Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Margonem Mobile - aplikacja na Androida

Trojaq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakby znaki diakrytyczne były w tym momencie najistotniejsze... fox, skoro gramy na Twoich zasadach wypowiedzi: masz małego i nie podoba mi się twój avatar, a i nick słaby itp. ;)

Opublikowano

Jakby znaki diakrytyczne były w tym momencie najistotniejsze... fox, skoro gramy na Twoich zasadach wypowiedzi: masz małego i nie podoba mi się twój avatar, a i nick słaby itp. ;)

a jego gra to przeróba prp.

@top

Projekt moim zdaniem, jak najbardziej kreatywny w tym dziale. Z pewnością będę ten program testował. ;)

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Właśnie pracuję nad obsługą czatu i wyświetlaniem ekwipunku. Kolejny filmik z postępów już niedługo. Czekam na jakieś wskazówki i sugestie co do wyglądu mobilnej apki (co by się przydało a co jest zbędne na ekranie :)).

Opublikowano

Bo dać poprawne kodowanie to 10h roboty...

(mam na myśli brak znaków diakrytycznych)

Widzę że nie masz się już czego czepić. Pozjadałeś wszystkie rozumy czy co kurwa? Zawyżona samo ocena? Jaki to Ty nie jesteś?

Jak czytam te Twoje posty, to aż się odechciewa dalej przeglądać temat. Jak nie wszędzie reklama tego szlamu jakim jest Borderless Engine, to krytykowanie innych, i wywyższanie się. Tutaj aż nasuwa mi się "powiedzenie", a mianowicie - "Kozak w necie, cipa w świecie".

Chamstwo w Twoich postach i nic więcej kochasiu.

Wracając do Borderless Engine. Taki jesteś przezajebisty? Znudziło Ci się robić zapytania co sekundę przy chodzeniu? o socketach w php nie słyszał? Ty masz być adminem? chyba by mnie po kurwiło, jakbym miał grać w grę, którą zarządza taka osoba Czekam na tą grę, zobaczymy co Twój kod jest warty.

W dupie byłeś i gówno widziałeś.

<?php
$kobieta = 'zmienną jest';
?>

Opublikowano

Wracając do Borderless Engine. Taki jesteś przezajebisty? Znudziło Ci się robić zapytania co sekundę przy chodzeniu? o socketach w php nie słyszał? Czekam na tą grę, zobaczymy co Twój kod jest warty.

Jak masz coś do powiedzenia to zapraszam do odpowiedniego tematu.

Widać, że niezbyt uważnie słuchasz [czytasz]. Spokojnie, z czasem posiądziesz tę umiejętność.

Borderless Engine jest pisane w C++.

[...] robić zapytania [...]

Chodzi ci zapewne o (My)SQL. Obecnie wszystko jest w pamięci RAM dzięki QuickMemory (system klucz = wartość; relacje są budowane na poziomie kodu), a bezpieczeństwo zapewnia dwustopniowy backup (5min na lokalny dysk, 1h na zew. dysk)

P.S. Możliwe, że w pierwszym poście jest wzmianka o php. Tak było z poprzednią wersją, a sam temat zaraz zaktualizuję.

//

P.P.S. Prawdę mówiąc temat narusza regulamin działu, tu można wrzucać tylko ukończone projekty.

Opublikowano

Jak masz coś do powiedzenia to zapraszam do odpowiedniego tematu.

Widać, że niezbyt uważnie słuchasz [czytasz]. Spokojnie, z czasem posiądziesz tę umiejętność.

Borderless Engine jest pisane w C++.

[...] robić zapytania [...]

Chodzi ci zapewne o (My)SQL. Obecnie wszystko jest w pamięci RAM dzięki QuickMemory (system klucz = wartość; relacje są budowane na poziomie kodu), a bezpieczeństwo zapewnia dwustopniowy backup (5min na lokalny dysk, 1h na zew. dysk)

P.S. Możliwe, że w pierwszym poście jest wzmianka o php. Tak było z poprzednią wersją, a sam temat zaraz zaktualizuję.

//

P.P.S. Prawdę mówiąc temat narusza regulamin działu, tu można wrzucać tylko ukończone projekty.

Wnosząc do tematu, gdzie powinien się znajdować ten temat i czy może tu być. Fox'ie doszło do tego że twój temat jest prawdopodobnie w złym dziale, bo kto wstawia swój projekt/zapowiedź do działu "TWORZENIE GIER VIA WWW", powiedz mi proszę.

backupy? Dyski byś musiał mieć po 1000gb, przy 1k graczach dyski by się przepełniły. Zero logiki, same kłamstwa. Twój silnik oparty o C++? Śmieszne, ktoś wspomniał o Margonem które oparte o silnik C++ jest. Podziękuję twojego kazania. Szczególnie gdy taki "pros" wypisuje głupstwa.

#topic

Trojaq, a kiedy download będzie dostępny? Ponieważ testować bardzo bym chciał ^^

I pytanie, czy GUI dla tabletów będzie jakieś inne czy nie?

iz857a.png
Jak odpowiadasz mi na posta użyj proszę @tsdek - szybciej ogarnę.

Moje poradniki(ANDROID):

Moje poradniki(Programowanie stron):

Opublikowano

Wnosząc do tematu, gdzie powinien się znajdować ten temat i czy może tu być. Fox'ie doszło do tego że twój temat jest prawdopodobnie w złym dziale, bo kto wstawia swój projekt/zapowiedź do działu "TWORZENIE GIER VIA WWW", powiedz mi proszę.

backupy? Dyski byś musiał mieć po 1000gb, przy 1k graczach dyski by się przepełniły. Zero logiki, same kłamstwa. Twój silnik oparty o C++? Śmieszne, ktoś wspomniał o Margonem które oparte o silnik C++ jest. Podziękuję twojego kazania. Szczególnie gdy taki "pros" wypisuje głupstwa.

#topic

Trojaq, a kiedy download będzie dostępny? Ponieważ testować bardzo bym chciał ^^

I pytanie, czy GUI dla tabletów będzie jakieś inne czy nie?

ofc, chyba nie wiesz ile zajmują zgzipowane dane tekstowe. Do tego nie muszę trzymać backupów w nieskończoność. Jak chcesz porozmawiać to ponownie zapraszam do innego tematu rozwieję wszelkie wątpliwości.

Opublikowano

Jak chcesz dostać wpie*dol to zapraszam do mnie. Z miłą chęcią ci naj*bię, zresztą nie tylko ja.

@Topic

Aplikacja bardzo fajna, czekam na updaty :)

<?php
?>

Opublikowano

Chcesz wpierdol "naukowy" czy "siłowy"?

Pod jednym i drugim względem cię przerastam więc ...

Skończ te flamewary... w tym momencie powinieneś ostrego warna wyrwać.

Chłopak robi coś, to niech to robi i rozwija. Byle z sensem. Dobrze się zapowiada ale po takich wideo i bez możliwości przetestowania to można gdybać latami.

9obpmnjr.png

Opublikowano

Chcesz wpierdol "naukowy" czy "siłowy"?

Pod jednym i drugim względem cię przerastam więc ...

Przerastasz mnie? Chłopcze, tak jak mówiłem masz zawyżoną samo ocenę. Nie bądź taki pewny siebie. I nie - nie jesteś lepszy od nikogo z tego forum. Może z tego wyrośniesz(opóźniony przysłowiowy "głupi wiek"?), a może to taki je*any charakter?

Będzie to doprawdy wielki dzień, kiedy ktoś mądry wyrzuci Cię z tego forum.

@Topic

Czekam na kolejny filmik, pokazanie handlu itp. :)

<?php
?>

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...