Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SMG :)

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wszystkim :)

Taka ciekawostka mi się przypomniała, kiedyś jak grałem w Margonem (DaviX, świat Telawel), to jak się wpisało taki login i hasło:

Login: smg

Hasło: smg

To wyskakuje ciekawy komunikat. Pozdrawiam.

Arcymistrz
Opublikowano

Taki tam spam topic z nosa xD

Wyskakuje informacja, że jest się idiotą i nie ma możliwości zmiany hasła i czegokolwiek innego.

Pierwszy raz widziałem to w 2k8 ;3

Opublikowano

Ja gram dopiero od 2k9, a właściwie grałem, bo konto hacked :/ mimo wszystko dałem temat jako ciekawostkę, bo tu na forumku tego nie ma :)

Opublikowano

Z ciekawostek dodam że margonem schodzi na psy :) na allegro przez krótki okres czasu była dostępna aukcja z datami urodzenia, podawałeś login/email i otrzymywałeś datę urodzenia i 5 pierwszych znaków emailu :). Dobry handel nie jest zły :).

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Arcymistrz
Opublikowano

Z ciekawostek dodam że margonem schodzi na psy :) na allegro przez krótki okres czasu była dostępna aukcja z datami urodzenia, podawałeś login/email i otrzymywałeś datę urodzenia i 5 pierwszych znaków emailu :). Dobry handel nie jest zły :).

To nie znaczy, że studio Gamora prowadzi taką działalność.

Dużo ludzi robiących takie coś to oszuści, a Ty po przelaniu pieniędzy tylko byś się denerwował.

Opublikowano

Nie mówię że oni to robią ale ktoś z dostępem do tych danych ;). Aukcje na allegro raczej są bezpieczne więc kaski bym nie stracił, chodziło mi o to że mają czarną owcę w stadzie .

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

To nie znaczy, że studio Gamora prowadzi taką działalność.

Dużo ludzi robiących takie coś to oszuści, a Ty po przelaniu pieniędzy tylko byś się denerwował.

Hehe ta aukcja na allegro była moja :)

@topic: To jest znane od 5 lat, nic nowego. Nawet w źródle strony to jest.

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...