Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bota

Sanhi™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam bota który przechodzi przez parę map do wyznaczonego przez nas miejsca (np. z Ithan do Torneg). Najlepiej gdyby ten bot lub dodatek miał możliwość wpisywania kordów na jakie ma się udać. Nie potrzebuję więcej opcji - tylko ta jedna.

W nagrodę za działające i bezpieczne boty czy dodatki dam lajki.

2nsj.jpg

Opublikowano

Witam, szukam bota który przechodzi przez parę map do wyznaczonego przez nas miejsca (np. z Ithan do Torneg). Najlepiej gdyby ten bot lub dodatek miał możliwość wpisywania kordów na jakie ma się udać. Nie potrzebuję więcej opcji - tylko ta jedna.

W nagrodę za działające i bezpieczne boty czy dodatki dam lajki.

Coś jak pies przewodnik tylko żeby samo łaziło?

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Coś jak pies przewodnik tylko żeby samo łaziło?

Chodzi mi o takie coś, aby z jednego miejsca udawało się do drugiego w wyznaczone miejsce (chodzi mi np. o przejście z Namiotu startowego tancerza do torneg kordów 25,30 - jest to tylko przykład).

Jeśli umiesz coś takiego zrobić, albo znasz jakiś dodatek co na to pozwala to mogę ci podać dokładnie o jakie miejsca mi chodzi skąd-dokąd ma się udać postać.

2nsj.jpg

Opublikowano

Właściwie da się zrobić coś takiego w AutoIt.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Właściwie to taskerem też można sobie poradzić tylko trzeba trasę nagrać :*.

"...przeważnie zachowuje się rozważnie ... "

Opublikowano

Właściwie da się zrobić coś takiego w AutoIt.

A umiałbyś takie coś zrobić? :D

Właściwie to taskerem też można sobie poradzić tylko trzeba trasę nagrać :*.

Też na to wpadłem, lecz wystarczy że złapie małego laga czy coś i już nie dojdę do celu.

Ma ktoś jeszcze jakieś propozycje?

2nsj.jpg

Opublikowano

Właściwie, to żeby zrobić takie coś autoitem trzeba by umieć go obsłużyć.

Co do programu o który prosiłeś - dokładnie taki zrobiłem do użytku prywatnego dla siebie. Tylko że w dodatku.

Opublikowano

Autor szuka takiego bota więc jeżeli ktoś znalazł to proszę o konkrety, bo wyżej są posty mało pomocne.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Pobierz klikacz lub inny program posiadający te same funkcje. Zainstaluj kilka dodatków:

- Auto atak pod klawiszem( chyba "e" czy tam "q")

- Auto leczenie

- Zbieranie lootu

Idziesz w dowolne miejsce do expienia bądź na elity i ustalasz sobie trase w tym klikaczu, ważne żeby po skończeniu wrócić tam gdzie zacząłeś, zapisujesz to co nagrałeś i odpalasz na noc i samo expi :P banalne, a co do elit tu sprawa jest prosta ustawiasz żeby co 0,5 sekundy wciskało przycisk do ataku (nie będzie komunikatu o za dużej liczbie czy jakoś tak) + ustawiasz żeby co 2 minuty odświeżało ponieważ w nocy są przerwy techniczne całkiem często. Wiem trochę skomplikowane ale jak już ogarnie się co i jak to jest świetna sprawa :) nie trzeba w nocy siedzieć i czekać ustawiasz klikacz idziesz spać, wstajesz i jesteś załadowany unikatami heroikami itd. Osobiście jak stałem na thowarze w dzien i w nocy zgarnąłem w jeden dzień (24h był włączony) 15 unikatów i 3 Heroiki (axe) . Polecam szczególnie na start można się dorobić (sposób dobry na serwerze bez czerwonych mapek bo jest pewniej :P)

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1032527-dl-sbot/

Tyle, że musisz sobie poczekać na stabilną wersję. Zawsze warto w bookmark-i dać, w końcu się doczekasz.

Ten bot jest chyba płatny, a ja szukam darmowego.

Pobierz klikacz lub inny program posiadający te same funkcje. Zainstaluj kilka dodatków:

- Auto atak pod klawiszem( chyba "e" czy tam "q")

- Auto leczenie

- Zbieranie lootu

Idziesz w dowolne miejsce do expienia bądź na elity i ustalasz sobie trase w tym klikaczu, ważne żeby po skończeniu wrócić tam gdzie zacząłeś, zapisujesz to co nagrałeś i odpalasz na noc i samo expi :P banalne, a co do elit tu sprawa jest prosta ustawiasz żeby co 0,5 sekundy wciskało przycisk do ataku (nie będzie komunikatu o za dużej liczbie czy jakoś tak) + ustawiasz żeby co 2 minuty odświeżało ponieważ w nocy są przerwy techniczne całkiem często. Wiem trochę skomplikowane ale jak już ogarnie się co i jak to jest świetna sprawa :) nie trzeba w nocy siedzieć i czekać ustawiasz klikacz idziesz spać, wstajesz i jesteś załadowany unikatami heroikami itd. Osobiście jak stałem na thowarze w dzien i w nocy zgarnąłem w jeden dzień (24h był włączony) 15 unikatów i 3 Heroiki (axe) . Polecam szczególnie na start można się dorobić (sposób dobry na serwerze bez czerwonych mapek bo jest pewniej :P)

Przeczytałeś temat? Napisałem że potrzebna mi jedynie opcja chodzenia w wyznaczone miejsce. Nie mam zamiaru na takim czymś expić. Co do klikacza - na początku przyszło mi to do głowy, lecz wystarczy mały lag i już nie dojdę.

2nsj.jpg

Opublikowano

Ten bot jest chyba płatny, a ja szukam darmowego.

Taki bot to tylko na zamówienie, nikt ci nie zrobi za darmo. Nie ma aktualnie ani darmowego ani płatnego.

Opublikowano

Z tego co pamiętam kilka miesięcy temu ktoś napisał że nie istnieje bot do Margonem a jak jest to zazwyczaj są to wirusy. Może coś w tej kwestii się zmieniło. Nie wiem.

3qp8.jpg

Sygnaturka 800x200

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...