Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] ||» Reaktywacja pradziwego GuildCraft?! «||

#AvaterysPL

# GuildCraft | REAKTYWACJA!  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na reaktywacji?! :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hahahaaaa ale jestes niedojebany, najpierw piszesz ze jest reaktywacja, szkoda twojego czasu chujowy serwer zrobisz ktory padnie za 2 godziny ;)

Kazdy Ci uswiadamia ze jestes gimbem i powinnienes nie brac sie za serwery bo nie umiesz ich nawet porzadnie zrobic. Jestes gimbem wez sie za nauke, lepiej ci to wyjdzie, i moze cos jeszcze osiagniesz w zyciu. A z twoich epickich serwach co stoja 2 godziny, chuja z nimi zrobisz

Po co zakladasz jakies chujowe tematy, jak wiesz ze kazdy Cie tutaj zjedzie jak szmate, gimba ostatniego xD Jelsi nawet zmienisz sobie nick i tak bedzie smierdziec gownem ze to Avaterys...

Opublikowano

hahahaaaa ale jestes niedojebany, najpierw piszesz ze jest reaktywacja, szkoda twojego czasu chujowy serwer zrobisz ktory padnie za 2 godziny ;) Kazdy Ci uswiadamia ze jestes gimbem i powinnienes nie brac sie za serwery bo nie umiesz ich nawet porzadnie zrobic. Jestes gimbem wez sie za nauke, lepiej ci to wyjdzie, i moze cos jeszcze osiagniesz w zyciu. A z twoich epickich serwach co stoja 2 godziny, chuja z nimi zrobisz Po co zakladasz jakies chujowe tematy, jak wiesz ze kazdy Cie tutaj zjedzie jak szmate, gimba ostatniego xD Jelsi nawet zmienisz sobie nick i tak bedzie smierdziec gownem ze to Avaterys...

weź kurwa zamknij ryj idioto.. daje dyche że sam jesteś gimbem :)

zjechać to cie kurwa może samochód, myślisz że jak napiszesz coś o nim to coś Ci da? haha śmieszny jesteś ;)

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

Wiem, że serwery szybko padały - to żadna tajemnica i przyznaję się do tego, ale pieprzenie, że robiłem to celowo, dla zysków, oszukuję ludzi, to głupota...

Wszystko zależy od Ciebie, serwer nie może być dla pieniędzy, musi być robiony z pasji, jeśli chcesz go robić dla kasy i na kilka dni to nie rób, lecz jeśli to jakiś większy projekt, nad którym będziesz się "troszczył", Twoje serwery zawsze były dopracowane, i dosyć dobrze wykonane, lecz podały po kilku dniach, jeśli chcesz robić ten serwer, to zacznij szukać nowej administracji! :)

Pozdro :)

20.10.2013, godz 00:54 - rejestracja na MPCForum.pl

21.10.2013, godz 21:22 - 100 postów <3

Opublikowano

O kurwa! Teraz będzie prawdziwy projekt Avaterysa, jak wspomniał wyżej! za 3 miesiące będzie zajebisty serwer, który nawet nie wypali! Czekam na taki serwer! Oby kurwa tak dalej -,-

Avaterys, jesteś mocno pierdolnięty w głowę.

Opublikowano

ava ty z tej 2 klasy to wyjść chyba nie chcesz

O czym Ty mówisz? ;)

Rozmawiamy tutaj o klasach, szkole, czy o serwerze, bo nie rozumiem. Wy naprawdę macie jakieś problemy z sobą, ciągle ten sam temat drążycie...

Opublikowano

Hahahaha sama nazwa tematu mnie rozwaliła.

Róbcie, zobaczymy ile po stoicie ...

Pewnie bedzie nowa edycja co jeden dzień.

Ja wam nie zabronie ale jestem na NIE.

gra.png

Opublikowano

Drogi Avaterysie ,jeśli chcesz do czegoś dojść i zarabiać na tych pikselowatych dzieciakach bez przyjaciół grających na serverze Twoim i murasa13891347813984781934.

To po :

1. Nie rob edycji co 2g. i zgloś na policje aramka .. ale i tak ci się to nie uda bo masz za niskiego pindola.

2. Zmień adminów : Murras , Sadeja , Error tylko spoko byl

3. Zabezpiecz się od DDOS

Życzę Ci nie powodzenia i wypierdalaj z MPC ,bo już pokazałeś na co cię stać :)

TheLanser_eune_115_0_logo.png

W tym sezonie mam zamiar mieć Platyna V minimum :-)

Na West Silver V ,ale jak ktoś grał to wie ,że na nordicu

,, zawyżone elo ''

Opublikowano

ava ty z tej 2 klasy to wyjść chyba nie chcesz

Haha, jak to przeczytałem to sie osikałem ze śmiechu, haha gimbusie weź sie za naukę, pierdole haha ''WOLE MINKRAFTA, NIZ PRZEJSC DO NASTEPNEJ KLASY" w dobrym kierunku idziesz avatersyku xD haha, lepiej sie ucz a nie, bo ŁOPATA czeka, haha.

No wiesz kiedys bede budowal dom, bedzie mi potrzeba ochotnika do wykopania fundamentów pod dom. Juz mam jednego ochotnika z łopatą, napisze do Ciebie xD

Haha, dobra nowina Jekorgii, to jest Twoj kumpel z klasy?

Opublikowano

Jeżeli to nie będzie jak to ujmę kolejny "szit" to jak najbardziej ;) Bo w tych serwerach co teraz są nic nie ma, mało graczy, wszyscy biją nowych i wgl... Nudzi się po dniu grania ;)

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Ludzie jak tylko zobaczyli nick Avaterys to odrazu wbijali do tematu, nic dziwnego , że temat nabił ponad 1100 wyświetleń w 2 dni. To chyba już 4 reaktywacja serwera, więc pewnie skończy się pechowo.

,,Vape is good, vape is my life"

Opublikowano

Jestem na NIE, ponieważ 9248734774 edycja, szczególnie, że Ty ją robisz już mnie odraża.

Opublikowano

ava. Lubie cie ale ile mozna?. 50 Edycja servera. Za kazdym razem mowisz ze to bedzie inny server, Lepszy. Itp. Ale po co jak pada po 2 dniach?.

Na twoim miejscu robil bym cos innego.

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...