Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Projekt The-Time

Psychic Player

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witajcie drodzy gracze plemion!

Razem z Dykat postanowiliśmy podjąć się zadania poprowadzenia plemienia (co do startu ekipy, proszę poczytać całe info dowiecie się kiedy będziemy oficjalnie startować) którego członkowie będą przez parę miesięcy szkoleni , by stali się graczami z wyższej półki tymi co by usłyszała całą społeczność plemion (ile? czas ukaże co potrafimy i czego trzeba się nauczyć/doszkolić myślę że w rok wyrobimy się ) stawiam na graczy początkujących by ich nauczyć czegoś nowego i zrobić z nich jak już napisałem graczy z wyższej półki, lecz graczy z doświadczeniem 2-3 lata są mile widziani by pokierować nowych kolegów jak grać, jakie taktyki stosować, wstawianiem klina czy też synchro

W takim projekcie możecie być pewni, że nudzić się nie będziecie wręcz przeciwnie - m.in granie na szybkich,specialach,zagranicznych oraz wypady do nasze światy PL.

Kontakt każdy z każdym (gg,skype,nr telefonu czy też ts do którego stanie własny serw w najbliższym czasie) przewidywane są spotkania ekipy przynajmniej raz w roku po uzgodnieniu miejsca, by każdemu pasowało, będziemy prawdopodobnie pierwszą liczną ekipą która wystartuje znająca się nie z gry ale i również reala - co na pewno ułatwi nam grę.

Jak widzicie, takie plemię powstanie z pasją do tej gry, liczy się dobra zabawa i współpraca(której nasi gracze będą szlifować aż do naszego startu) oraz miłą atmosferę.

Chętnych graczy do udziału w tym projekcie zapraszam do działu rekrutacja (

http://the-time.cba.pl/

prosze kliknąć w odpowiedni dział na tej stronie).

Pamiętaj nie musisz być wielkim graczem - nim się staniesz! Wszystko zależy od Twojego zaangażowania!

//Linki wychodzące dajemy w code!//Mastick

Opublikowano

Możliwe iż zagram ;)

Potrzebny mi copik chętnych na pw ;)

Na gg najlepiej pisać i mogę pare poradników wrzucić przy okazji , które sam pisałem , a nie jestem dobrym nauczycielem także trzeba jednak mieć już pojęcie w nieco większym stopniu , aby zrozumieć to co chce przekazać :D

M.in Kliny , kontry , synchra i ucieczki opisałem :)

Albo kontra na kontre :D

Pozdrawiam i liczę na to iż wspólnie dobrze będziemy się bawić.

PS;Masz już kogoś w tym swoim Dream Teamie? :D

Opublikowano

Możliwe iż zagram ;)

Potrzebny mi copik chętnych na pw ;)

Na gg najlepiej pisać i mogę pare poradników wrzucić przy okazji , które sam pisałem , a nie jestem dobrym nauczycielem także trzeba jednak mieć już pojęcie w nieco większym stopniu , aby zrozumieć to co chce przekazać :D

M.in Kliny , kontry , synchra i ucieczki opisałem :)

Albo kontra na kontre :D

Pozdrawiam i liczę na to iż wspólnie dobrze będziemy się bawić.

PS;Masz już kogoś w tym swoim Dream Teamie? :D

Ktoś już jest na pewno. A co do poradników można by stworzyć odpowiedni dział na stronie i tam wszystko wrzucić :)

Zachęcam do udziału. Być może wystartujemy już na świecie 79.

Opublikowano

Ciekawy projekt. Mógłbym się dołączyć do tej znakomitej zabawy. Jestem graczem przeciętnym nigdy nie miałem znaczących wyników. Zawsze mogę poznać coś czego nie umię a chciałbym się nauczyć. Co do organizatora projektu ( nie pisz ,że wystartujemy na świecie 79 ponieważ nie wiesz jakie będą ustawienia) osobiście wolę światy z farmieniem ponieważ jest tam co robić i fajna rozgrywa. Obecnie zajmuję 19 miejsce na 1 rundzie świata Specjal która kończy się już jutro o 21:50. Grę na plemionach zaczynałem od świata 25 i wszystkiego po kolei się uczyłem. Przed speckiem grałem na świecie 75 lecz zakończyłem grę poprzez oszustwa gracza ZTP ( coś tam dalej) grałem w ekipie Nurgle , Khorne, Man/GVI

Mam wiele pomysłów, umie kierować plemieniem i całą załogą. Na arkadii znajdziecie mnie pod nickiem -Aincrad- ( na specku też) W razie potrzeby kontatku ze mną proszę pisać tutaj na PW

Pozdro /Dj laxa

369011438114957985586.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...