Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kukulkan - wąż dziewięciu wiatrów.

Majkel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postać jak dla mnie troszkę za mocna i powinna dostać nerfa. ;_;

postać jest mocna jak sie potrafi ja wykorzystac ultem ciezko trafic jedyne co w tej postaci jest mocne to pasywka i kombo 1,3 skill postać osobiscie polecam i nie powinna dostac nerfa sa o wiele mocniejsze postacie

Opublikowano

postać jest mocna jak sie potrafi ja wykorzystac ultem ciezko trafic jedyne co w tej postaci jest mocne to pasywka i kombo 1,3 skill postać osobiscie polecam i nie powinna dostac nerfa sa o wiele mocniejsze postacie 

Powinni mu znerfić slow, 50% to zdecydowanie za dużo ;_;

Opublikowano

Powinni mu znerfić slow, 50% to zdecydowanie za dużo ;_;

ale jak by nie mial 50% to byl by troszke slaby taki he bo moze zadac wiecej dmg z 1 skill'a niz z ulta wiec 50% slow to nie tak duzo w porownaniu do he bo

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Gram nim tylko na arenie i dominacji, czasem na assaulcie jak się w trafi :P

Tornado może być op jak się kupi włócznię, wtedy się stackuje i zabiera nawet do 120 hp.

Opublikowano

Gram nim tylko na arenie i dominacji, czasem na assaulcie jak się w trafi :P

Tornado może być op jak się kupi włócznię, wtedy się stackuje i zabiera nawet do 120 hp.

to ty jakis slaby build masz moje tornado bije po 170-180

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@up

Wow prawie 200 dmg brawo

w moim buildzie zabiera aż prawie 400 :)

Opublikowano

W moim poście chodziło mi że jedno uderzenie tornada to 400 dmg :D oczywiście przy pełnym buildzie z dodatkami i 20 lvl :)

Opublikowano

ohoho trochę Cię poniosło. Tornado trwa 3s, obrażenia co 0.5s = 6x400dmg=2400dmg.

Widzę, że tornado zrobiło się mocniejsze od większości utli ;)

Proszę, nie wprowadzaj ludzi w błąd.

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

W moim poście chodziło mi że jedno uderzenie tornada to 400 dmg :D oczywiście przy pełnym buildzie z dodatkami i 20 lvl :)

daj tego builda :*

poniewieramy się czlowieku                      

Opublikowano

Jaki używacie build, że walicie tornadem po 170-180 ? Bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że tak bijecie - oczywiście żadne buffy nie wchodzą w grę czy to red czy z fire gianta.

Shoes of Focus (+15% cdr z uwagi na to, że włócznia daje penetracje) a szybsze tornado i ulti to zawsze +

Polymonicon

Book of thoot (duuuużo many) +3% dmg

Spear of magus

Rod of Thauti

Gem of Isolation (o 25% spowalnia cel)

Opublikowano

Build po 400+ z wichury niemozliwe sory...

bozek bez lipy dobry jest ale co do propozycji zmniejszenia dmg to poronione juz zauwaz ile on ma hp

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

• 4 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo łatwa postać. Wystarczy stać na linii i rzucić 3, czasami 1 jeżeli nie spushujemy całej fali minionów. Ostatnio dostał bardzo mocnego buffa. Jego slow z 1 był ogromny. Wydaję mi się, że niedawno znerfiono te buffy, lecz nadal slow jest ogromny. Jeżeli trafi Cię ze swojej 1 już nie ma praktycznie szans uciec. Polecam dla początkujących :)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszy system escape z gry ( bez nutki ironii), 2 + tornado pod nogi + smok pod nogi = ucieczka + kill ^_^

Opublikowano

Tak Majkel tylko, żeby ktoś jeszcze trafił. Nawet gdy gram rankeda (racja jeszcze Silver bo sezon temu zacząłem grać po przerwie) i widzę Ao w swoim teamie modlę się, aby nie nafeedował tylko stał pod tą wieżą i używał 3 na miniony. Efekt w 70% jest ten sam. Ao z linii wychodzi 1-4; 0:3 linia całkiem przegrana.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

to musiałeś na słabych ludzi trafiać. Mi zazwyczaj wychodzi gra ao, linie rzadko przegrywam, choć zdarza się...

Opublikowano

No zazwyczaj mam ogromne szczęście na trafianie na takich graczy. No, ale serio widzę Legendary Ao tam 250 winów (takich graczy nazywam "całe życie ... [ w miejsce kropek napisz boga :P] bo Master lvl z 16-17) a i tak grają czasem taką "kupę", że dziwie się jak te Legendary wbili.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

No przyznam, że walenie z tornada po +180 jest całkiem możliwe.

Wczoraj na conqueście przy nieskończonym buildzie i bez poty na 50 dmg i 25% dmg - Miałem tylko buffa od Fire Gianta, waliłem z tornado w arachne po 161 :D Zostawało jej jakieś 35% hp :P

Na ale Nu Wa troszkę mnie nafeedowała na midzie ;p

Opublikowano

No zazwyczaj mam ogromne szczęście na trafianie na takich graczy. No, ale serio widzę Legendary Ao tam 250 winów (takich graczy nazywam "całe życie ... [ w miejsce kropek napisz boga :P] bo Master lvl z 16-17) a i tak grają czasem taką "kupę", że dziwie się jak te Legendary wbili.

nie ma co się sugerować god rankiem grałem kiedyś z sobkiem X god rank 200+ winow 1 masterka nie wiedział nawet co składać na tą postać ^^ + 90% missow z dasha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...