Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ne Zha - książę trzeciego lotosu

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie gram, chyba, że na assaulcie jak jest w rotacji. Jedno jest pewne, że tego boga nie kupie po prostu nie lezy mi granie nim. Jak dostaje go na assaulcie to latam cały czas z tyłu i atakuję z ulti przeciwnków którzy mają ~40% hp (oprócz tanków) wtedy kill gwarantowany. xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Pamiętam kiedy wyszedł ne zha. Był straszny na niego popyt. Zadawał bardzo duży damage, z dobrym atakiem speed w ciągu kilku hitów był w stanie zabić każdego mage. Z biegiem czasu zainteresowanie spadło i spotykam go sporadycznie. Bardzo łatwo robi się nim jungle, choć gankować linie jest troszkę ciężej niż np hun batzem czy thorem, gdyż nie zawsze łatwo trafić jego 3.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 1 miesiąc temu...
  • 5 miesięcy temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja do dnia dzisiejszego nie wiem jak to ludzie robią.. zawsze mnie denerwuje ze jak moj prezciwnik gra tym bogiem to zadaje straszne obrazenia, a ja mimo ze skladam najmocniejsze itemy pod damage to i tak mam slaby dmg z ult.. nie rozumiem co robie zle ale ogolnie postac dobra, ten pierwszy skil co fajnie slowa daje a nas przyspiesza :3

Opublikowano

W Smite ogarniam każdego boga, no dobra prawie każdego bo tego dziecięcego księcia nie mogę...

Niby op ale ale wogóle nie mam na nim aima, z hitów ledwo co trafiam, 3 i ulta to już wcale. 

Wiadomo że jest to nawet dobry assasyn który potrafi zadać okropny dmg, oraz wykluczyć z gry carrującego boga, ale pod jednym warunkiem TRZEBA MIEĆ AIMA.

sygnature.png

Opublikowano

W Smite ogarniam każdego boga, no dobra prawie każdego bo tego dziecięcego księcia nie mogę...

Niby op ale ale wogóle nie mam na nim aima, z hitów ledwo co trafiam, 3 i ulta to już wcale. 

Wiadomo że jest to nawet dobry assasyn który potrafi zadać okropny dmg, oraz wykluczyć z gry carrującego boga, ale pod jednym warunkiem TRZEBA MIEĆ AIMA.

Kto powiedział, że on jest op? xD Nie wiem, ja nie mam problemu z trafianiem skillami, 3 da się, 1 da sie, jedynie z ulta trochę ciężko. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

powie ktoś jak to jest z tym ulti? co trzeba zrobic by miec wielki damage? najpierw skill dac co krytyka dodaje i wtedy uzyc ulti czy jak? ostatnio gralem chronosem mialem 100%hp 1600 i nezha zabila mnie dwoma skillami, przyleciala do mnie trójką i ultem zaj*bała i po mnie, jak cos takiego osiagnac?

• 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Ktoś nim gra? Bardzo rzadko go widuje. Damage z tego co widziałem nie jest taki zły.

Przed wejściem mercedesa widziałem go bardzo dużo bo był uznawany za króla krytów ale teraz merc jest na jego miejscu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ne Zha to bardzo fajna postać, wbrew pozorom, lecz całkowicie nie mój styl gry.

Ogółem trafia się z umiejętności w miarę łatwo, damage też jest konkretny, ale niestety papierowa.

Osobiście uważam, że jest to jeden z gorszych asasynów, ale nie najgorszy.

Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale leciała kiedyś taka bajka anime o takim małym dziecku, które miało szarfę i złote kółko. 

Czy to przypadkiem nie było o tej postaci? :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...