Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP2] Eternal LastChaos

Issia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta,zrób konto,eq +18 i idź do Nariat na środek,są tam mobki które padają na hita ;p tam można wbić nawet 209,później Extreme Tarian w 2h masz 250 lvl. ;)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Odpowiedź jest prosta,zrób konto,eq +18 i idź do Nariat na środek,są tam mobki które padają na hita ;p tam można wbić nawet 235,później Extreme Tarian w 2h masz 250 lvl. ;)

No to nice, dziękuję ^^

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na stronie mają bug, w grze zalogujesz się normalnie.

@Straszne lagi są na serwerze, zamierzają coś z tym zrobić? Np teraz jak chciałam wybrać postać, dostałam Time out, i jest napisane, że jestem zalogowana -.- I nie da się zalogować, bo Time out mam za każdym razem, kicha.

k1hvCVp.gif

Opublikowano

Na stronie mają bug, w grze zalogujesz się normalnie.

@Straszne lagi są na serwerze, zamierzają coś z tym zrobić? Np teraz jak chciałam wybrać postać, dostałam Time out, i jest napisane, że jestem zalogowana -.- I nie da się zalogować, bo Time out mam za każdym razem, kicha.

ale te 3k cashu dostane?;p
Opublikowano

Według mnie ten serwer długo nie postoi, bo z czego ma sie utrzymywać?

Każda osoba posiadająca pioziom IQ powyżej 70 pomyślała o zrobieniu x kont żeby przesyłać sobie zakupione w IS itemy.

Nie wiem bo niegram tutaj, ale jeśli są np. eq 250+30 w is za np. 50k cash to już poprostu koniec.

Bo wymuszają na "Nas" zakupienie cash żeby móc coś zrobić na serwerze.

Przecież nawet na PL nie ma w IS jakiś specjalnych itemów bez których nie można expić/ bić się na pvp.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Według mnie ten serwer długo nie postoi, bo z czego ma sie utrzymywać?

Każda osoba posiadająca pioziom IQ powyżej 70 pomyślała o zrobieniu x kont żeby przesyłać sobie zakupione w IS itemy.

Nie wiem bo niegram tutaj, ale jeśli są np. eq 250+30 w is za np. 50k cash to już poprostu koniec.

Bo wymuszają na "Nas" zakupienie cash żeby móc coś zrobić na serwerze.

Przecież nawet na PL nie ma w IS jakiś specjalnych itemów bez których nie można expić/ bić się na pvp.

Pozdrawiam.

Nie pamiętam co jest w IS, ale tutaj chyba nie było takich ekstrawagancji, jak set 250+30 za 50k cash. Z resztą kto by coś takiego kupił w ogóle? Naprawdę musiałby mieć nieźle w głowie poprzewracane, żeby doładować tyle cashu na takim serwerze. :v

Serwer działa ? grają tam ?

Działa. Grają.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...