Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freya - bogini płodności i magii.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

racja ta postać w late game jest prawie nie do zabicia. Dla początkujących ta postać jest jak najbardziej odpowiednia do gry wiele nie wymaga a dmg ma niewyobrażalnie wielki w porównaniu do innych postaci :D

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

OP OP i jeszcze raz OP. Niby dostała z ostatnim patchem nerfa na jej 1 i 2, ale tego praktycznie nie czuć. Nadal bije wszystkich. Być może Hi-rez zdecyduje się jeszcze na jeden nerf.

ancNW3C.jpg
The blues <3

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Freya tak jak @up dla mnie chyba w top 5. Gdy kupuje się itemy na AP+Attack Speed. Jest dosłownie maszyną do zabijania :D.

2rbyzpu.png

Remember, I don't give a fuck!

Opublikowano

Ostatnio na rankedzie widzialem freye full pod power 0 as i miala cos kolo 12/3

Bez as ona w sumie kuleje bo jej skille opierają się na basicach.

Opublikowano

Dla mnie Demonic Grip i Hastened fatalis to podstawa :P 

Mnie najbardziej bawi jak, że ludzie robią freye pod cdr... przecież to nie ma żadnego sensu.

Opublikowano

buty cd - fatalis - demonic - rod - poly - pythagon czy jakos tak

strasznie duzy dmg i ls :v

Hastened Fatalis - Buty pen - Bancroft Talon - Polynomicon - Rod of Tahuti - Item wedle uznania

Ten build jest dużo lepszy na joust/jungle, dzięki Talonowi oraz pasywce mamy przyzwoity heal co jeden wystrzał, fatalis jest niesamowicie przydatny w doganianiu przeciwnika nie przerywając ataku, ggwp.

Opublikowano

Nie, bo lepiej kupić Hastened Fatalis. Z tym mało kto ci ucieknie, a nawet jeśli to jeszcze masz trójkę i ulti do wykorzystania.

Mój build:

Buty penetracja

Demonic Grip

Hastened Fatalis 

Rod of Tahuti

Polycomicon

I ostatni item to wedle uznania, ale ja wybieram między tymi

Bancroft's Talon (czym mniej hp, tym większy dmg, do tego lifesteal) Na assaulcie kupuje ten.
Gem of Binding (ten kupuje na arenie, ale ostatnio praktycznie rzadko kiedy go kupuje) W ogóle on się stackuje z slowem z dwójki ?
Obsydian Shard (a to na assaulcie jak w teamie jest 2 tankow + jakis warrior)

Cdr serio nie ma co ładować, bo po wykorzystaniu 1 i 2 trzeba czekać jakieś 4 czy 5 sec by kolejny raz użyć tych skilli, więc nie ma sensu. Choć gdyby zegarek dawał 100 dmg to może bym się zastanowił :D :D :D
  • 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Nowy skin do Freyi. Przypomina ten piracki do Neith :P

Mi przypomina właśnie taką bohaterkę średniowiecza, waleczną damę.

Nie ukrywam faktu, skin świetny, chciałbym go mieć (Freya mój main xp)

Opublikowano

Strasznie fajny ten skin, widać, że się postarali... nic tylko czekać na więcej :-)

Skin jest fajny, taka "muszkieterka" w Smite :D Ale przybliż sobie mniej więcej na ile % ci wyleci z chesta .

Live a life you'll remember.

Opublikowano

Skin jest fajny, taka "muszkieterka" w Smite :D Ale przybliż sobie mniej więcej na ile % ci wyleci z chesta .

Mi wyleciała jako 2 :D 

wpier Xba,freya i artka potem zeus :/ jedyny gówniany skin xD..

fKGsn2A.png Ada <3
Opublikowano

Świetny skin, chciałabym go mieć, ale po otworzeniu 4 skrzyń -spłukałam się. xD

Mi wyleciała jako 2 :D

wpier Xba,freya i artka potem zeus :/ jedyny gówniany skin xD..

Racja, zamiast tego Zeusa mogliby dać jakiś lepszy skin do niego, bądź też innej postaci... :P

large.gif

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...