Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bacchus - bóg wina.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Jak dla mnie ten typek powinien dostać buffa,  każdy tank jest dużo mocniejszy , widzialem go  moze z 3 miesiace temu ,w tym miesiacu zagralem 100 meczy ligowych i ani razu nie spotkałem.

Opublikowano

Jak dla mnie ten typek powinien dostać buffa,  każdy tank jest dużo mocniejszy , widzialem go  moze z 3 miesiace temu ,w tym miesiacu zagralem 100 meczy ligowych i ani razu nie spotkałem.

on nie jest słaby tylko wymaga więcej skilla niż inne tanki jego ult z ultem xbal'a daje 100% na stuna 

Opublikowano

Troszeczkę za słabiutki dmg, też bym mu dał buffa albo jakiś remodel. Kupiłem go kiedyś, trudny dosyć killi nim nie wbijemy zbytnio.

Opublikowano

Troszeczkę za słabiutki dmg, też bym mu dał buffa albo jakiś remodel. Kupiłem go kiedyś, trudny dosyć killi nim nie wbijemy zbytnio.

bacchus to tank nie adc on ma oddawać kille a nie je zdobywać

Opublikowano

Zobacz na takiego ymira czy athene/sobka/hadesa - wszyscy mają duży dmg ,wszyscy.A baccus? Jedynie 2 coś tam daje, 3 jest śmiesznym skillem ....

sobek dmg jedynie z ulta, hades to bardziej postać na solo/mid a nie support, athena to taki offtank patrząc na wytrzymałość bacchusa, ymir ma dmg jak zrobisz go pod ap a nie pod tank tak co to co on ma za dmg 200-300 ? z ulta 90% ludzi wychodzi

Opublikowano

Nie będę dyskutował o innych bogach - widze jak jest ,baccus jest słaby i mało przydatny - widać to po tym ile osób nim gra...+baccus robi coś dopiero jak się upije więc z 10 min...

+ymir ma bardzo duzy dmg ,sobek również z 2-3-4 ,athena nie jest żadnym off tankiem o.O (idąc za tym tropem każdy tank jest off tankiem ,gg)

+hades to świetny support ,ma dużego heala ,jego ult świetnie działa z każdym ADC.

Opublikowano

Zobacz na takiego ymira czy athene/sobka/hadesa - wszyscy mają duży dmg ,wszyscy.A baccus? Jedynie 2 coś tam daje, 3 jest śmiesznym skillem ....

Serio? Jego trójka jest świetna. Jeśli chcesz go zbudować pod AP to wystarczy polynomicon i działasz cuda. Wskakujesz 2, bijesz basiciem (najlepiej z polynomiconem), walisz 3 (duży DMG + stun na końcu), znowu polynomicon, ewentualnie użyć ulta, żeby kogoś dobić. :)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Nie będę dyskutował o innych bogach - widze jak jest ,baccus jest słaby i mało przydatny - widać to po tym ile osób nim gra...+baccus robi coś dopiero jak się upije więc z 10 min...

+ymir ma bardzo duzy dmg ,sobek również z 2-3-4 ,athena nie jest żadnym off tankiem o.O (idąc za tym tropem każdy tank jest off tankiem ,gg)

+hades to świetny support ,ma dużego heala ,jego ult świetnie działa z każdym ADC.

myśląc, że bacchus jest słaby pokazujesz to, że nigdy nim nie grałeś albo nie umiesz nim grać 

Opublikowano

1. Jako tak jest słaby , pod atack jeszcze da rade.

2. Pokazuje to ile osób nim gra.\

Plusy i minusy baccusa jak ja na to patrze;

+Fajny skok który podrzuca ,łatwo ukraść gf, fg.

+Obszarowy stun.

+Duży dmg w szybkim czasie z ulta.

-W cholerę manożerny.

-Można nim coś działać dopiero  na 8/10 lvl.

-Krótki stun którego łatwo uniknąć.

Mechanika Baccusa jest bardzo fajna ,ale powinien dostać buffa na 

1. Szybszą regeneracje many.

2. Stuna który trwał by 2 sec. <- to albo 

3. Slow i debuff na hp powinnien być troszke dłuższy. <- to

i tyle

Opublikowano

Ja tam Bakusem gram, ale zazwyczaj na arenach. Ulti zadaje bardzo dobre dmg, drugi skill (skok) jest mega wkurzający dla przeciwników, bo wyrzuca ich w powietrze, więc nie wiem co tak narzekacie :P 

Opublikowano

A beadsy lub bańka działają na jego ulta? Zawsze się nad tym zastanawiałem, ale jak miałem okazję sprawdzić to nie pomyślałem o tym.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Mierna kopia Gragasa czekam aż Apple pozwie SMITA xD

Co do samej postaci to dobry ult i cc, jak ktoś ogarnia to dobry chemp :)

NE8h1XT.png

Opublikowano

A beadsy lub bańka działają na jego ulta? Zawsze się nad tym zastanawiałem, ale jak miałem okazję sprawdzić to nie pomyślałem o tym.

Tak ,beadsy działają na ulta...kolejny minus a skoro działają beadsy to i bańka bo jest to raczej Hard CC 

Ja tam Bakusem gram, ale zazwyczaj na arenach. Ulti zadaje bardzo dobre dmg, drugi skill (skok) jest mega wkurzający dla przeciwników, bo wyrzuca ich w powietrze, więc nie wiem co tak narzekacie :P

Na arene jest nie najgorszy z racji iż można często wracać do bazy ,szybko zmaxować 1 + przeciwnicy są obok siebie.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...