Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FB - Dziewczyna ciągle mnie zaczepia

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo,

Lajknąłem wczoraj "starej znajomej" zdjęcie i od tamtego czasu ciągle mnie zaczepia na fb, co to może znaczyć?Dodam, że ona ma 14/15 lat (2 gim.) a ja 16 (1liceum)

Chyba już z 10 razy mnie zaczepiła, a ja odczepiłem itd.

Napisać do niej? Co wgl napisać :D?

Poznałem ją na dodatkowych lekcjach angielskiego w szkole, ale to było może 3-4 lata temu, i wiem, że była wtedy we mnie zakochana itp.

Opublikowano

Jak jest ładna i normalna, działaj. Jak nie to sobie odpuść, napisz, że niech nie robi sobie nadziei i tyle.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Nic po prostu jej sie nudzi i tyle. Nie omeg patrzyć na to co sie dzieje kiedyś było inaczej a teraz bo cie koleżanka zaczepiła na facebooku od razu masz brać ślub itd xD

Opublikowano

Elo,

Lajknąłem wczoraj "starej znajomej" zdjęcie i od tamtego czasu ciągle mnie zaczepia na fb, co to może znaczyć?Dodam, że ona ma 14/15 lat (2 gim.) a ja 16 (1liceum)

Chyba już z 10 razy mnie zaczepiła, a ja odczepiłem itd.

Napisać do niej? Co wgl napisać :D?

Poznałem ją na dodatkowych lekcjach angielskiego w szkole, ale to było może 3-4 lata temu, i wiem, że była wtedy we mnie zakochana itp.

>.> Jeżeli czujesz potrzebę napisania to po prostu napisz. Nikt Ci nie powie co masz napisać, bo to TY masz pisać OD SIEBIE, a nie recytować bądź przepisywać jakieś teksty, których autorem nie jesteś.

Opublikowano

Jak Ci się ona podoba to do niej napisz a jak nie to nie, jeżeli naprawdę masz z tym problemy to zacznij rozmawiać o zainteresowaniach, co robi, czym się zajmuje, czy chce iść do kina itd., god damn it naprawdę muszę takie rzeczy tu pisać 16-latkowi? ;_;

Opublikowano

...powodzenia ludzie, jak tak dalej pójdzie to będziecie się pytać, czy podcierać się prawą czy lewą ręką bo skoro modlimy się prawą to nie wypada nią dupy wycierać... co za niesamodzielne pokolenie rośnie

to, czy chcesz do niej pisać czy nie zależy od ciebie, jak chcesz z nią pisać to napisz, a jak nie to nie, proste

Opublikowano

zaproś na spacer do parku i pogadaj szczerze, a jak cię wyśmieje czy coś to szmacie zajeb w ryj żeby wiedziała że to nie ładnie wyśmiewać innych

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

Ch*ja do dupy szuka jak każda 15-stka,napisz do niej lecz pamiętaj o zabezpieczeniu;x

Opublikowano

2e0obnt.png

Aż musiałem zrobić ten obrazek w paincie.

@Topic

Kogo to obchodzi ??

Dodał to idioto w dziale pogaduszki to o ch*j Ci chodzi?Jak nie chcez to nie wchodz pacanie jeb*ny

Opublikowano

Gimbuska się w tlbie zakochała i palcuje się przy twoim profilowym xD,jak ładna to się jeszcze zastanów,jak pasztet to usuwaj fejsbuka xD

Opublikowano

Ten forumek mnie z dnia na dzień coraz bardziej zaskakuje :D

Jak nie tematy o stulejce to teraz miłości gimbów i to podrywy fejsbukowe xD.

Ja napiszę tak : ja zaczepiam dziewczyny tylko po to by popisać z nimi - czyli z nudów więc na 99% ona to samo robi. Jak chcesz zaruchać to pójdź do jakiegoś pobliskiego gimnazjum bo tam pełno lafirynd i szmat, które dadzą dupy za paczkę szlugów czy pół litra - potwierdzone info.

Opublikowano
Gimbuska się w tlbie zakochała i palcuje się przy twoim profilowym xD,jak ładna to się jeszcze zastanów,jak pasztet to usuwaj fejsbuka xD

Tylko, że ja nie mam profilowego XDD

Opublikowano

Tylko, że ja nie mam profilowego XDD

still better love story than twillight

jak cos do niej czujesz to jej to napisz jak nie to napisz by sie od ciebie odjebala

Opublikowano

2e0obnt.png

Aż musiałem zrobić ten obrazek w paincie.

@Topic

Kogo to obchodzi ??

1383481550-U949229.png

Jak przestaniesz odczepiać to może ona przestanie Cię zaczepiać, nie sądzisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...