Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] ||» Reaktywacja pradziwego GuildCraft?! «||

#AvaterysPL

# GuildCraft | REAKTYWACJA!  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagrasz na reaktywacji?! :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

gtQc.gif

ptQc.png

Witam,

Część z Was na pewno pamięta serwer GuildCraft. Istniał on jeszcze całkiem niedawno,

a pierwsze edycje sięgają maja/czerwca.

Niestety padł z powodu braku czasu, mojej głupoty, braku doświadczenia.

Dla tych, którzy nie wiedzą o co chodzi: KLIK!

Od dłuższego czasu myślę nad reaktywacją tego serwera, prawdziwą reaktywacją tj.

bardzo podobne pluginy, ta sama mapa, podobna administracja, ten sam klimat... ;-)

Ten serwer miał w sobie to coś, czego nie mają inne moje projekty i nie tylko moje,

przynajmniej ja mam takie odczucie. ;)

I tutaj pojawia się kluczowe pytanie : Czy zagralibyście...?

Ten serwer miał to coś, ten klimat, czego nie ma na innych serwerach, dlatego z mojej

strony jest wielka motywacja, aby ponownie spotkać się ze starą ekipą, przeżyć to, co wtedy. ;-)

Jak patrze na stare filmiki z choćby otwarcia łezka się w oku kręci. ;)

Napiszcie co o tym sądzicie! :-)

ptQc.png

DWIE UWAGI:

#1: Nie zwracajcie uwagi na jakieś niby GuildCrafty, które ostatnio wystartowały.

To jawne podszywki i my nie mamy z nimi nic wspólnego.

#2: Bez kłótni o to, czy padnie serwer jak wtedy, czy nie, zobaczycie sami jak będzie! ;)

ptQc.png

Pozdrawiam,

Michał.

@EDIT: Dodana ankieta.

Opublikowano

I tutaj pojawia się kluczowe pytanie : Czy zagralibyście...?

Nie. Po 40 edycjach straciłem nadzieję.

Opublikowano

Witam, Z tej strony Fiesta! :D Współwłaściciel prawdziwego GuildCrafta z czerwca! To były stare dobre czasy! Avaterys reakctywacja to bardzo dobry pomysł! Wierzę że Ci się uda! Pozdrawiam. Fiesta

Opublikowano

Najpierw zgodze z się uzytkownikiem tka ze nie zagram, 40 edycji, a co dopiero co 2-5 godzin albo co 2 dni xD

Oraz napisze pare faktów dlaczego bym nie grał..

1. Najpierw pierdolisz ze konczysz kariere z minecraftem, tymi serwerami craftersami, hujami, guildami i innymi gimbusowskimi nazwami. Dodajesz pliki z serwerów, a załoze sie ze dodajesz tam jakies kody na OPA, chuj wie jakie gówno ktore rozwali serwer, nazywasz sie wtedy HACKEREM - zwykły gimbus. Nie wiesz co od zycia chcesz.

2. Nowe edycje co 2 godziny lub 2 dni. Robisz serwer tylko aby zapierdolic pieniazki z VIPÓW OPÓW, od naiwnych dzieci które beda kupowac takie rangi a potem ''SERWER CLOSED"

3. Jesteś pierdolonym, fałszywym gimbusem który rozpierdoli serwer komuś innemu, bo ma lepszy serwer od Twojego. Chyta zazdrość, gimby tak mają ;___;

4. NIE PIERDOL ze masz autorskie pluginy, bo wszystko kurwa kradniesz, kopiujesz modyfikujesz i podpisujesz siebie jako autora, oo jestem fajny zajebalem komus skrypt lub jakies inne gowno i bedzie mój. Tak samo z mapą, sam sobie nie zbudujesz tylko kopiujesz z innych i udajesz pojebanego ze ty to budowales..

5. Lepiej nie bierz się za serwery bo chujowo ci to wychodzi. Weź się za naukę gimbie, dobrze Ci to zrobi. Tak wiec jeszcze RAZ NIE POLECAM.

TY ROZPIERDALALEŚ SERWERY INNYM, WIEC MY SIE ZLOZYMY I ROZJEBIEMY GO TOBIE. ZOBACZYSZ JAKIE TO BEDZIE ODCZUCIE. NIE POLECAM! NIE POLECAM!

Opublikowano

@UP: Składaj się, rozwalaj, jak potrafisz. My w przeciwieństwie do innych potrafimy myśleć i zabezpieczyć serwer.

Co do Twojej opinii bardzo nie chciałem odpowiadać, bo i tak mi wciśniesz, że białe jest czarne, a czarne jest białe, ale krew mnie zalewa, jak takie coś widzę:

1. Chciałem skończyć zabawę z serwerami, fakt, ale postanowiłem, że nie dam się tym idiotom, którzy źle mi życzą, bo mam wiele osób, które grają u mnie od dawna i ciągle chcą grać, ciągle mnie motywują, dlatego postępuję tak a nie inaczej. Zanim kogoś osądzisz o dodawanie backdoorów do pluginów - znajdź dowody, zdekompiluj sobie wszystkie pluginy i sprawdź. Jeżeli coś takiego znajdziesz oferuję w nagrodę 1000 ZŁ przelewem na konto.

2. Żadnego serwera celowo nie zamknąłem, aby zarobić. Kolejna bzdura, którą napisałeś, bo na ŻADNYM serwerze nie zarabiałem realnych pieniędzy, ponieważ SKLEP SMS był podpięty pod portfel serwera, z którego nie dało się wypłacić realnych pieniędzy. Pieprzysz głupoty, nie sprawdzisz.

3. Celowo nigdy serwerów nie niszczyłem, tylko w ekstremalnych przypadkach, poza tym skończyłem z tym pół roku temu, a Ty wracasz do takich rzeczy...

4. Miałem na swoich serwerach kilka autorskich wtyczek, których nigdzie nie było. Nie było ich dużo, bo nie mieliśmy wystarczającej wiedzy i funduszy.

5. Osiągnij tyle ile ja, naucz się tylu rzeczy - porozmawiamy. Nie mów mi, że mam się uczyć, bo jest to prywatna sprawa, a Ty nie jesteś moim ojcem.

Tyle ode mnie, mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem.

Proszę o dalsze opinie!

Pozdrawiam,

Michał.

Opublikowano

@UP: Składaj się, rozwalaj, jak potrafisz. My w przeciwieństwie do innych potrafimy myśleć i zabezpieczyć serwer.

Co do Twojej opinii bardzo nie chciałem odpowiadać, bo i tak mi wciśniesz, że białe jest czarne, a czarne jest białe, ale krew mnie zalewa, jak takie coś widzę:

1. Chciałem skończyć zabawę z serwerami, fakt, ale postanowiłem, że nie dam się tym idiotom, którzy źle mi życzą, bo mam wiele osób, które grają u mnie od dawna i ciągle chcą grać, ciągle mnie motywują, dlatego postępuję tak a nie inaczej. Zanim kogoś osądzisz o dodawanie backdoorów do pluginów - znajdź dowody, zdekompiluj sobie wszystkie pluginy i sprawdź. Jeżeli coś takiego znajdziesz oferuję w nagrodę 1000 ZŁ przelewem na konto.

2. Żadnego serwera celowo nie zamknąłem, aby zarobić. Kolejna bzdura, którą napisałeś, bo na ŻADNYM serwerze nie zarabiałem realnych pieniędzy, ponieważ SKLEP SMS był podpięty pod portfel serwera, z którego nie dało się wypłacić realnych pieniędzy. Pieprzysz głupoty, nie sprawdzisz.

3. Celowo nigdy serwerów nie niszczyłem, tylko w ekstremalnych przypadkach, poza tym skończyłem z tym pół roku temu, a Ty wracasz do takich rzeczy...

4. Miałem na swoich serwerach kilka autorskich wtyczek, których nigdzie nie było. Nie było ich dużo, bo nie mieliśmy wystarczającej wiedzy i funduszy.

5. Osiągnij tyle ile ja, naucz się tylu rzeczy - porozmawiamy. Nie mów mi, że mam się uczyć, bo jest to prywatna sprawa, a Ty nie jesteś moim ojcem.

Tyle ode mnie, mam nadzieję, że wszystko wyjaśniłem.

Proszę o dalsze opinie!

Pozdrawiam,

Michał.

Masochista czy jak ? "Czekam na kolejną dawkę wpierdolu".

Cały temat aż kipi i drapie po oczach żebyś tylko już sobie stąd polazł razem z tym swoim pseudo serwerem, zrób ludziom przysługę i zwiń się stąd jak najszybciej.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Krew mnie zalewa jak czytam twoje posty!

5. Osiągnij tyle ile ja...

Nie wiem czy stworzenie 40 edycji tego samego serwera w ciągu roku jest osiągnięciem. Według mnie podchodzi to bardziej pod komedie.

2. Nowe edycje co 2 godziny lub 2 dni. Robisz serwer tylko aby zapierdolic pieniazki z VIPÓW OPÓW, od naiwnych dzieci które beda kupowac takie rangi a potem ''SERWER CLOSED"

Całkowicie się zgadzam! Pewna osoba kupuje sobie rangę a następnego dnia serwer closed. Żeby nie było mało po tygodniu znów nowa edycja. Ale niestety rangi już nie ma...

Pozdrawiam

Opublikowano

Jak widze te nicki na forum '' Avaterys, Fiesta Sadeja, Muras Komary i inne gimby'' to chce mi sie az tutaj wypowiadac.

Hmm co osiagnales? No to ze masz za soba juz 40 edycji serwera, i wiesz co dalej powiem CZEKAMY NA WIECEJ EDYCJI KIEDY DOJDZIE DO SETNEJ EDYCJI?

Aaaa podniecalbym sie jak bym mial serwer ktory stal przynajmniej 1 miesiac, a nie tylko 2 godziny :)

Tyle osiagnij co ja, nie chcialbym tyle osiagnac co Ty, same raktywacje, dno, dno i gówno. Wiec gówno umiesz :)

Opublikowano

Jak widze te nicki na forum '' Avaterys, Fiesta Sadeja, Muras Komary i inne gimby'' to chce mi sie az tutaj wypowiadac. Hmm co osiagnales? No to ze masz za soba juz 40 edycji serwera, i wiesz co dalej powiem CZEKAMY NA WIECEJ EDYCJI KIEDY DOJDZIE DO SETNEJ EDYCJI? Aaaa podniecalbym sie jak bym mial serwer ktory stal przynajmniej 1 miesiac, a nie tylko 2 godziny :) Tyle osiagnij co ja, nie chcialbym tyle osiagnac co Ty, same raktywacje, dno, dno i gówno. Wiec gówno umiesz :)

Szkoda czasu na dyskusje z Tobą, bo jesteś zbyt płytki, aby prowadzić ze mną konwersację, dodatkowo ten temat nie jest od tego. ;-)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Szkoda czasu na dyskusje z Tobą, bo jesteś zbyt płytki, aby prowadzić ze mną konwersację, dodatkowo ten temat nie jest od tego. ;-)

Pozdrawiam.

Ja z gimbami nie dyskutuję, ja tylko pisze prawde aby ludzie wiedzieli w co wchodza. Jeszcze nie raz mnie ujrzysz, w twoich gównianych tematach :)

Tak wiec odradzam juz parokrotnie tego serwera.

Widzisz ile osób jest juz na NIE?

A dla czego tylko tam masz z 4 razy tak - bo to sa te Twoi koledzy gimbusowscy fiesta i te nooby z serwera '' daj atmina dam ci tak w wontku za atmina''

Opublikowano

Nie.

213412312312312412412 edycja serwera. Nic z tego nie wyjdzie dobrze o tym wiemy.

A i dalej czekam na realizacje gróźb kierowanych w moją strone na forum.

Opublikowano

Nie, GuildCraft to jedne wielkie gunwo.
I niby jakie podszywki serwerów ? Muras je robił ha ha ha ha
A własnie co z tym twoim serwerem hardcore ?
Już go nie ma ?
Ahh już wiem - Wyparował !

10868302_191445524359374_550385651884749

Opublikowano

@hehehe, Fulsiek, jak zwykle "mondy" (komplement) xD.

A, tak po za tym, przestań się non stop bronić Ava.. Nie rozumiesz, że te serwery są dobre ale stoja 3 dni....?

Opublikowano

Wiem, że serwery szybko padały - to żadna tajemnica i przyznaję się do tego, ale pieprzenie, że robiłem to celowo, dla zysków, oszukuję ludzi, to głupota...

Opublikowano

Bo to polea na tym , zrobie serwer wcisne bajeczke , zarobie znowu bede udawal kretyna , i tak w kolko

taki maly dowod od pana intela

http://scr.hu/0qbw/2dbba

[2013-10-28 16:44:40] #Tyracz: nie, nie
[2013-10-28 16:44:41] #Tyracz: jest git
[2013-10-28 16:44:43] #Tyracz: zarobilismy
[2013-10-28 16:44:44] #Tyracz: już
[2013-10-28 16:44:45] #Tyracz: kase
[2013-10-28 16:44:48] #Tyracz: jutro zwijamy
[2013-10-28 16:44:49] #Tyracz: serwer
[2013-10-28 16:44:50] #Tyracz: i tak
[2013-10-28 16:44:51] #Tyracz: xD
Jesli serwer powstanie doloze jakichkolwiek staran aby padl :)
Opublikowano

@rarlon: Nadal to samo? Co mnie interesuje co pisał Intel? To nie jego projekt, tylko mój, więc skończ zachowywać się jak skończony idiota.

Co ja mam wspólnego z jego konwersacjami z Tobą?

Opublikowano

Jak na razie jedynym idiotą jesteś ty bo nie wiem po co chcesz reaktywować serwer który miał 40 edycji w ciągu 3-4 miechów. Nigdy !

oDYVDfv.gif
Opublikowano

@2up.

Może to że prowadziłeś z nimi serwery?

Jak dobrze umiem czytać to w temacie napisałeś że będzie stara ekipa więc wiesz po co on pisze o intelu.

Pomogłem?👍

Daj Like! :D

Opublikowano

Dobra, uświadomiliście mi kilka rzeczy, mam troszkę inny plan co do mojej dalszej przyszłości w klockach. ;)

Spodziewajcie się jakiegokolwiek projektu ode mnie dopiero za jakieś 3-4 miesiące, trzeba wszystko poukładać, bo mam ogrom pomysłów, których na dzień dzisiejszy nie mogę zrealizować.

Dzięki za wypowiedzi.

//Do zamknięcia.

Opublikowano

Doczekasz sie fali pakietow ;c takich wiesz pocztowych :D zeby mi tutaj znow nikt nie zarzucal ze strasze kogos ddosem xD

Ale POwiem Ci szczerzez e na twoj minigames ;c mailem cos przyszykowane ale noi coz ;c

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...