Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Xcraft By Alti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, zacząłem robić pewną stronę WWW dla pewnej sieci serwerów MineCraft i mam do was prośbę moglibyście ją ocenić względzie na wygląd jak i na kod?

Moje notki (błędy):

Status serwera jeszcze nie skonfigurowany,

Jeszcze brak praw autorskich.

Menu (nawigacja) jest trochę zbugowana, jak chcę umieścić linki trochę wyżej to się nakładają na siebie w jednym rogu. (prosił bym o pomoc)

Adres strony:

Opublikowano

Strona wygląda brzydko przy różnych powiększeniach, używam Google Chrome - Powiększ: 100% i menu z informacją nachodzi na nowości. Tak samo z facebookiem schodzi całość na dół zamiast być umiejscowionym w nowościach.

Tutaj screen =>

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1383466991-U759321.jpg

+ brak <!DOCTYPE html> w 1 linijce kodu.

Ocena: 6/10 - Strona nie przypadła mi do gustu.

Dzięki że mnie o tym poinformowałeś, możliwe że masz jeszcze mniejszą rozdzielczość ekranu niż ja, ja mam 15,6 w lapku i też używam google chrome i umie wygląda to tak:

http://screenshooter.net/9374894/mgpwhmn

A co do <!DOCTYPE HTML> to całkowicie o tym zapomniałem :/

BTW. Możecie mi powiedzieć jak zalecić tym problemom? mam laptopa 15,6, HP Pavilon G6 (Więcej info raczej nie potrzebne, nawet na SS widać jak u mnie to wygląda ;s)

Opublikowano

Dzięki że mnie o tym poinformowałeś, możliwe że masz jeszcze mniejszą rozdzielczość ekranu niż ja, ja mam 15,6 w lapku i też używam google chrome i umie wygląda to tak:

http://screenshooter.net/9374894/mgpwhmn

A co do <!DOCTYPE HTML> to całkowicie o tym zapomniałem :/

BTW. Możecie mi powiedzieć jak zalecić tym problemom? mam laptopa 15,6, HP Pavilon G6 (Więcej info raczej nie potrzebne, nawet na SS widać jak u mnie to wygląda ;s)

U cb wiadomo że to będzie inaczej wyglądać polecam napisać to w HTML5 i dostosować ARTICLE :)

Opublikowano

okk, nie ma już po co oceniać :( było dużo błędów ;c i nie chce mi się poprawiać jeszcze do tego że zapomniałem dodać DOCTYPE HTML na początku to i wgl maskara ;s, nie długo zrobię update i zobaczy się co wyjdzie :)

@EDIT
@UP ale i tak nie zobaczysz kodu PhP który jest na stronie, można i tak kliknąć F12 ale wtedy według mnie jest gorsze bo mniejsze ;s

• 4 tygodnie później...
  •  carbonx zmienił(a) tytuł na Xcraft By Alti
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...