Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny człowiek

KoORNEL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

O kurwa stary, obsrałbym się konkretnie, gdybym tak spał albo coś oglądał nocą, a tutaj ktoś zaczyna napierdalać w okno albo stoi tam. xD

Pomogę z matematyki, PW.

• Odpowiedzi 59
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wiesz..wy ZACHODNIO POMORSKIE my Radom :D Jeżeli sensownie, i bez śladów - kupujesz renkawiczki ogrodniczki - nie zostawia odcisków - jaką kose, i po nocy czaisz się na niego, kosa w kolano - przekręcasz, albo w nere/ szyja - sensownie ale sumienie nie da Ci rady spać :D - to była opcja dla psychopatów - Opcja dla normalnych - policja, straż miejsca - prośba o obserwacje tego otoczenia czy też, wjazd do tego typa, i do "houston" go - czyt. zakład psychiatryczny, zamknięty ;D - U nas takich warjatów nigdy nie widziałem, a jak był to szybko się zawinął, musisz niestety z tym coś zrobić bo albo Ty sobie pomożesz, albo będzie już za późno..róźni ludzie chodzą po ziemi, np. w latach 40/60 w USA sąsiad potrafił być kanibalem, no to ja z miejsca pozdrawiam..Powodzenia ;)

-Końcem końców ja bym bezczynnie nie czekał, robił bym coś...

[*]

Opublikowano

Policja przyjechała i zrobiła to co dzielnicowy. Odesłała go do mieszkania (rodzice są zawiadomieni)...

Co do czasu jest on spokojny ale potrafi tym wkurwi*ć nie chcem nawet wiedzieć skąd on wzioł ten drut i po co mu on był. Jutro razem z rodzicami oraz sąsiadami idziemy na komisariat policji. Mam jeszcze jedno pytanie do was. Ze tez nie chciał przestać to otworzyłem drugie okno do którego nie dosięgał i zaczołem mowić do niego pewne słowa (wiem ze to nie było słuszne) a on uciekł do mieszkania i ciągle siedzi w oknie, rodzice są w domu, teraz niestety nic nie zrobimy bo co jak policja przedchwilą pojechała...

Zadzwoniłem do sąsiada którego okno też "odwiedza" jednak już jej dał spokój. Dowiedziałem sie ze odbył on swoje leczenie oraz w wakacje biegał po osiedlu "na go"

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

A istnieje opcja wytoczenia mu sprawy?

Jak zoorganizowałbyś prywatnego detektywa, który by robił zdj. itd. umiałby dobrze udokumentować, to sprawa do wygrania, do tego może mieć zakaz zbliżania się do Ciebie oraz miejsca zamieszaknia / więzienie, czego mu nie życzę.

Opublikowano

3. Weź kij, gdy będzie stał pod oknem ogłusz go, uderzając go w głowę . Potem do foliowego worka i do lasu ( xD )

P.S Porozmawiaj z kimś, może to tylko schizofrenia paranoidalna i tylko ty go widzisz :)

A tak całkiem serio - znałeś tego człowieka wcześniej? Może coś mu zrobiłeś? Dziwi mnie dlaczego nie boisz sie gdy on w nocy puka Ci w okno. Ja to bym miał ładną schizę, zwłaszcza, że tak jak mówisz - jest niepoczytalny. Zrób coś z tym jak najszybciej!

ex

Opublikowano

@Up dokładnie , ja bym się chyba osrał jakby ktoś mi tak robił .

Bić go też nie możesz ma ,,papiery'' ostatnio kolega pobił takiego typa i dostał kare pieniężną i ma jeszcze sprawe w sądzie . Pozostaje tylko zdobyć DOBRE dowody i na policje nie ma co czekać , taki człowiek jest nieobliczalny .

?????

Opublikowano

Boże przed chwilą oglądałem ,,Obecność", a ty mi tu jeszcze z taka historią wyjeżdzasz.

A więc tak. Człowiek taki powinien przebywać w zakładzie psychiatrycznym. Masz wielu świadków, bo twierdzisz, że sąsiedów też nękał. Zdobądź dodatkowe dowody, a potem przedstaw sprawę na policji. Powinni się tym zająć, a przy mocnych dowodach tego człowieka zgarnąć. Zastanawiam się tylko dlaczego ty się tym zajmujesz kiedy powinni zrobić to twoi rodzice bądź sąsiedzi. Do tego dziwi mnie jakim cudem nie przestraszyles się kiedy on stukał ci w okno...

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Jeju ale Ty masz problemy życiowe..

Powiem Ci jak ja bym zrobił ( tez mam 16 lat + 6 miesięcy :) )

Koleś podbija i napierdala drutem w okno, wychodze z domu, pare strzałów w morde, dwa kolanka, cztery główki = ziomuś leży.

Wtedy biore go za szmaty, zaciagam na środek ulicy żeby nie leżał mi pod oknem i niech smacznie śpi

jedyny minus tego to to że ten ziomuś ma żółte papiery, bo na drugi dzień cały blok puści z dymem :)

Szukasz dobrego serwera MEDIUM ?

[ ZOBACZ ]

Link do prezentacji

http://www.mpcforum.pl/topic/1104825-illusionmt2dedyknowy-medium/

Opublikowano

Jeju ale Ty masz problemy życiowe..

Powiem Ci jak ja bym zrobił ( tez mam 16 lat + 6 miesięcy :) )

Koleś podbija i napierdala drutem w okno, wychodze z domu, pare strzałów w morde, dwa kolanka, cztery główki = ziomuś leży.

Wtedy biore go za szmaty, zaciagam na środek ulicy żeby nie leżał mi pod oknem i niech smacznie śpi

jedyny minus tego to to że ten ziomuś ma żółte papiery, bo na drugi dzień cały blok puści z dymem :)

No a pozniej sprawa w sadzie i kara pieniezna :)

xTypeRx_eune_105_3_text.png

Opublikowano

Ja bym mu po prostu nakopał do dupy. Mówisz, że jest chory umysłowo , więc kto mu uwierzy ?

LUB

Możesz napisać o tym książkę , z zakończeniem - młody chłopak zostaję zabity przez szaleńca , to byłby niezły hit xD

22tp.png

Opublikowano

Ja bym mu po prostu nakopał do dupy. Mówisz, że jest chory umysłowo , więc kto mu uwierzy ?

LUB

Możesz napisać o tym książkę , z zakończeniem - młody chłopak zostaję zabity przez szaleńca , to byłby niezły hit xD

Beznadziejny pomysł. Dużo osób mu uwierzy. Są różne "uchybienia" umysłowe. Gość może być np. niepoczytalny, i w nocy go zabić.

Opublikowano

Beznadziejny pomysł. Dużo osób mu uwierzy. Są różne "uchybienia" umysłowe. Gość może być np. niepoczytalny, i w nocy go zabić.

To niech on będzie pierwszy, szaleńca trzeba się pozbyć xD

Kurde... gdyby mi ktoś tak w okno w nocy drutem stukał to bym schizy dostał , nie wiem jak on to wytrzymuje , ja bym się zesrał xD

No ale w sumie lepiej nic mu nie robić , bo faktycznie przyjdzie w nocy , blok benzyną obleje i wszystko pójdzie z dymem . xD

22tp.png

Opublikowano

Pierwsze kilka razy sie bałem, Poprostu zasłabłem jednak nie tylko ja to usłyszałem ale też rodzice. Popytałem sąsiadów i nie jest on niebezpieczny. Nie pisać mi tu bezsensownych postów.

Człowiek mi nocą wali w balkon i widzę człowieka przez firanki, kilka razy niemal nie dostałem zawału. Raz mi człowiek ten powiesił kartkę na szybie z alfabetem. Zauważyła to sąsiadka i zapukała do balkonu. Proszę pisać poważne opinie...

Opublikowano

O ja pie*dole xD
Zmień miejsce zamieszkania . A tak serio, to przecież policja musi coś z tym zrobić .

IDŹ DO ADWOKATA Z RODZICAMI I JEGO SIĘ PORADŹ CO TRZEBA ROBIĆ DALEJ .

22tp.png

Opublikowano

Co policja mu zrobi jak ja mam dowody za to rodzice ich nie mają. Dodam ze ciągle w nocy pali sie u niego światło bo teraz obserwuje. Co mu policja zrobi jak on tylko stoi pod balkonem i w niego "puka"...

Opublikowano

Policję wezwij :)

@edit: Sorry, nie czytałem innych odpowiedzi.

Wg. Policja powinna mu coś zrobić. Bo ich reakcja powinna być taka sama bez względu na to ile masz lat.

Skoro masz 16-ście to znak że nie jesteś dzieciakiem, który zadzwoniłby na policję dla zabawy.

Zajrzyj na bloga -> Click

Opublikowano

M@łpa jasne że istnieje opcja wytoczenia mu procesu. Problem w tym, czy sąd uzna go za niepoczytalnego i skieruje na dalsze leczenie? Bo mi to wygląda na schizofrenie lub coś ten deseń. A ludzie właśnie w przedziale 30 lat, chorują na schizofrenie.

Opublikowano

Na policje z nim, to jest po prostu nękanie i tyle, niech go wyślą do psychiatryka bo pod kopułką na pewno nie ma dobrze nastawione.

6v43.png

Opublikowano

Jutro spróbuje do nagrać i wstawie to tutaj na mpcforum, ale wszystko zależy od widoczności.

Opublikowano

Weź sie schowaj tak zeby cie nie widział byle blisko okna . jak podejdzie to czekaj z minutke i wyskocz ( najlepiej zmaska zombie) nie pokaze sie już :D

Opublikowano

Weź sie schowaj tak zeby cie nie widział byle blisko okna . jak podejdzie to czekaj z minutke i wyskocz ( najlepiej zmaska zombie) nie pokaze sie już :D

Ten człowiek jest niepoczytalny... Gdyby wyskoczył z maską zombie, to ten mógłby agresywnie zareagować.

Ale zrobić film z ukrycia to dobry pomysł...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...