Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gta5 cz bf4 ?

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Co lepiej kupic na ps3 gta5 czy bf4 obie gry mi sie podobają dzisiaj zobaczyłem odcinki z bf4 normalnie op XDDD

Ale gta też jest fajne .

Opublikowano

Nie wiem jak ty, ja się nagrałem w bf3 od chuja i kupiłbym GTA V (tylko poczekałbym aż na pc wyjdzie), bo bf4 to kopia bf3 poza kilkoma szczegółami.

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Jak autor tematu może porównywać te dwie gry? To zupełnie inne gatunki. To jak porównać osła do słonia...

Opublikowano

FPS na konsoli ? xD

Co w tym dziwnego że fps na konsole. Dużo profesjonalnych graczy gra w fps'y na konsoli i na pewno nie jednego pc-towca by ojechali. Po prostu trzeba się przyzwyczaić.

Ja bym wybrał BF 4, ponieważ możesz grać na multi że łocho godzinami, dniami xD, a i tak Ci się nie znudzi. Pewnie teraz jest natłok na BF 4 i dużo teraz osób gra. Grafika pewnie niewiele lepsza niż w czwórce, bo na tym samym silniku, ale w CoD'ach jest ta sama sytuacja, a i tak mnóstwo osób gra w nie. Polecam BF'a, ale to twój wybór, wybierz to co uważasz za słuszne.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...