Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kukulkan - wąż dziewięciu wiatrów.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie ma co się sugerować god rankiem grałem kiedyś z sobkiem X god rank 200+ winow 1 masterka nie wiedział nawet co składać na tą postać ^^ + 90% missow z dasha

No, ale wiesz mimo wszystko rozegrali już te kilkadziesiąt jak nie kilkaset gier jedną postacią, to powinni coś ze sobą reprezentować i mieć pojęcie o niej. Jedyne wytłumaczenie takich osób jest to, że albo kupili albo pożyczyli konto.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

No, ale wiesz mimo wszystko rozegrali już te kilkadziesiąt jak nie kilkaset gier jedną postacią, to powinni coś ze sobą reprezentować i mieć pojęcie o niej. Jedyne wytłumaczenie takich osób jest to, że albo kupili albo pożyczyli konto.

lub byli carrowani przez wszystkie swoje gry

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Wiadomo cos o jakis nerfach dla tego chujstwa?

Postać jest dobrze zbalansowana, bo łatwo ją skontrować. Zauważyłem, że ostatnio dużo postaci chcesz znerfić i to głównie tych, które są dobrze zbalansowane.

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Bardzo zbalansowana, no to pytanie, czym go ubijesz? Full tanków zdejmuje na E + Ult, o asasynach nie wspomnę, nie odpalisz jednego skilla, i już spisz.
Wow, no i rzeczywiscie, w c**j postaci chciałem nerfić, całe DWIE! (2). Jaka specjalna ranga na forum możę za to?

Opublikowano

Bardzo zbalansowana, no to pytanie, czym go ubijesz? Full tanków zdejmuje na E + Ult, o asasynach nie wspomnę, nie odpalisz jednego skilla, i już spisz.

Wow, no i rzeczywiscie, w c**j postaci chciałem nerfić, całe DWIE! (2). Jaka specjalna ranga na forum możę za to?

Wystarczy aegis. Ubijesz go praktycznie wszystkim, co atakuje na odległość ;)

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

najlepsza postać na minionki moim zdaniem, albo najlepsze jest to jak uciekasz w jungli nagle walniesz pod siebie tornado to albo koles wbiegnie za toba i straci 50% hp albo przestanie cie gonic :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tornado zbyt wkurzające. Nawet bardziej wkurzające niż 3 i 2 Vulcana :( Powinien dostać nerfa, już nie mówie o ulti bo rozumiem, duże dmg = ciężkie celowanie, ale mogliby zmniejszyć chociaż o 25% dmg tego tornada... Albo zmniejszyć te ataki z 3s na 2s co pół sekundy, bo przeciw temu się nie da grać praktycznie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałbym nadpomnieć, że nazwa tematu i skórka została zaktualizowana. Żeby nie było, że jest to spam, oddam swoją opinię co do tej postaci. Jest dobrze zbalansowana, doskonała dla początkujących midderów. Polecam, btw. jest tak dobry, że powinien być po 4k najmniej.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Niby wszystko ok kukuś dobry tylko wolałem go jako ao kuanga... Po nerfie to już nie to samo.

LukaSuper.png

Opublikowano

Niby wszystko ok kukuś dobry tylko wolałem go jako ao kuanga... Po nerfie to już nie to samo.

Ale nerfie czego? Jedynie tornado z 3s zmniejszono na 2.

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Ale nerfie czego? Jedynie tornado z 3s zmniejszono na 2.

Każdy nerf jest zły.... A w jego przypadku dawało to dość sporo

LukaSuper.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

te jedynie z 3s do 2 daje sporo :)

nie dość że mało zadaje w początkowej fazie gry to jeszcze zmniejszyli długość tornada -,-

Chodziło mi oto, że poza 3 skillem reszta została bez zmian.

Każdy nerf jest zły.... A w jego przypadku dawało to dość sporo

No nie wiem, nerf takiej bellony będzie zły ? :P

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Postać całkiem fajna lecz aktualnie jakoś nie na mecie - od czasu do czasu zobaczę kuku na conq i tyle. Kiedyś był to top mid. Eh stare czasy, wracając do postaci to dobrze zbalansowana postać która ma mocnego ulta lecz .. trzeba umieć nim celować. Przy ciekawym combie potrafi zrobić bałagan.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Idealna postać na start - bardzo łatwa do ogarnięcia, robiąca konkretny damage oraz strasznie mobilna.

Bóg sam w sobie jest dobry, lecz są znaczne lepsi magowie. Ogółem Kukulkan ma bardzo ładne stylizacje i pakiety głosowe.

Postać dla początkujących jak znalazł, polecam! 

• 9 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...