Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co mam zrobić? - dziewczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam otóż taki problem z dziewczyna.
Jeśli traktujesz ten tekst jako dowcip, to proszę... WYJDŹ.

A więc w te wakacje co były pisałem z dziewczyną, która podoba mi się 3 lata. Pisało się bardzo fajnie, były momenty w których było romantycznie np.
mówiliśmy sb o czym myślimy jak patrzymy w gwiazdy itd.

Pisaliśmy długo.. aż do końca wakacji (dużo tych smsów)

niestety po wakacjach spytałem jej:
"posłuchaj no, czy mam u Ciebie jakie kolwiek szanse? nie musisz odrazu odpowiadać"
do dziś nie odpowiedziała i w dodatku teraz mnie tak jakby unika.

W wakacje pytała mnie jaka dziewczyna mi się podoba.

Ja byłem uparty i nie chciałem powiedzieć, aż wkońcu po 30smsach mnie przekonałą

i powiedziałem, ze ona.

Ja już nie wiem.. czułem ze ona mnie podrywala a tak naprawde

to chyba mnie opierdoli**a..

Dodam ze przed wakacjami tez czulem jakby do mnie zarywala

zaczepiala mnie, smiala z zartów (inni sie nie smiali) itd..

Wszystkiego tu nie napisałem, ale doradzcie co ja mam zrobić?
Jak myślicie? zlała mnie?

dupa z tego? .. :( :angry:

Jeżeli chodzi o minecrafta, pomogę ci !

Opublikowano

Według mnie podobasz się jej,ale ona jest ogromnie nieśmiała.Najlepiej wyślij smsa z przeprosinami za wszystko i że nie chciałeś niszczyć waszej PRZYJAŹNI.Ale zapytaj się czy : ,,Ty czujesz do mnie to samo co ja do ciebie?''

Powinno być git

Opublikowano

Według mnie podobasz się jej,ale ona jest ogromnie nieśmiała.Najlepiej wyślij smsa z przeprosinami za wszystko i że nie chciałeś niszczyć waszej PRZYJAŹNI.Ale zapytaj się czy : ,,Ty czujesz do mnie to samo co ja do ciebie?''

Powinno być git

ale gdybym się podobał to nie patrzała by na mnie jak na 1mln złoty? Jak na razie unika

Opublikowano

Potraktowała to jako jednorazową przygodę

nie szkoda było by jej czasu? ja bym na takie coś 6 miechów nie stracił :mellow:

Opublikowano

hywx6zkeo5ap.jpg

Poza tym...
Nie pyta się dziewczyny czy ma się u niej szanse. ;x Co ona Ci miała odpowiedzieć? Kobiety... Same nie są pewne swoich uczuć.
SMS to nie jest najlepszy sposób komunikowania się. ;x Jak chcesz z nią być to może jakiś spacer? Podobno tak też można porozmawiać.

Rada. Jak chce z kimś być to się nie baw się w "dobrego przyjaciela". Może działa to na filmach, ale w realnym świecie ona nigdy nie będzie chciała z Tobą być.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

To tylko pisanie. Jak piszesz, to i <jak to na gimba przystało powiedzieć> "poruchasz przez gg". Odważ się pogadać w rzeczywistości, a nie się bawisz w pisanie. Pozdro.

Opublikowano

Ale ty głupoty piszesz, unikasz tematu jak Rydzyk szatana. Mówi się to co się chce powiedzieć i kończy się mówić.

Opublikowano

Nie pyta się dziewczyny GDY CHCESZ SIĘ Z NIĄ UMÓWIĆ o :

- wage

- wzrost

- .. tematy intymne

- majątek

- prace

- problemy finansowe i inne

- ,, czy się jej podobam ''

Taka rada bro,ale rób jak uważasz.

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

Wiesz, dziewczyny mają coś takiego, że facetom wydaje się, że ich podrywają, a one po prostu chcą koleżeństwa. Pisaliście, pisaliście, a może ona w tym czasie lepiej Cię poznała i jednak nie chce mieć z Tobą kontaktu? Może boi się stworzyć związek? Można tak gdybać całą noc, a i tak nikt Ci nie pomoże, bo nikt nie wie, co siedzi w głowie tej laski. :v

Opublikowano

Ja bym na twoim miejscu poszedł na samosie, bo to nie jest forum o tym, że nie potrafisz zagadac do laski. Topic Idź i z nia pogadaj, taki problem? Pomysl trochę, my jej nie znany to skad mamy wiedzieć czy ty jej się kurwa podobasz. Bitch please, mpcsamosia.pl witaj.

Opublikowano

Też tak miałem i to nie dawno.Dziewczyn przynajmniej nie których sam nie rozumiem ,też tak "jakby" dawała do wiadomości ,że podobam się jej itp.A sam nie rozumiem do dzisiaj ,ale bawiła się mną przynajmniej mi się tak wydaje.

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Też tak miałem i to nie dawno.Dziewczyn przynajmniej nie których sam nie rozumiem ,też tak "jakby" dawała do wiadomości ,że podobam się jej itp.A sam nie rozumiem do dzisiaj ,ale bawiła się mną przynajmniej mi się tak wydaje.

czyli mam sb odpuścic?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...