Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mercury - posłaniec bogów.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam najlepszego buildu, instrukcji używania skilli, z kim najlepiej się walczy itd itp.

Jak ktoś gra, jest obeznany w tej postaci to proszę o dokładną instrukcję xD

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Należał mu sie :v

CHyba nie grałeś jeszcze z ogarniętym Merkiem, skoro uważasz, że należał mu się buff. Może w early jest dość słaby, ale w late jak enemy nie mają liona to napieprzasz triplami, quadrami i pentami (nie mówię, że ja tak robie, bo tej postaci totalnie nie ogarniam :D) Obowiązkowo na nim musi być duży attack speed i lifesteal, bo bez tego jest choleeeeeeernie papierowy.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

CHyba nie grałeś jeszcze z ogarniętym Merkiem, skoro uważasz, że należał mu się buff. Może w early jest dość słaby, ale w late jak enemy nie mają liona to napieprzasz triplami, quadrami i pentami (nie mówię, że ja tak robie, bo tej postaci totalnie nie ogarniam :D) Obowiązkowo na nim musi być duży attack speed i lifesteal, bo bez tego jest choleeeeeeernie papierowy.

Grałem ,grałem i to nie jednym ,10% atak speeda to nie aż tak dużo ,co prawda w late gamie ściąga na max 3 hity ale zeby podejsc do np Isis  to trzeba byc jakimś koksem :D

(ekhem mowie o ogarnietej isis :v)

Opublikowano

Grałem ,grałem i to nie jednym ,10% atak speeda to nie aż tak dużo ,co prawda w late gamie ściąga na max 3 hity ale zeby podejsc do np Isis  to trzeba byc jakimś koksem :D

(ekhem mowie o ogarnietej isis :v)

wystarczy, ze dasz slow'a z activa i unikniesz stuna i isis nie ma 

Opublikowano

Popieram, że wcześniejsza wersja boga była znacznie lepsza.

Teraz to wgl. nie pasuję mi do mitologii, a swoją drogą nie ma żadnego, ładnego skina.

Jak z doświadczenia wiek, każda postać jest tak samo silna, jednak Mercury sprawdzał się niegdyś według mnie lepiej.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jedna z niewielu postaci zaraz po bastet która przynosi mi prawdziwą frajde z gry, nie chodzi już nawet o staty.

Uwielbiam bawić się jego ultem, jest śmieszny i animacje ataku są całkiem ciekawe. Obowiązkowo musiałem zakupic voice packa ;)

A o samej postaci, to wydawać by sie mogło że tylko do jungli, ale na solo lane też da rade, ma świetny harass z jedyneczki, który potrafi zadać kryta, a na większym lv wybić fale minionów. Ult do ucieczki, 2 atak speed, 3 cc czego chciec więcej ?

sygnature.png

Opublikowano

Jedna z niewielu postaci zaraz po bastet która przynosi mi prawdziwą frajde z gry, nie chodzi już nawet o staty.

Uwielbiam bawić się jego ultem, jest śmieszny i animacje ataku są całkiem ciekawe. Obowiązkowo musiałem zakupic voice packa ;)

A o samej postaci, to wydawać by sie mogło że tylko do jungli, ale na solo lane też da rade, ma świetny harass z jedyneczki, który potrafi zadać kryta, a na większym lv wybić fale minionów. Ult do ucieczki, 2 atak speed, 3 cc czego chciec więcej ?

Solo przed 10 lvlem? GL. :3

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Solo przed 10 lvlem? GL. :3

Dlaczego nie? Nie raz na 30 lv widze mercurego na solo a pare razy na midzie, ma harras, cc. Jeżeli ktoś ogarnia to bez problemu.

sygnature.png

Opublikowano

Dlaczego nie? Nie raz na 30 lv widze mercurego na solo a pare razy na midzie, ma harras, cc. Jeżeli ktoś ogarnia to bez problemu.

U Mercurego solo polega na harrasowaniu przeciwnika, nie na szybkim pushu minionów :D

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Sam gram teraz tą postacią. Moim zdaniem, jest to idealny wybór na jungle (gdzie zawsze nim gram) i na arenę. Gangowanie nim sprawia mi najwiekszą przyjemność.

maciek2466sygnatura.jpg
  • 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

CHyba nie grałeś jeszcze z ogarniętym Merkiem, skoro uważasz, że należał mu się buff. Może w early jest dość słaby, ale w late jak enemy nie mają liona to napieprzasz triplami, quadrami i pentami (nie mówię, że ja tak robie, bo tej postaci totalnie nie ogarniam :D) Obowiązkowo na nim musi być duży attack speed i lifesteal, bo bez tego jest choleeeeeeernie papierowy

potwierdzam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam , ta postać rzymska jest idealna na arenę 5vs5

Jak ją składacie ? Full AP

O build możesz spytać w specjalnym dziale poświęconym układaniu buildów przez profesjonalnych graczy.

Co do samej postaci, ja jej sam nie ogarniam, ale widziałem gameplaye, potrafi sieknąć

Opublikowano

O build możesz spytać w specjalnym dziale poświęconym układaniu buildów przez profesjonalnych graczy.

Co do samej postaci, ja jej sam nie ogarniam, ale widziałem gameplaye, potrafi sieknąć

Ja widziałem jak koleś ogarniał Mercury , miał Staty 16/4/23 ciężko było kogoś rozwalić bo ziomek większość fragów kradł xD

14iq0zn.jpg

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...