Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Guan Yu - bóg wojny.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Piszcie co chcecie, ale dla mnie to najgorszy rework w historii. Kiedyś był moim ulubionym tankiem z bardzo dobrym dmg i z świetnym ulti, teraz w ogóle nim nie gram.

Ten kto pamięta czasy jak Guan wyszedł ten wie, że to była najbardziej OP postać w historii Smite :)

Opublikowano

Ja pamiętam, mocny był... ^^

Cupid też po op'ski strasznie po jednym z buffów.

Pamiętam jak na twitchu ktoś z hi-rezu miał staty 40:1:3 o.O

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Guanem w pierwszym dniu to Tylko cisneli wszyscy nim niedosc ze dmg mial to jeszcze te hp restore i wirek :3

co do cupida to tylko klikanie w miejsce gdzie on byl xD

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Moja 1 postać, kupiłem jak tylko dodali go do gry. Z początku był postacią która kosi wszystko na swojej drodze gdy szło się pod itemy AP+HP. Po dłuższej przerwie nie wiem jak jest, bo za pewne było dużo nerfów itp :)

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Według mnie wygląda przestarzale, jakość tekstur patrząc na dzisiejszych bogów nie jest za dobra.

Co racja to racja.

Ogółem Guanem grałem ostatnio, ale tylko po to, by wbić masterkę. Według mnie bóg ten nie jest jakiś niezwykły, ale ogółem na Assault sprawdza się idealnie. Wolałem wcześniejszą wersję, no ale jest już inna.

Plusem jest bardzo ładny skin, który można nabyć za zwykłą walutę. Dla mnie postać średnia, ale bardzo dobra ze względu na leczenie.

Opublikowano

Skin także mam, kupiłem ale jakoś obecnie nie mam ochoty na granie nim. Umiejętności są dobre tylko wizualnie wygląda to dosyć kiepsko...

Opublikowano

Skin także mam, kupiłem ale jakoś obecnie nie mam ochoty na granie nim. Umiejętności są dobre tylko wizualnie wygląda to dosyć kiepsko...

Może z krzesła nie powala, ale w każdym razie uważam, że i tak wygląda lepiej od wielu innych bogów.

Chociaż mogliby go odświeżyć i dodać mu jakiś fajny skin (na czasie). 

Umiejętności nie do końca są takie dobre, ale to i tak nie zostanie raczej zmienione. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...