Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bastet - bogini kotów.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli ktoś ogarnia na niej catblocka to to już będzie ggwp przeciwko chackowi na solo xD
Polecam ten tip, chociaż mi osobiście zajęło bardzo dużo czasu nauczenie się go.

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A, no i oczywiście skok maksować jako drugi. Dużo lepsze niż trójka. #ishone approves  B)

Cóż to za bullshit, pierwsze słyszę... co niby takiego daje skok oprócz speeda? może o czymś nie wiem? o.O

speeda z jedynki zawsze możesz nadrobić kupnem abilitki od sprinta.

Opublikowano

Więcej dmg przy ganku i łatwiej jest nim trafić niż trójką.

pobaw sie opcjami targetowania i nie bedziesz missowac. Ja uwazam, ze trojeczka jest swietna.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Cóż to za bullshit, pierwsze słyszę... co niby takiego daje skok oprócz speeda? może o czymś nie wiem? o.O

speeda z jedynki zawsze możesz nadrobić kupnem abilitki od sprinta.

Jedynka (Pounce):

Bastet pounces to her target location, dealing 80/145/210/275/340 (+100% of your physical power)

Trójka (Declaw):

Bastet throws her dagger, which detonates on her target dealing 70/120/170/220/270 (+100% of your physical power)

PS co ma speed z jedynki do jej maxowania? xD

Opublikowano

Pjona, zrobiłam to samo, teraz zbierać 400-600 gemsów na ten skin i trzeba będzie zacząć instalockować ją na meczach xD

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zawiodłem się na Hi rezie. Zabrali skin bastet. :( Przynajmniej oddali 500 gemów za skin po 400 :v

Powróci w nowym stylu :P

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Poprzedni, czyli Night prowler, miał o wiele lepszy voice pack. Szkoda, że już go nie usłyszymy :/

Ten nowy zapowiedziany skin nie różni się zbyt wiele od poprzedniego (usuniętego) więc możliwe, że voicepack też zostawią (?). :P 

Kocham kino akcji na forum. 

Opublikowano

Ten nowy zapowiedziany skin nie różni się zbyt wiele od poprzedniego (usuniętego) więc możliwe, że voicepack też zostawią (?). :P

Nie ,VP jest inny ,wystarczy pograc na PTS

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano

Dla mnie świetna postać, genialny ult, świetnie blokuje przeciwnika, dodatkowo doskok którym w razie niepowodzenia można się wycofać no i 3, którą jakoś dobrze się celuje. 

Zna ktoś dobry build dla niej? 

Opublikowano

Dla mnie świetna postać, genialny ult, świetnie blokuje przeciwnika, dodatkowo doskok którym w razie niepowodzenia można się wycofać no i 3, którą jakoś dobrze się celuje. 

Zna ktoś dobry build dla niej? 

2359.jpg2692.jpg2887.jpg2259.jpg2877.jpg2885.jpg2254.jpg ew. jak mają healerów to 2585.jpg

Na start można bardzo łatwo nią ukraść speeda. skok, hog i mamy speeda(oczywiście wtedy zaczynamy z hog'iem 2 i wardem)

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...