Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Freya - bogini płodności i magii.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak tam podoba się nowa Freya xD nie widziałem jej z jakieś 4,5 miecha teraz może będzie z 5 freyi na krzyż ale fajnie ze coś robią ze starymi postaciami 

Opublikowano

Jak tam podoba się nowa Freya xD nie widziałem jej z jakieś 4,5 miecha teraz może będzie z 5 freyi na krzyż ale fajnie ze coś robią ze starymi postaciami 

Spoko, nawet ładnie wyszła, ale jakiejś super wielkiej zmiany nie ma. Dobrze, że poprawiają stare postacie, ale dlaczego nie zajmą się na początek tymi, które najbardziej wymagają odświeżenia? Freya nie odstawała od reszty, czego o Vamanie powiedzieć nie można.

Opublikowano

Spoko, nawet ładnie wyszła, ale jakiejś super wielkiej zmiany nie ma. Dobrze, że poprawiają stare postacie, ale dlaczego nie zajmą się na początek tymi, które najbardziej wymagają odświeżenia? Freya nie odstawała od reszty, czego o Vamanie powiedzieć nie można.

Odstawała, jej twarz była tak obrzydliwa, że nie dało się na to patrzeć i teraz wygląda świetnie.

A to, że Vamana wygląda cały czas tak samo to nie znaczy, że potrzebuje zmiany, według mnie wygląda dobrze.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Nie odstawała? To chyba w wypadku, kiedy grę masz na najniższych możliwych ustawieniach.

Opublikowano

Nie odstawała? To chyba w wypadku, kiedy grę masz na najniższych możliwych ustawieniach.

Nie wiem, rzadko spotykam kogoś, kto nią gra z domyślnym skinem, raczej widuję ją na skórach typu All for One czy Pixel Buster. Ale i tak uważam, że nie była źle wykonana, a na najniższych nie gram. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...