Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hades - bóg podziemi.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Przyjemna postać, dobry tank, nadaje się na solo/mid/duo. Świetne utli, ale robi się bezużyteczne skoro niemalże każda nowa postać ma jakiegoś escape'a

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Przyjemna postać, dobry tank, nadaje się na solo/mid/duo. Świetne utli, ale robi się bezużyteczne skoro niemalże każda nowa postać ma jakiegoś escape'a

dlatego trzeba wymusić użycie escap'u i wtedy my używamy swojego i ultujemy wtedy nie ucieknie bez bedsow, aegisa lub combat blinka

Opublikowano

Świetna postać do TF a ulti jest boskie z połączeniem np :ares ,odyna , ao kunga xD

smite-SkoczekPL , Drejk

Combat Arms-Baxiu11

2i03s51.png

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Pamiętam, że jak zaczynałem grać w Smita to bardzo chciałem go zrobić, jak testowałem pana ciemności na botach sprawdzał się całkiem dobrze, ale jak już miałem go normalnie to na multi z ludźmi szło mi poprostu kiepsko.

Opublikowano

Jak wyżej, świetny na teamfighty gdy się ulta odpali, a reszta teamu dorzuci swoje - jest miazga :) Hades, jest też bardzo dobrym tankiem jak wiadomo :P

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również polecam , nadaję się na każdy tryb gry . Osobiście kiedy nim grałem przyjemnie się grało , staty prawie zawsze + [wiadomo jak sie trafi troll team to ciężko czasami na 1 wyjsc]. Ale ogólnie polecam , tani , mocny i nie wymaga dużego skilla.

Opublikowano

Jesu jak ta postać jest dobra na jungle...junglowanie juz na 8 lvl mobki padają na 3jkę więc jest to duży +

Ganki na mida są świetne (zazwyczaj mider niema dasha ,pomijam agni i scylle) ,ale także samo 1-3-2-auto + mider i kill jest.

W late gamie hades też się bardzo przydaje.

Jak grałem to zbudowałem go full AP ,bez cd, bez defa i zanim ktoś mi coś zrobił leżał o.O

Opublikowano

Nie ma postaci lepszej niż thanatos ,ale jak dla mnie podobnie ,jest strasznie silny + heal

Solówka? Thanatos vs Baka np? Pokażę Ci, że jest dużo lepszych postaci od Thanatosa.

topic.

Hades prawilniak, tylko często się buguje jego śmierć. :c (czy to tylko u mnie jego szkielet wisi potem w powietrzu często?)

Opublikowano

Szkielet wisi zawsze ,jest to chyba pokazana jego śmierć (on schodzi powoli w dół) tak jak np; apollo leży ;d

Co do twojej solówki - 

1. SMITE to gra drużynowa i bardziej miałem na myśli ,że 5v5 grając rozwali teoretycznie każdego + jego jungla i  ganki są boskie

2. Nie jestem mistrzem Thanatosa, troche pograłem i bez większego skilla carrowałem gre :v

+

Jeżeli chodzi o 1v1 to teoretycznie każdy może wygrać z każdym ,wystarczy umieć grac, dobrać dobre itemsy i activy 

Sam wygralem kiedys 1v1 sobkiem vs freya

Opublikowano

Bakasura z fatalisem może biegać dookoła Thanatosa i chuja zrobisz jego jedynką. Można spokojnie chodzić po jego jungli bo jest papierowy i składa się od większości junglerów.

Do tej śmierci Hadesa, często mam że jego szkielet wisi w powietrzu przez np 5 minut po czym znika. :v

Opublikowano

Co myślicie o zaistniałej zmianie? Ja uważam, że dobrze się stało, chociaż teraz brakuje jakiegoś dobrego skina do Hadesa.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

No i namówili mnie na tego Soultekera, choć nie za bardzo mi się podoba...

super! mój ulubiony skin dali wszystkim...

Tak, mam ból dupy.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

No i namówili mnie na tego Soultekera, choć nie za bardzo mi się podoba...

super! mój ulubiony skin dali wszystkim...

Tak, mam ból dupy.

Majkel nie narzekaj kupisz sobie golda i niedługo będziesz legendarem szpanować :D ( popieram hi-rez, że ten skin został ustawiony jako normalny hades nareszcie równość z Chinczykami ;P ). 

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...