Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fenrir - ogromny wilk.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Fenrir nie jest "Nordyckim wilkiem" , ale mniejsza o to. ;) Kiedy go wprowadzali i zobaczyłem go na polu bitwy to zacząłem spylać ^^ Ale jednak okazał się być nie specjalnie silnym rywalem.

Opublikowano

Pamiętam jak wyszedł. Wtedy trójka była tak op, że w early game zabierała 70% hp :D

Ja lubie nim grać na Assaulcie. Blink + Ulti i lecimy do sojuszników ;)

Opublikowano

Najlepszy jungler ,ogarniętny carruje gre :v

Każdy ogarnięty jungler carruje grę. Ja nie uważam, żeby postać była jakaś specjalna. Jest zajebiście prosta imo, wystarczy napełniać runki, a prawie wszystkie ganki kończą się zdobyciem fraga. :s

poniewieramy się czlowieku                      

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Postać przyjemna w grze. Z buildu na Smitebuild.pl pięknie zbiera fragi... Dzisiaj levelem 10 (afczyłem, problemy z netem) na full buildzie zabiłem full hp adc, bez orbów i pomocy. W tej chwili jakieś 70% wszystkich graczy wie jak obronić się przed jego ultem... Niestety jak czasami gra się solo (tak... Jacyś debile sobie idą we 2 na mida i 2 na lefta i tylko wilczek musi bronić linii) jego ult jest do dupy... Bierzesz typa pod wieżę, drugi cie stoonuje, typ ucieka i tyle widziałeś swojego fraga... A jeżeli są to jeszcze postacie odpychające, to oni mogą liczyć na fraga z ciebie... Mimo wszystko przyjemna postać. W chwili obecnej jest za darmo (tylko 3h na overwolfie)

Podobny obraz

Opublikowano

Jak dla mnie postać idealna z Assasinów .. mimo że gdy any team focusuje to dupa :x nie da nic sie ugrać ..ale z dobrym buildem na assaulcie (i nie tylko) można ładnie wycarrować gre .. ja ostatnio 21/7 :) 

Opublikowano

Jak dla mnie postać idealna z Assasinów .. mimo że gdy any team focusuje to dupa :x nie da nic sie ugrać ..ale z dobrym buildem na assaulcie (i nie tylko) można ładnie wycarrować gre .. ja ostatnio 21/7 :)

Mało powiedziane... W stylu "na stealera" czyli po polsku "na złodzieja" można ubić staty 18/2-3. Oczywiście potrzeba umiejętności aby ogarnąć kradzieże oraz ewentualną ucieczkę ;)

Podobny obraz

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ogarnia ktoś skiny do niego? tzn. które dają inny wygląd skillów bo dzisiaj jakaś promocja i mnie stać 1 z wszystkich

Podobny obraz

Opublikowano

Ogarnia ktoś skiny do niego? tzn. które dają inny wygląd skillów bo dzisiaj jakaś promocja i mnie stać 1 z wszystkich

Fenrir Metal Carange, Wreck the Halls, Lord Slashington III. Najbardziej skille zmienia ten pierwszy, go możesz mieć za darmo tylko musisz pograć 30h w Smite. 

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rzadko nim gram, ale jak robię dżunglę to kocham ten moment w którym ktoś na solo rzuca ulta w przeciwnika, gdzie ten zużywa na to ulti beads'a a ja wskakuję jedynką i zbieram go ultem. Coś pięknego.  :D

Aczkolwiek mogli by go ciut odnowić nie mówię o skillach bo ult jeden z lepszych ale wygląd nie powala. :P 

Opublikowano

Rzadko nim gram, ale jak robię dżunglę to kocham ten moment w którym ktoś na solo rzuca ulta w przeciwnika, gdzie ten zużywa na to ulti beads'a a ja wskakuję jedynką i zbieram go ultem. Coś pięknego.  :D

Aczkolwiek mogli by go ciut odnowić nie mówię o skillach bo ult jeden z lepszych ale wygląd nie powala. :P

Co do całkowitej zmiany to wątpię bo ma sporo skinów, ale prawdopodobnie będzie niedługo miał lepsze kolory

Chcesz abym przeczytał twojego posta dodaj mój nick ;)

Szukam pracy­

9704614430021861204355.png

Opublikowano

Co do całkowitej zmiany to wątpię bo ma sporo skinów, ale prawdopodobnie będzie niedługo miał lepsze kolory

Nie miałam na myśli całkowitej zmiany tylko tak jak napisałeś ''lepsze kolory'' (między innymi) czyli jakaś fajna poprawka kolorów. Nie wiesz kiedy takowa miałaby nadejść? :P 

Opublikowano

Nie miałam na myśli całkowitej zmiany tylko tak jak napisałeś ''lepsze kolory'' (między innymi) czyli jakaś fajna poprawka kolorów. Nie wiesz kiedy takowa miałaby nadejść? :P

Zgadzam się z tobą Rozalio. Wilk ten ma poteciał co do wyglądu bo z umiejetności jest mistrzem ;) 

Mimo to bardzo przypadł mi do gustu Lord Slagninton  czy jakoś tak xD - Zacny skin i postać Polecam.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Skin rewelacyjny. Ale odbiegając od tematu skórki, teraz ogólnie do mety weszło maksowanie jest skoku, co jest tak irytujące, że tylko walnąć klawiaturą w monitor i wyjść.
Co o tym sądzicie? :v

Opublikowano

Skin rewelacyjny. Ale odbiegając od tematu skórki, teraz ogólnie do mety weszło maksowanie jest skoku, co jest tak irytujące, że tylko walnąć klawiaturą w monitor i wyjść.

Nie grałem jeszcze Fenrirem ale już wiem co będę maksował xD

Opublikowano

Sorry, ale czy ja jestem jedyną osobą której sie ten skin, lekko mówiąc, nie podoba? Już nie mówiąc że jest to kolejny skin ze skrzynki za 200 gemów...

Opublikowano

Po 2 latach grania fenrirem załapałem ze ten skok robi taki dmg....

zawsze 3-2-4-1

teraz 3-1-4, a 2 nie kupuje do minimum 8 lvla

3-1 na zmiane raz to raz to

No dmg robi niezły...bardzo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...