Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Zaprezentuj grę!

Małpa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak będą oceniane prace ?

Czy w tytule mam wpisać [Konkurs]?

Czy np opis jakiejś cgry też musi być wykonany przez nas czy można sobie zapożyczyć z kąd indziej ?

1391961391-U712132.jpg

ExMod | Best Member | Gold Member |Black Member

Opublikowano

Będą oceniane przez jury w stylu głosowania która się najbardziej podoba 1-3 oraz dyskusja na ten temat.

Nie, wysyłasz link z pracą do któregoś z jury, a my potem zebrane linki <prace> oceniamy

3. Wszystko musi być autorskie (screeny, film etc.)

Arcymistrz
Opublikowano

Nie ogarniam.

Ma to zostać umieszczone w temacie w dziale Via www, do którego link dajemy jednemu z jury na PW czy całą pracę wysłać na PW?

<sory, śpię>

Arcymistrz
Opublikowano

Jeśli zrobię tylko filmik z moim lektorem bez żadnej pisemnej formy w temacie ma on jakieś ograniczenia?

Może być tylko film czy musi być film i jeszcze treść w temacie?

Opublikowano

Można Ją opisać negatywnie - w końcu to też prezentacje tyle, że z innej strony.

Czy nie wymaga się tego, aby oprócz wypolerowania jakieś tam gry były również wady tejże gry ?

pyhvh7E.png

Opublikowano

1.Czy jeśli zacząłem tworzyć grę 1 listopada, a o konkursie dowiedziałem się teraz mogę zrobić jej prezentację i zgłosić do konkursu?

2.Oraz jak ma wyglądać prezentacja? Jeśli wezmę np. Opis ze screenami, czy muszę pokazać wszystkie strony jakie mają być czy może tylko te które jak do tond zrobiłem i czy muszę pokazywać jej funkcje, czy może zaprezentować tylko te strony które wybiorę?

Bo mam na serio ciekawą pracę i pewnie mam spore szanse wygrać :3

Opublikowano

1.Czy jeśli zacząłem tworzyć grę 1 listopada, a o konkursie dowiedziałem się teraz mogę zrobić jej prezentację i zgłosić do konkursu?

2.Oraz jak ma wyglądać prezentacja? Jeśli wezmę np. Opis ze screenami, czy muszę pokazać wszystkie strony jakie mają być czy może tylko te które jak do tond zrobiłem i czy muszę pokazywać jej funkcje, czy może zaprezentować tylko te strony które wybiorę?

Bo mam na serio ciekawą pracę i pewnie mam spore szanse wygrać :3

Gdybyś miał duże szanse wygrać to nie pisałbyś kolejnych beznadziejnych postów. Przecież napisał ze forma dowolna czyli to od ciebie co pokażesz i w jakiej ilości.

Żebym nie dostał warna.

Można zaprezentować taką grę, która prezentacje ktoś już stworzył?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Nie. 2. Tak, przykro mi ale nie ma talonow.

To skoro ma czyste konto i nagrodą dla niej będzie... nic, to może w takich okolicznościach też dać Blue/Gold Membera? Będzie sprawiedliwie, bo coś za trud dostanie, ale jak mówię, tylko w takich okolicznościach.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Przedyskutuje to z Antixem, jednak nic nie obiecuje. Ten konkurs na prawdę nie jest wymagający na tyle, żeby za każde miejsce być gold/blue. Niestety to nie ja to ustalam.

Opublikowano

Przedyskutuje to z Antixem, jednak nic nie obiecuje. Ten konkurs na prawdę nie jest wymagający na tyle, żeby za każde miejsce być gold/blue. Niestety to nie ja to ustalam.

Spokojnie, tak wspomniałem :D

Bo głupie tak zdobyć podium, a nic nie dostać :D Ale to już Wy sobie podyskutujecie.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...