, ale mam zamiar trochę pograć ów postacią w przyszłości.

Trzeba przyznać, że jest bardzo mocna i ma porządny atak. Chociaż rzadko spotykam Tyra, uważam, że jest bardzo dobry, ale trudny do opanowania.

Ma także fajne stylizacje. :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...